Anlıyorum; yıllık alıp devam edin. İtalya'ya mozzarellaya giderken evde ki tulumdan olmakta var. |
GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (169. sayfa)
-
-
Sikayette bulunanların genelde hatları kötü genel bir sorun yok hattın iyiyse düsünmeden geçiş yapabilirsin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2 ay önce comnetten geçiş yapmıştım. En baştan beri zaman zaman oyunlarda ping sorunları ve internet hızının düşmesi sorunları vardı ancak son zamanlarda çok fazla arttı bu durum. Zaten en başta bile comnette aldığım ping değerlerini alamıyordum oyun oynarken ancak bu kadar fazla dalgalanma yaşamadığım için idare ediyordum. Artık neredeyse oyun oynanamaz hale geldi. Ping anlık olarak inanılmaz değerlere fırlıyor. Speedtest attığım zaman bile download latency değeri 10-20 lerden bir anda 200 lere fırlıyor. Hat değerlerimde bir sorun olmamalı çünkü comnet ve öncesinde kullanığım superonlineda böyle bir problemle karşılaşmamıştım. Destek talebi oluşturdum bekliyorum.
-
Mesajınızda hiç bir veri yok. Durumunuzu nasıl değerlendirelim? Hat değeriniz, problem yaşadığınız yerlerin görüntüsü, cihaz altyapınız, kablolu/kablosuz gibi gibi onlarca etken.
Aynı konumda Ahmetnet, Mehmetnet arasında ping farkı üç aşağı beş yukarı aynı olur.
Download yaparken gecikmenin artması da çok normal bir durum.
-
Multiplayer oyunlarda ve Geforce NOW'da paket kaybı ve yüksek ms sorunu yaşıyorum. Call of duty black ops 6'da 100 ms'lere ulaşıyorum. Geforce now ile olan deneyimimi kaydettim, araştırdığım kadarıyla paket kaybından dolayı oyun sırasında gecikme ve takılma yaşıyorum. Bunu nasıl çözebiliriz? (Bu sorunları hep kablolu bağlantı ile yaşıyorum bu arada) @gigaspeed
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _THANOS_ -- 7 Şubat 2025; 22:42:33 > -
Paket kaybı ve ms sorunu iyice arttı özellikle yoğun kullanılan zamanlarda. Ve birçok kişi aynı sorunu yaşıyor bu yüzden genel bir sorun var ve gittikçe artıyor gibi. Geçmek isteyenlerin burda ki bir iki yorumu değil çoğunluğun yorumunu dikkate almasını tavsiye ederim. Ben şahsen ay sonunda başka operatöre geçiş yapacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Durumumu birileri değerlendirsin diye yazmadım zaten. Yaşadığım olumsuz deneyimden insanların haberi olması için yazdım. Çok basit bir şey yazıyor attığım mesajda okuduysanız. Aynı lokasyon aynı cihazlar aynı hat hiçbir şey değişmedi. Önceden kullandığım 2 issde yaşamadığım sorunları yaşıyorum diye belirtmişim. Demek ki bu firmanın sorunu benim hattımın değil. Aşırı ping artışı ve paket kayıplarını zaten oyun içindeki göstergelerle takip ederek buraya gelip yazdım. Yani ahmetnet mehmetnet arasındaki ping farkı 3-5 olmuyormuş. 3-5 ping farkı olsaydı zaten gelip buraya yazmazdım. Benim gibi son zamanlarda böyle sorunlar yaşamaya başlayan insanları görmek zor değil. Teknik destek talebim ekibe aktarıldı yazılıp kapatılmış ve internetimde değişen bir şey yok. 3 ay dolduğunda farklı bir issye geçiş yapacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mete14 -- 8 Şubat 2025; 14:26:29 >
Aynı sıkıntıları bende yaşıyorum. Artık hafta sonu ve özellikle pazartesi ve cuma günleri internet kullanılmaz halde. Özellikle yurtdışı çıkışları berbat ötesi. Sadece telefondan internet kullanıp, sosyal medyada gezinenler çok bir şey hissetmeyecektir. Fakat internetten çalışanlar ve oyun oynayanlar için bu firma artık bir seçenek değil.
-
Merhaba,
Yaşanılan sorunlarla ilgili takibimiz sürmekte ve sorunlara çözüm için aksiyon alacağımızı bildirmek isteriz. Ancak birçok kullanıcının bölge bazlı problemleri mevcut. Kendilerine teknik destek için ekipleri yönlendiriyoruz talep oluşturdukça. Bu süreçte elimizden geleni yapacağımızdan emin olabilirsiniz.
