< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30552A6B6 -- 12 Aralık 2024; 15:6:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (120. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yukari.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
An itibari ile benim abonelik işlemim tamamlandı. Toplam 24 saatlik bir süre de tüm işlemler gerçekleşti. Dün 15:00 da e devlet onayı yaptık bugün 15:00 itibari ile internet sağlandı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
08505602883'den aranmışım ama telefondaydım gigaspeed miydi acaba?
-
0850 860 0006 beni bu numaradan aradılar
onayı filan verdik ne zaman gelir bilgiler acaba
-
akşam maça kadar gelse bari internet
-
dün 15:21 de e devlet onayı yapmışım, hala ne arayan var ne soran
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ulen şansa bak dün bizden sonra başvuranların internetleri geldi bizde daha churn talebi bile oluşturulmamış....
-
2 kez aradılar birinde 3 dk sonra gördüm diğerinde 2 dakika sonra, hep telefondayım ama denk gelemedik haha
Aynı şekilde dün kendi evime başvurdum henüz geçmedi. Babam için bugün başvurdum, onun comnetten düştü onaylandı @gigaspeed
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildwachsend -- 12 Aralık 2024; 15:22:49 > -
Talep henüz oluşturulmadıysa bir uyarı mı yazıyor? Nereden kontrol
Ben de dün 15:28 de sözleşmeyi onayladım. hala arayan soran yok
-
Benimde turk.net tam 24 saatte oldu. Sabahtan beri bu konuda yazanlardan bir sizinki yapildi sanirim. Benim 2 basvurum var birinde daha onay aramasi almadim
-
evet benim az önce gitti o bilgiler
-
Bu ülkede bir tane de numunelik işini düzenli sistemli yapan bir firma çıksa keşke.
Dün akşam başvuru yaptım ne arama var ne bir gelişme. Abimin başvurusunu daha birkaç saat önce yaptık onay araması gelmiş. 😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkforce -- 12 Aralık 2024; 15:41:22 >
Bende dün akşam yaptım hala bekliyorum biladerinkini bu gün öğlen yaptık açıldı benimki dedi.
Edevlet onayi dun 15.00 gibi tamamlandi.arayan soran yok kaldi musterilesmede
@gigaspeed Öğlen 12'de Comnet tarafından kaydım düştü. 4 Saat oldu. Anlıyorum beklemediğiniz bir yoğunluk var lakin sonradan başvurup interneti açılanlar var. Sürekli yeni kişiler geldikçe biz aşağı düşüyoruz gibi hissettiriyor. Hizmet numaram #1302412856. Yardımcı olursanız çok sevinirim
-
Arandım onayladım bilgileri.48 saat içinde geçiş tamamlanacak dedi, sitede hala müşterileşme sürecinde yazıyor. Anlamadım olayı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X