Az önce bağlandım. Altyapımın desteklediği en yüksek hızı alıyor. Cloudflare DNS ile her siteye sorunsuzca bağlanıyor. Comnet de çoğu sitede kullanmadığım halde fazla IP girişi hatası veriyordu ve captcha'lar ile uğraştırıyordu ama burada öyle bir sorun yok. Teşekkürler @gigaspeed :) |
GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (139. sayfa)
-
-
Sesli onay verdim. 48 saat olacak halen şifre ve SMS gelmedi. Yardımcı olmanızı bekliyorum @gigaspeed 1302412583
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiberlensek hepinize tatlı göndereceğim kutlayalım hep birlikte Şirketteyim abi eve geçersek inşallah hepsini atarız
-
An itibariyle 49 saat oldu.. ..
En az 210d 30u bekliyorum artık..
Max bekleme sınırını geçtik çünkü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hassas Kantar -- 13 Aralık 2024; 17:2:42 >
bu ne garip bir iss ya! telefonda konuştuğumuz hanımefendi iki hattımız için 289tl ilk ay dedi, şimdi bakıyorum bir üyeliğe 369 diğerine 339tl fatura çıkarılmış olay nedir yani?
-
+50 TL modem kira ücreti
-
Arkadaşlar faturayı nasıl ödücez siteden ödenmiyor hata veriyor
Gün içinde Sms gelir dediniz gelen yok
1302412613
aynen, online derslerim vardı iptal ettim internet gelmediği için :S
-
@gigaspeed #1302412653 halen sms gelmedi kullanıcı adı - şifre.
Diğer hattım açılmış onda da gelen fatura tam, indirim gözükmüyor.
-
#1302412455 - 11.12.2024 18:40 itibariyle yaptığım başvuruya bugun öğleden sonra sesli onayımı verdim ve kullanıcı adı şifre işlemini bekliyorum. Bakalım ne zaman gelecek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tamı tamına 50 saat oldu. En ufak bir gelişme yok. Dün akşam 8'de arayıp Comnet hattımın iptal edildiğini Gigaspeed'e geçiş işlemlerinin başlatıldığını söylediler hala bir gelişme yok. Diğer ISS'lere bakıyorum hepsi kullanıcılarını aktif etmiş sadece Gigaspeed aktif etmiyor. Madem altyapınız müsait değil bu kadar kullanıcıyı neden onayladınız? Bir de hatları aktif ettikçe içerideki insanların internetinin kopması da cabası. Daha geçmeden pişman ettiniz sizi tebrik ediyorum. @gigaspeed
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kveeykva -- 13 Aralık 2024; 17:41:27 > -
İnsanlar sürekli yazıyor buraya cevap bile vermiyorsunuz. Diğer sağlayıcılara bakıyorum hepsi ilgileniyor tek bu gigaspeed ilgilenmiyor. Kesinlikle önermiyorum geçmeyin buraya.
-
Benim hat dün açılmıştı ama hızı 35 yerine 25 olarak tanımlamışlar. Modemde 25 görülüyor. Hız testlerinde de 25 çıkıyor. Destek talebi açmıştım hızı 35 e getirin diye. Hala bir dönüş olmadı. Bekliyorum.
1302412536
ödeniyor bir problem yok ben şimdi ödeme yaptım
-
Ben ödedim bugün herhangi bir sıkıntı yok.
Hocam Gigaspeed de tok sanırım. Ben kardeşimin Comnet'i Türknet'e taşımak için siteden bilgileri dün saat 15'te girdim. Hat bugün saat 11:30'da aktif oldu, yani o yoğunluğa rağmen 20 saatte geçiş sağlandı.
Bekleme limitimizi aşıyoruz. Yemeyip içmeyip geçiş yapılması lazım halen bekliyoruz.
Sorma, tam şirketini bulmuşuz geçecek. Hayır anlamadığım nokta şu; şimdi bu insanlar arama motoruna "Gigaspeed" yazdıklarında ilk başta Donanımhaber çıkıyor karşılarına. Tıklayıp giriyorlar sürekli şikayet, ulaşılamama problemi, cevap alamama sorunlarını görüyorlar kapatıp başka ISS'lere bakıyorlar. Yani insanlar bu kadar şikayet varken nasıl "Gigaspeed"i tercih etsin. En ufak bir ilgilenme yok 50 saat olmuş cevap alabildiğin kimse yok. Önermiyorum yeni gelen veya gelecek arkadaşlara.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X