Şimdi Ara

GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cardin Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3.253
Cevap
84
Favori
117.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu durumda yapabileceğiniz birşey var mı? O zaman çözüm öneriside sunun.

Başvuru numaranızı da gizlemeyin. Diğer sorun yaşayan arkadaşlar gibi beyan edin. .

Gigaspeed'e geçmesin vatandaş nereye geçsin; onu da söyleyin diğer arkadaşlarda sizin gibi sorun yaşamasın.

• Ben bu firmayı 4 ya da 5 ay kullandım Gerçekten güzel hizmet veriyorlardı Sadece çok indirimli bir paket ile başka firmaya geçtim açıkçası Eğer indirim almasaydım fiyat cazip olmasaydı bu firmaya Geri dönecektim Çünkü internet hızı çok stabil ve hiçbir problem yaşamamıştım geçmek isteyenler için bunu yazıyorum geçmek isteyen geçebilir gerçekten

• bugün herkesin açılacak dediniz halen birsey yok. 2.5 gün oldu telefon ile aranıp onay verileli.bu kadar zor olmasa gerek aktif etmek. comnet anında onayladı geçişi silindi hesaptan. burayı bekliyoruz hala. Yarın hafta sonu, bu gidişle pazartesiyi bekleyeceğiz anlaşılan.
  • elmasevmem kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Gece ve haftasonu çalışmamız devam edecektir. Aktivasyonları gerçekleştirip, tarafınıza bağlantı bilgilerini SMS ile göndereceğiz.

Saygılarımızla
  • Selamlar, neyi savunduğunuzu anlayamıyorum. İnsanlar mağdur olmuş 54 saattir internetsiz şekilde bekliyorlar. Diyorsun ki "geçmesin gitsin iptal edip başka firmaya geçsin". Şu aşamada iptal etmenin mantıksız olduğunu hepimiz biliyoruz. Mecburen bekleyeceğiz zaten.

Burada artık çözülsün internetlerimiz gelsin diye yazıyoruz. Mağdur olan biziz ama eleştirilen de biziz anlayamadım. Hiç mi konuşmaya hakkımız yok burada? Diyorum ki neden muhatap bulamıyoruz neden internetimiz 54 saat geçmesine rağmen yok? Neden 24 saat önce aranıp comnet iptal olmasına rağmen @gigaspeed 'e geçiş yapamıyoruz neden muhatap bulamıyoruz?

Takır takır çalışan firmaları soruyorsunuz. Lütfen forumda 2 tane konuya bakın en üstlerde bir tanesi Comnetin anlaştığı firma burada ismini vermeyeyim. Kendiniz bakıp bulabilirsiniz.

Savunulacak hiçbir tarafı yok. Yazdıkları cevabın hele hiç yok. "beğenmiyorsan bekleme ver abone numaranı kapatalım biz". bu yazının savunulacak bir tarafı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kveeykva -- 13 Aralık 2024; 20:0:24 >

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Hocam ortaklaşa iss kuralım ismi de KöfteNet olsun. Yeni abone olanlara köfte-ekmek promosyon verelim? DH forum'da abone sayımız da fazla olur.   

• sıraya göre yapsaydınız bari. herhalde ilk başvurup edevletten onaylayanalrdan biri benimdir comnet bildirim atınca. halen birsey yok. bizden 48 saat sonra basvuranlarinki açılmış bile. neye göre gidiyor bu onay süreci. vakit kaybetmemek için hemen bir firmaya başvuralım dedik olana bak kaç gündür İnternet yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmasevmem -- 13 Aralık 2024; 20:2:13 >
  • O anlaştığı firma neden resmi sitesinde konuya yer vermemiş; enteresan şekilde 3 firmaya akın başlayınca 2 ay ücretsiz kampanyası çıktı; nedense. Firmalara geçişte sürenin uzama nedeni olabilir mi? Su akıyor ama şu tarafa aksın.

Başvuru numaranızı da açıklamaktan çekinmeyin; keyfi şekilde iptal ederlerse kendilerine - olarak döner. Burada paylaşıp; sürecin uzadığından bahsedenlerin iptal edildiğini görmedik.

• Efe R.A. E kullanıcısına yanıt

Köfteyi yemişsiniz; afiyet olsun. 

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Asıl köfte sizde hocam, Gigafiber benim ikamet ettiğim il de bile yok  

• Efe R.A. E kullanıcısına yanıt

Sana da nasip olur inşallah; bana da şans eseri geldi. İsmet; bu ne kısmet işi bunlar.GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ 

• Gigaspeed'e başvuru yaptım ,90 gün beklemeniz lazım dediler.
    Turknet anında bağladı.
    Kim kaybetti , kim kazandı?
    500 mbps'den 100 mbps'e downgrade olduk!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 13 Aralık 2024; 20:36:42 >
  • Sanırım şanslıyım 😃 Dün sabah başvuru yaptım. 1 dk içinde arandım. 10 dk içinde Comnet onay verdi 10 dk içinde internet açıldı 😃

Yazlığımız için taşıma yapmıştım. Aynı gün 4 aylık dondurma talep ettim. Yalnız dondurma ücreti aylık 150 lira ve toplu ödeme olarak alınıyor. Tek seferde 600 lira ödeyeceğim..

Her neyse kafamı karıştıran durum ise 12 sinde hizmet açıldı direkt 19 Aralık son ödeme tarihli fatura çıkarıyorlar. 7 gün için de ayrıca tam fatura alınıyor? Durumu Çözebilen var mı?
  • Benim açıldı emeği geçenlere teşekkür ederim bu yoğunlukta anca bu kadar hızlı olabildi sanırım

• gigaspeed kullanıcısına yanıt

merhabalar, 289 + 50 şeklinde onay verdiğimiz fiber abonelik için 369tl fatura çıkarılmış, ilgilenebilir misiniz?

1302412554 

• 90 gün kararı ne zaman değişti; önemli olan o.

Telefonu yüzüme kapattılar, modem 10 saattir açık ama hala internet gelmedi, hızım düşük-bağlantı kopuyor, hiçbir şekilde bir insanla görüşemiyorum. Ne telefon ile bağlanabiliyorum ne de müşteri panelindeki destek kaydıma cevap alabiliyorum.

Takır,takır hakikaten.

• Dün saat 11.00 de sesli arandim, onayladim.
    Bugun 17.10'da SMS geldi ve internete baglandim.

Evimde 63 Mb'a kadar destek var, 50-55 mb civari hiz aliyorum, fena degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysuleymany -- 13 Aralık 2024; 20:27:13 >
  • Çok şükür geldi,

Darısı tğm bekleyenlerin başına.

GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swapper -- 14 Aralık 2024; 1:55:36 >
  • Ön ödemeli. 12 aralık-12 Ocak. Fatrualandırma aktif olunca başlıyor.

• 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.