< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (137. sayfa)
-
-
sadece youtube da video izliyorum o saatlerde. bazen fullhd videolarda sanki internet yavaşlaması oluyor gibi.
fakat sürekli değil ve lokal bir sorun olabilir, onu tam biliyorum.
-
Bilgilendirme için çok teşekkürler, harika bir ekibiniz var, şimdiden sizlere çok kanım ısındı. iletişiminiz ve azminiz için kendi adıma çok teşekkür ediyorum. Umarım tüm süreç yakında tamamlanır da hepimiz bir oh çekeriz :)
-
Onlar firmaların kendi altyapısı VDSL TT altyapısı ondan farketmez hatta ikisini aynı anda kullanabilirsiniz.
-
Gigaspeed 2 gündür aramadı fixnete geçtim 2 saatte açıldı bilginize
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
kağıt üstünde en ucuz gigasped gibi duruyor ama netgsm gibi kapasiteleri kaldıırmıcak gibi duruyor sağlıksız büyeyen kısa vadede aleyhine dönüyor
@gigaspeed, ben modeme kullanıcı adı: "adımsoyadım@tbtnet" ve şifre olarak da 10 haneli sistemdeki telefon numaramı kaydetmiştim. beni şu sayfaya yönlendiriyor şu an :S
SAYIN MÜŞTERİMİZ,
BU ABONELİK TALEBİNİZ DOĞRULTUSUNDA PASİF HALE GETİRİLMİŞTİR
BU İLETİYİ MODEMİNİZ KURULU DEĞİLSE ALMIŞ OLABİLİRSİNİZ. MODEM BİLGİLERİNİZ KONTROL EDİNİZ
DESTEK İÇİN 0850 650 00 41 NUMARALI TELEFONDAN ULAŞABİLİRSİNİZ
daha şifre ve kullanıcı adı sms'i gelmedi ama.
-
Tamam işte hesabın tanımlanmış aktifleştirme bekliyor
-
Merhaba Dün 850 li numaradan gigaspeed onay istendi. 5 dk gecmeden ardından comnet ten hizmetim kalktı (comnet in onayladıgını dusunuyorum). ve bugun hala gigasspeed in acılmasını bekliyorum.. henuz kullanıcı adı ulaşmadı 1302412728
-
bana kullanıcı adı ve şifre az önce geldi ama dışarda olduğum için henüz giremedim. adsoyad1@tbtnet şifre 10 haneli telefon numarası bu arada
-
Hadi churn başvurusu gecikti yoğunluk sebebiyle (comnet aynı dk aboneliği bitirdi çünkü),
hadi sesli onay da gecikti yoğunluk sebebiyle,
ama en son tebrikler aboneliğiniz başlıyor dedikten sonra bile 18 saat niye bekliyoruz hala ?!?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hassas Kantar -- 13 Aralık 2024; 14:57:49 >
1302412216
@gigaspeed
Başvuru yapilali 30 saat oldu dönüs yapulmadi,yardimci olabilirmisiniz
Edit;Telefon arama geldi,onayi verildi,kullanici şifre bekliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayefendi -- 13 Aralık 2024; 15:16:27 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Perşembe günü sabah 10:30 da sesli onay verdim.
Bu gün 14:20 de "aboneliğiniz aktif edilmiştir" diye sms geldi.
Evde olmadığım için bakamıyorum. Akşam belli olacak aktif edilmiş mi.
Ayrıca hemen aralık ayı faturası sms ide geldi, 370TL.
sanırım bu tutar indirimsiz hali, eğer bu şekilde ödeme yaparsam. Başka firmaya geçiş yaparım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viperc -- 13 Aralık 2024; 15:2:44 > -
Gec fixnete 10dk da hallederler sitesinden basvur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar acil cevap comnete geçeli 3 ay olmadı gigaspeed e taşırsam aktivasyon ücreti çıkıyomu oyle bişey dediler
Fixnet'te fiyatlar yüksek. Ana sayfada ki fiyatlar farklı; duyurular kısmı farklı. Vallahi pes.
-
yuuh 600 tlye 1000mbps alıyorduk bu ne olmuş böyle
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X