< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (119. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hamburger yiyerek kuru 0'a çekememişler mi
-
şu stad kenarında isyan eden cocuk gibi olduk. kız severiz bize bakmaz takım tutarız küme düşer borsa oynarız düşer :D iss seçeriz batar transfer isteriz 24 saatte onaylanmaz :D:D :D :D kaderimiz bu heralde
-
Türknet ilk 2 ay bedava kampanyası şüphelendirdi.
Diğer firmalara geçişler; yavaştan geç yavaştan şeklinde mi acaba. 2 ay bedava, 3 aydan sonra çıkış olursa ne olacak. Düşündürücü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün öğlenden beri bekliyoruz sesli onay için hala arayan soran olmadı.
-
Hamburger mi?
-
sorunda kaynaklı yeni abonelik açtılar telefon ile arama bekliyorum hızlandırma şansımız yokmudur ?
türknet abonelik kimlik : 4276170
-
Dün 16:00 civarı müşterileşme sürecine girdik. O saatten beri tık yok. Süreci comnet mi gigaspeed mi uzatıyor bilmiyorum ama böyle olmaz. Hizmet almaya çalışıyoruz aktif olarak internet erişimimiz yok. İnsanların bir sabrı var. Hayır anlamıyorum sorun yaşamamak için çözüm para mı? ille o fahiş fiyatlı tarifelerden almamiz mi gerekiyor? Ya biz seni dolandıracağız ya da dolandırılacağın o parayı tarifeye katacağız sen de konforlu dolandırılacaksın.
dünden beri müşterileşme konumunda kaldı. geri dönüş her hangi bir mail yok
ayrıca sözleşmede modem ücreti diyor fakat benim modemim var yektili biri var mı aramızda acaba ?
-
Öyle, kampanya birleşmiyor.
E-devlet onaylandıysa ve müşterileşme süreci başladıysa o saatten sonra başvurunuz iptali alınmıştır deme durumu nedir ??!
90 gün sınırı zaten kapanan bir servis sağlayıcı konusunda geçersiz sayılmıyor mu
An itibariyle onay için arandım.
Comnet geçiş işlemlerinde Türknet'e geçiş ve aktivasyon önceliği vereceğini de söylemişti. 2 Saatte onay verip aktif hale getiriyolar. Yerel firmalarda 2 3 çalışanla işlemleri yapacağız diye aksatıyor ortada kaldık dımdızlak :D
-
müşterileşme durumunda iptal hakkımız var mı ?
-
Durum biraz kaotik.
#143476738 kullanıcı numarasıyla dün saat 17.14'ten itibaren e-devletten onay verekere Müşterileşme aşamasında bekliyorum.
Müşterileşme Sürecinde uyarısında kaldı, henüz aranmadım.
Ne zamana kadar beklemek gerekiyorum Sayın Yetkili.
-
ben o süreçteydim 2 AY BEDAVA OLAYI ÇIKINCA Türknet basvurusu yaptım sesli onay için aradıklarında iptal edip türknete devam ettim az öncede Türknete sesli onay verdim
-
Faturalı mı Fatura kesim tarihi ne zamanlar kimse sormamış*
-
Gigaspeed de engelli indirimi var mı bilen veya kullanan var mıdır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X