hocam forum yetkilisine bildirisen ilgilenir belki mh tam sorunu anlamamış olabilir. Forum yetkilisi ilgili çözüme götürecektir sorunu. |
GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (170. sayfa)

-
-
hattımızı başka bir firmadan size taşıdığımızda her hangi bir ekstra ücret çıkarıyor musunuz, mesela kurulum bedeli, taşıma bedeli vs...? bu aydan sonra atlastisnet ten size taşımayı düşünüyorum beni bu konuda bilgilendirir misiniz? ayrıca belli bir süre sabit fiyat taahütünüz var mı bunu da öğrenmek istiyorum?
-
Hocam ben,comnet,ten taşıdım(2ay oldu)herhangi extra ücret çikmiyor...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çok teşekkürler hocam bilgilendirdiğiniz için, mart ayında başvurumu yapacağım yeni fatura kesilmeden...
-
Merhaba,
Geçişlerde herhangi bir ücret alınmamaktadır. Haziran 2025'e kadar sabit fiyat garantimiz devam ediyor. Eğer zam yapmamız gerekirse, en uygun fiyatları yine sağlamaya devam edeceğiz. İlk 3 ay 30TL indirim kampanyamız 31.03.2025'e kadar devam etmektedir. Bu tarihe kadar geçiş veya yeni abonelik başlatırsanız, ilk 3 ay 30TL indirim kazanabilirsiniz. İnternet sitemizden detaylı bilgi alabilir, online başvuru ile evraklarla uğraşmadan E-Devlet üzerinden aboneliğinizi başlatabilirsiniz.
Saygılarımızla -
Farklı firmadan geçişte e devlet başvurusu yapsak taşıma kaç günde gerçekleşir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Firmadan memnunum ancak bu taşıma ücreti ile ilgili merak ettiğim bir şey var. Aynı şekilde sizden başka bir firmaya taşımak istediğimizde siz bir ücret talep ediyor musunuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
teşekkürler bilgilendirme için, mart ayı içerisinde kullandığım iss fatura çıkarmadan başvurumu gerçekleştiririm
-
Son 1 2 saattir gigaspeedde bakım onarım gibi birşeyler mi yapılıyor ?
Telekom çalışma göstermiyor ama 5 dk internet var 10 dk yok
Merhaba,
Mevcut borç ödemeleri dışında, herhangi bir ödeme talep edilmemektedir. Ek olarak ön ödemeli olduğumuz için içeride kalan günleriniz iade edilmektedir.
Saygılarımızla -
Merhaba,
Son zamanlarda yaşanan ping ve paket kayıpları ile ilgili bağlantı yönetim birimimiz, sistemsel olarak iyileştirmelerde bulunmuştur. Özellikle çevrimiçi oyunlarda yaşanan sorunlarla ilgili düzenlemeler yapılmıştır. Kopma problemleri ile ilgili de şunu belirtmek isteriz: takibimizdeki bir konudur. Takip ettiğimiz, bilgilerine ulaşabildiğimiz birçok kullanıcıda bölgesel problemler bulunmaktadır. Bölgesel olmayan, bizim tarafımızda yaşanan problemler içinde takiplerimizi sürdürüyoruz ve düzeltmeleri sağlıyoruz. Eğer sizinde bu şekilde problemleriniz varsa, güncelleme sonrası testlerinizi yapabilirsiniz. Eğer sorununuz devam ediyorsa, özel mesaj ile iletişime geçmenizi rica ediyoruz. Bu konuda altyapı problemleriniz yoksa, ivedilikle çözüm üretmeye çabalayacağız.
Valve, Steam, Riot gibi birçok sunucuda denemeler gerçekleştirilmiş olup, ping değerlerinde düşüşler gözlemlenmiştir. Sizde testlerinizi yapıp, bize iletebilirsiniz.
Saygılarımızla
-
Hat dondurma ücreti aylık ne kadar ? @gigaspeed
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _A_N_I_L_ -- 11 Şubat 2025; 14:57:59 > -
Engelli indirimi var mı? Turknetten geçmek istiyorum
Gece gece yine kesildi internet
ben bunu kullanmıyorun bende de kesildi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Telekom bölgesel çalışma yapıyor olabilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kurulum ve aktivasyon ücreti var mı varsa ne kadar
Yeni aboneliklerde kurulum ücreti 1.400TL’dir. Kampanya kapsamında 6 ay kalma sözünüze istinaden kurulum ücreti, peşin olarak 800TL’dir. 6 taksit olarak yararlanmak isterseniz, aylık 150TL faturanıza yansıtılabilir. 6 aydan önce abonelikten ayrılmanız durumunda kampanyasız fiyat üzerinden kalan tutar tahsil edilecektir.
-
En uygunu bu görünüyor. e-devlet geçişi var . Hazirana kadar mıydı kampanya?
-
Haziran'a kadar
Yeni abonelik kampanyası nedir ?
Aylık 30TL olarak toplamda 3 aylık indirimden yararlanabilirsiniz. Yeni aboneliklerde ve mevcut aboneliğinizi Gigaspeed'e geçirdiğinizde geçerli olur. Bu kampanyadan 31.03.2025 tarihine kadar yararlanabilirsiniz. Mevcut abonelikleri kapsamamaktadır. Fiber ve VDSL internet aboneliklerinde geçerlidir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X