|
GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (168. sayfa)

-
-
Merhaba,
Kontrolleri gerçekleştirebilmemiz için abonelik bilgilerinizi özel mesaj ile iletmenizi rica ediyoruz. Yaşadığınız problemi gidermek isteriz.
Saygılarımızla -
Modemi 50 Defa Açtım Kapattım Net Düzelmedi Kopma Yok Fakat Son 1 Haftadır Net İnanılmaz Yavaş Web Sitelerinin Yüklenmesi Çok Zaman Alıyor Lokasyonum Samsun İlkadım Sayın Yetkili
-
evet kablosuz yaptım. Her zaman aynı şekilde yapıyorum. Masaüstü bilgisayarımın yeri sabit. Modem de sorun yok. Bu da önceki değerim:
-
Modem arayüzündeki hat değerlerinde bozulma yoksa tamamen modem kaynaklı bence sorunun
Kablolu test yapabilirmisin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Son 1 haftadır çok sık internet kesintisi yaşamaya başladım. Bakalım durum nereye gidecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece gigaspeed te mi bu oluyor yoksa diğerleri de mi böyle yavaş
An itibariyle bir yavaşlık var. Speedtest bile başlamıyor. Dizi izliyordum sürekli dondu kapattım.
-
Artık her hafta sonu, özellikle pazar günü internet rezalet. Hız testlerinde hızda bir sıkıntı yok ama internet sayfaları 5 dakikada açılıyor. Belli ki firma doygunluğa ulaşmış ama gerekli yatırımı yapmıyor. Uygun fiyatlı olduğu için almıştım artık öyle bir avantajı yok, üstüne birde hafta sonu internet kullanamaz olduk. 1 ay kaldı çok şükür kurtulacağım.
-
Hocam bu gün evden çalışıyordum gün boyu evde bilgisayarda vakit geçirdim fiber 100 kullanıyorum hiç sorun yaşamadım
Sorun bölgesel olabilir belki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedMinner -- 2 Şubat 2025; 23:31:16 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim 1 buçuk saattir internetim yok modemde kırmızı ışık yanıyor aynı sorunu yaşayan var mı?
bende de bütün ışıklar yeşil yanmasına rağmen girmiyor hiçbiryere.
Son bir haftadır bende de yavaşlama vardı son iki saattir komple gitti. Burasıda cortladı demekki. Başka firma arayışı başlasın..
Sancaktepe ve Şişli de iki ayrı aboneliğimiz mevcut. Son bir haftadır ikisindede gün içerisinde kesintiler başladı.
Netten alt yapı sorgulama yapınca 53mpbs olarak gösteriyor.
-
Yapı kredi bankasından otomatik ödeme talimatı veremiyormuyuz?Bulamadım firmanın ismini
-
İş bankası ve faturamtik; fatura ödeme için. 53 gösteriyorda snr düşük sizin. Teori ile pratik farklı oluyor. Destek kaydı açın; hattı resetlesinler.
-
Dedim ya üstte arıza kaydından sonra türktelekomdan görevli geldi. Hatlara baktı. 21e çıkardı download hızını. Umarım tekrar düşmez dedi. Düşerse binanın tesisatının değişmesi gerekebilir dedi. Şuan bir sıkıntım yok. 35 alamasamda 21 yeterli oluyor şimdilik.
-
Anlıyorum; az olsun temiz olsun.
-
Geçmeyi düşünüyordum ama son 1 aydır kopmalar ve yavaşlamalar olduğunu yazan çok kişi olmuş. Pananet'de yoğun geçiş döneminde buna benzer bir süreç olmuştu ama onlar 1 ay olmadan çözmüşlerdi. Ne yapsam bilemedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X