< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 12 Aralık 2024; 21:45:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (122. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
TurkNetten geçilir mi? 500tl oldu türknet çok valla battık bittik 30mbps için 500tl veriyoruz
-
Bende Turknetteyim geçiş süreci nasıl oluyor hocam kolay mı ? Sıkıntı çıkıyor mu saha ekipleri vs gelince
-
Gecilir vdsl icin turknet pek avantajlı değil. 30 için de 500tl yazık hocam. Ben 6 aydır aboneyim ufak tefek sorunlar dısında problem yasamadım altyapım 77 kaldırıyor 65 66 hız alıyorum.
-
73mbps gösteriyor vdsl sistemde. 40alsam uygun olur. 60mbps civarı verince kopmalar başlıyor. Dikkat etmem gereken bir şey varmı ? Başvururken vs.? Ben evde olmasam ailem halledebilir mi?
-
Bi anda yoğunluk oluştu anlaşılan hocam bir miktar uzayabilir gibi duruyor yeni geçişler.
-
Hocam tasıma yapacaksınız zaten siz bilgileri verip e devletten onaylıyorsunuz sonra onlar halledip yeni sifreyi sms atıyorlar modeme giriyorsunuz bitiyor. Dilerseniz 35lik alırsınız yetiyorsa yada 100luk alıp 55 50 gibi sabitletrisniz.
-
100lük alıp sabitleme işini kendim mi yapıyorum panel gibi bir şey mi var ? İlk defa geçiş yapıcam hocam hiç bilgim yok. Ben başvurayım olmazsa bugün. Ekstra ücret vs. yok değil mi?
-
Onay süreçleri tamamlandı, bugün saat 11.00'de sesli onay için arandım ve onay verdim. Şifreler ne zaman gönderilebilir?
Başvuru No: 1302412293
-
Yok hocam kurulum vs olmayacak zaten tasıma sizin oturdukları yerden hallediyorlar. Sabitleme işini onlar yapıyor belirtirsiniz mh ile hatta burda destek hesabı var oda yardımcı olur.
-
Çok teşekkürler. NetGSM bakıyodum burası nasip olcak gibi
-
Vay lan arkadaş, başvuru numaraları benden 300-400 fazla olanlar sesli aranıyor 500 600 fazla olanlar hattım açıldı diye mesaj yazıyor. Ben 26. saate giriyorum hala müşterileşemedik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana ekip gelmeyecek hocam dün başvuru yaptım bir kaç saate açılır diye düşünüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bir şey danışacağım. sesli onay vermedim daha müşterileşemedik daha. başka bir iss ye taşıma talebinde bulunabilir miyim mesela? bilgisi olan var mı? 2 saate eve geçeceğim ve büyük ihtimalle gelen giden olmayacak. daha fazla bosa vakit kaybetmek istemiyorum. zira işten sonra günde 2 saat evde vakit geçiriyorum onda da internetsiz ugrasıyoruz böyle tv mv de olmayınca telefonda bi yere kadar pinekleniyor
-
evet sesli onay vermeden işleme alınmıyor çünkü
-
Ben türkneti aradım şimdi başvurunuzu tekrar iptal etmeden sizi işleme alamayız dedi.
Bir hattım için arandım, onay verdim comnet ten de silindi .diğeri için halen bekliyorum aramayı. SMS veya mail ile şifre filan da gelmedi nasıl olacak bu iş 24 saat oldu halen bekliyoruz. Hele biri için daha aranacagiz da süreç başlayacak..
Dün saat 17 de başvurdum. 2 saat sonra arayıp sesli onay aldılar. Sabah comnet ten mesaj geldi hizmet bilginiz değişmiştir diye baktığımda tamamen hizmet bilgileri silinmişti yani geçişe onay verildi diye tahmin ediyorum ama sabah 10 dan beri ne arayan var ne soran. Ben hızlı olacak diye burayı tercih etmiştim bu kadar uzayacağını bilsem başvurmazdım. Şu anda işlem gigaspeed de karşı taraf bütün işlemleri onayı vs verip hizmeti kapatmış.
Sanırım gigaspeed bu yoğunluğun altında kaldı. Buradaki yetkiliye sormak istiyorum altyapınız bu yükü kaldıracak kapasitede mi? Bu gecikme neden ?
dün 16da başvurdum 19da aradılar bugün 16da aktifleştirildi. sizinkide birazdan açılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X