Şimdi Ara

GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.390
Cevap
88
Favori
125.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
Giriş

hocam forum yetkilisine bildirisen ilgilenir

belki mh tam sorunu anlamamış olabilir.

Forum yetkilisi ilgili çözüme götürecektir sorunu.

• hattımızı başka bir firmadan size taşıdığımızda her hangi bir ekstra ücret çıkarıyor musunuz, mesela kurulum bedeli, taşıma bedeli vs...? bu aydan sonra atlastisnet ten size taşımayı düşünüyorum beni bu konuda bilgilendirir misiniz? ayrıca belli bir süre sabit fiyat taahütünüz var mı bunu da öğrenmek istiyorum?

• dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    Hocam ben,comnet,ten taşıdım(2ay oldu)herhangi extra ücret çikmiyor...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dmrbrn kullanıcısına yanıt

çok teşekkürler hocam bilgilendirdiğiniz için, mart ayında başvurumu yapacağım yeni fatura kesilmeden...

• dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Geçişlerde herhangi bir ücret alınmamaktadır. Haziran 2025'e kadar sabit fiyat garantimiz devam ediyor. Eğer zam yapmamız gerekirse, en uygun fiyatları yine sağlamaya devam edeceğiz. İlk 3 ay 30TL indirim kampanyamız 31.03.2025'e kadar devam etmektedir. Bu tarihe kadar geçiş veya yeni abonelik başlatırsanız, ilk 3 ay 30TL indirim kazanabilirsiniz. İnternet sitemizden detaylı bilgi alabilir, online başvuru ile evraklarla uğraşmadan E-Devlet üzerinden aboneliğinizi başlatabilirsiniz.

Saygılarımızla
  • Farklı firmadan geçişte e devlet başvurusu yapsak taşıma kaç günde gerçekleşir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gigaspeed kullanıcısına yanıt
    Firmadan memnunum ancak bu taşıma ücreti ile ilgili merak ettiğim bir şey var. Aynı şekilde sizden başka bir firmaya taşımak istediğimizde siz bir ücret talep ediyor musunuz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gigaspeed kullanıcısına yanıt

teşekkürler bilgilendirme için, mart ayı içerisinde kullandığım iss fatura çıkarmadan başvurumu gerçekleştiririm

• Son 1 2 saattir gigaspeedde bakım onarım gibi birşeyler mi yapılıyor ?

Telekom çalışma göstermiyor ama 5 dk internet var 10 dk yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.