Şimdi Ara

GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.255
Cevap
85
Favori
117.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Korkum port kapanması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keukuat -- 13 Aralık 2024; 18:19:30 >
  • @gigaspeed ne zaman cevap vermeyi düşünüyorsunuz buradaki onlarca insana?

• Kveeykva kullanıcısına yanıt

Dh forum'da Gigaspeed propagandası yapan bir arkadaş var, sırf o yüzden bu seçeneği silmiştim 😄

• Dün onay için arandım tam 24 saat oldu comnet dün iptal işlemini 20.00 de gerçekleştirdi. Bu arkadaşların keyfi gelirse inşallah İnternet bağlantımız gelecek.
  • fenerli34 kullanıcısına yanıt

Kaç kere denedim olmuyor

• yuxxel kullanıcısına yanıt

Kart bilgilerini giriyorum öde diyorum ekran beyaz olup kalıyor öyle

• Bilgisayardanmi yapmak gerekiyor yoksa
  • gigaspeed kullanıcısına yanıt
    GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ

Halen bekliyorum kullanıcı adı atmak bu kadar zor olmasa gerek. Diğer firmalar nasıl bir kaç saat de yaptılar anlamıyorum
  • Keremkasikci1907 kullanıcısına yanıt

Biraz daha sabredin adamlar uğraşıyor işte

• Aaslan16 A kullanıcısına yanıt

Ne ile uğraşıyorlar tam olarak? Diğer ISS'lerin hepsi takır takır çalışıyor bu adamlar cevap bile vermiyor. 50 saattir bekliyor buradaki insanlar. Uğraştıkları falan yok. Bilerek bekletiyorlar altyapıları yetmiyor muhtemelen.

• Dün yasaklı sitelere DNS değiştirdiğim halde girmiyordu bugün giriyor güncellememi oldu
  • Efe R.A. E kullanıcısına yanıt

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    Kampanya var onun icin bitince bu fiyatlar olacak. 😁
  • 35 mbps VDSL tarifesine geçiş yaptım ilk 3 ay 229 TL kampanya yazıyordu. Fatura ödeme ekranında indirim görünmüyor. Yardımcı olabilir misiniz ?

• Abi kafayı yiyeceğim millet hangi aşamalara geldi biz daha aktivasyon bekliyoruz...

++ "51. saat"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hassas Kantar -- 13 Aralık 2024; 18:46:36 >
  • Lütfen ama rica ediyorum artık
    Tüm ISS ler en kısa sürede hallederken geçiş işlemini siz daha yolun başında üzüyorsunuz

#162185517 giriş bilgilerimi bekliyorum halen, arama üzerinden 24 saat geçti
  • Hangisini öneriyorsunuz merak ettim.

Vakit kaybetme o zaman; geç başka şirkete.

Diğerlerinde de durum benzer; Gigaspeed ve Efsanenet'te yığılma var. Kara propaganda yapmayın.Ayıp be.

Diğerlerini de görüyoruz. Aç bir firma sen hizmet verde görelim.

Adamlar binalara da takmış; biri gelir Fixnet'in, biri gelir Efsanenet'in, biri gelir Tbtnet'in fotografını atar.

Sanki; sahibinden satılık-kiralık ofis ilanına bakıyor.

Plazadan, rezidansdan hizmet verenleri de gördük. 

Sayın Gigaspeed; siz de artık çözün şu arkadaşların sorununu da. Uygun fiyat, kaliteli hizmetin tadına varsınlar.

Benim de sinirlerim bozuluyor gibi, birara düzeliyor, sonra yine bozuluyor gibi.

Kurtlara yem etmeyelim bu arkadaşları. 

• 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.