Şimdi Ara

GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.255
Cevap
85
Favori
117.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fixnet üzerinden hizmet numarasını sorguladığımda hala Comnet üzerinde gözüküyorum.

Gigaspeed den sms gelmesini bekleyenlerdenim.

Şu aşamada Turknet e geçiş işlemleri yapabilir miyim.

• gigaspeed kullanıcısına yanıt

dün öğle 11'de onay verdik sesli görüşmede, kullanıcı adı ve şifreyi paylaşabilirseniz çok iyi olacak. hizmet numara: 1302412479.

• namseloxx N kullanıcısına yanıt

birçoğumuz bu şekilde bekliyoruz dünden beri.

• An itibariyle bende gigaspeed 100Mbps Vdsl'e geçiş için başvurdum. Tüm bilgileri doldurdum kimlik fotoğrafını önlü ve arkalı gönderdim ama şu anda kimliğiniz kontrol ediliyor dedi. Kimlik kontrolünden sonra abonelik işlemlerine devam edebilirsiniz dedi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • namseloxx N kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Şu anda sonuçlandırma aşamasındasınız. Gün içerisinde geçişiniz tamamlanacak olup, SMS ile bilgilendirme sağlanacaktır.

Saygılarımızla
  • @gigaspeed

Rica etsem şunu kontrol edebilir misiniz?

dün arandım onay verdim. comnet hala aktif

GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ

Benim geçişim ne zaman olacak acaba? Mesaj bekliyorum

• Keremkasikci1907 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Sizde sonlandırma aşamasındasınız. Bugün geçişleriniz tamamlanacak olup, SMS ile bilgilendirme sağlanacaktır.

Saygılarımızla
  • Pulmicort kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Karşı firmadan onay beklemekteyiz. Onay işlemleriniz gerçekleştiğinde, geçişleriniz sağlanacaktır.

Saygılarımızla
  • Merhaba @gigaspeed, evrakları dün sabah yükleyip onay vermiştim ama henüz tarafıma dönüş yapılmadı. Yardımcı olabilir misiniz? Başvuru numarası daha yüksek olanlar aranmış ancak ben henüz aranmadım.

Başvuru No: 1302412209

• ekoko54 E kullanıcısına yanıt

Sizin zaten portunuz var yani müşteri hizmetleri port yok derken mahallenizde port yok ancak sizin şuan sahip olduğunuz bir port var comnet in uygulamasına girin önünüze paketiniz ve kaç gün kaldığı çıkıcak oraya tıklayın daha sonra hizmet numarası gördüğünüz yer sizin xDsl niz dir yani hizmet numaranızdır. Bu numarayla internetinizi taşıtmak istediğinizi söyleyin ve bitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • idontwannaknow İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Sesli onay için bugün aranacaksınız. 0850 860 00 06 numaralı iletişim merkezimizden gelen aramayı cevaplamaya özen göstermenizi rica ediyoruz. Sesli onaydan sonra, karşı firmadan transferiniz alınacaktır.

Saygılarımızla

Teşekkürler, bekliyorum.

• comnet sonunda saldı beni biraz önce GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ Artık top @gigaspeed 'de. Bakalım bu gün açılır mı valla akşama yolculuk var öncesinde açılsa keşke GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ 1302412616

• gms10ur kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Kontrol ettiğimizde son aşamada gözükmektesiniz. Gün içerisinde geçişleriniz tamamlanacaktır. Aboneliğinizin uğurlar getirmesini diliyoruz, teşekkür ederiz :)

Saygılarımızla
  • Turknet e 10:56 da başvurdum, 12:40 da internetim açıldı. Sizi 2 gün boşuna beklediğim için pişman oldum.

• hannibal kullanıcısına yanıt

gigaspeed'den aranmış mıydınız? yani şifre ve kullanıcı sms'i aşamasında mıydınız?

• doctorfizik kullanıcısına yanıt
    Aradılar ama görüşme yapmadım. Başından görmüş oldum yapacakları hizmeti

• @gigaspeed 1302412653 bu başvuru için online işlemlerde şifre var, ama internet gelmiyor girince. ayrıca adres te benim kaç sene evvel tbt'deykenki adres gelmiş istanbul. başvuruda ve kullandığım adres o değil gaziantep olan.

diğer hesabım için de paketi 35ten 100'e çevirebiliyor muyuz?

ayrıca 35mbit fiber için fatura kesilmiş 329tl diyor indirim nerede? standart fiyat zaten 279+50modem kirası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmasevmem -- 13 Aralık 2024; 13:4:46 >
  • Çarşamba saat 16’da başvuru sonrası aynı gün 18’de aranip onay vermiştim. Geçiş işlemi 15 dk önce tamamlanmıştır şeklinde mesaj geldi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.