Saygılarımızla -
Kusura bakmayın ama hep aynı hikaye. Kayıt bırakıyoruz, ttnet'in ekibini gönderiyorsunuz. Oturduğum sitede gelen ttnet'in ekibi de, benim komşum. İkimizde ttnet altyapısı kullanıyoruz. Adam her seferinde gelip kontrolleri yapıyor, merkezi yanımda arayıp tekrar tekrar sorgulatıyor ve hiç bir sıkıntı bulamıyorlar. O hiç sıkıntı yaşamazken ben artık sürekli sıkıntı yaşıyorum. Madem bölgesel bu sıkıntı, neden ttnet altyapısı kullanan komşularımda sıkıntı yok da, gigaspeed kullanan bir tek bende var. Bence biraz samimi olun, mazeret yerine çözüm üretim, dünyanın parasını ödüyor insanlar, en azından biraz ciddiye alın işinizi.
-
Merhaba,
Yaşadığınız durum için üzgünüz. Hat kontrollerinizi gerçekleştirmek istiyoruz. Abonelik bilgilerinizi, özel mesaj ile iletmenizi rica ederiz. Hat kontrollerinizi gerçekleştirdikten sonra, sorunun kaynağı ile beraber çözümü ileteceğiz.
Saygılarımızla -
:)
-
bizden kaynaklı bir sorun var ve şu tarihe kadar çözeceğiz demek çok mu zor gerçekten ya da çözüm için tarih vermeyin sadece evet sorun bizden kaynaklı diyebilseniz keşke ama nerdee..
Sorun yaşayan arkadaşlar; aynı il, bölge veya ip bloğunda ki arkadaşlar mı?
-
O zaman hem üye kaybedecekler hem de yatırım yapmak zorunda kalıp, para kaybedecekler. Şuan ne güzel kopyala yapıştır cevaplar, bir şey olursa ttnet ekibini gönder gelsinler.
Ben İstanbul Avrupa yakasındayım. Daha önce dediğim gibi oturduğum sitede insanlar ttnet altyapısını sorunsuz kullanıyor. Ben özellikle hafta sonları sıkıntı yaşıyorum. Gerçi şimdi pazartesi ve cumalar da pek tat vermiyor. 100 mbps fiber kullanıyorum. Çok az kaldı yakında değiştirip kurtulacağım.
-
Tahminen 3 ayı doldurdunuz; sorun yaşıyor ve çözüm yoksa, beklemeyin bence. Hem vakit hem nakit kaybı.
1 yıl oldu. Bundan önce 2 kere bozuk modem yüzünden de aylarca internet sıkıntısı çektim. Neyse artık bitsin kurtulayım.
-
Hakkınızda hayırlısı olsun.
-
Merhaba. Ben de artan fiyatlar dolayısıyla ISS değişimi düşünüyorum. Şu anda baktığımda en uygun fiyatlı alternatif Gigaspeed gibi görünüyor. Kullananlar veya yetkililer varsa konuda sormak istediğim birkaç şey var.
Öncelikle 35mbit düşünüyorum. Hazirana kadar sabit fiyat denmiş ama sonrasındaki durum hakkında net olsun tahmini olsun bir bilgi var mı? Makul bir zam mı olacak(enflasyon oranında gibi) ya da belli değil şansımıza ne çıkarsa mı?
Bir de hep TT altyapısı diyoruz ama hep aynı altyapı iken ISS değişikliği de olsa sürekli aynı değerlerde internet olması gerekmez mi?ping vs değişiyor sanki?
-
Merhaba,
Geçtiğimiz sene Haziran'a kadar söz verip, Ağustos ayında zam yaptık. Amacımız uygun fiyatlı ve kaliteli interneti kullanıcılarımıza sağlamak. Uygun olduğu takdirde zam yapmayacağız. Ancak şartlar zam yapmaya zorlarsa, tecrübe bakımından yine en uygun fiyatı vereceğimizden emin olabilirsiniz. Üstelik herhangi bir sözleşme veya taahhüt yapmadan, garanti verdiğimiz tarihe kadar aynı fiyatla kullanabilirsiniz. Detaylı bilgi için internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
Saygılarımızla
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X