Taşıma olarak farklı bir firmaya geçtiğiniz için iade etmenize gerek yok. Aynı cihazları kullanacaksınız. |
GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (134. sayfa)
-
-
Fiber geçişte; aynı cihazı kullanmaya devam ediyorsunuz. İptal de en son hangi firmada iseniz ona geri gönderiyorsunuz.
-
En fazla 1 ay o ücreti alirlar. 500 lira olur 850 lira yine ortalamam 300 e gelir sonra gecerim farkli firmaya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 gündür müşterileşme sürecinde bekliyorum..
Sırf bu yüzden bugün ararlarsa onay vermeyeceğim çünkü müşteri hizmetlerini bölümlere ayırmamışlar veya az sayıda görünüyor bir problem çıksa müşteri hizmetleri sistemleri çöker muhtemelen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
e-posta ve telefon onayını hallettim ama tarife GİGASPEED 500 MB FIBER-PLATINIUM görünüyor e ben Giga 1000 Mbps Fiber için başvurmuştum ?
-
Turknet 12 saatte online ediyor. Hatta onay aramasi yapmadan online oldun2 arkadasim. Ben 2 hat icin bavurmustum. Biri acildi 2. icin aranmadim. Aransamda onay vermeyecegim.
15 gün çok; 48 saat olsun.
-
Türknet nerede 12 saatte onay veriyor; Comnet geçiş ile ilgili anasayfada bilgi bile yok. Soru soranların çoğu cevap bile alamıyor.
-
Çok sayıda misafir çat kapı; habersiz gelince, ikramda sorun olabiliyor.
-
-
12 saate birsey diyemem ama dun 19.30 civari baslayan sure gece olmasina ragmen 09.30 civari 14 saatte sonuclandi. Ayrica turknet hesap sayfasinda 2 ay bedava kampanyasi da tanimli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilen varsa ben başka bir şey sormak istiyorum comnet'den buraya taşımam oldu diyelim(Türk telekom alt yapısı ) Ben superonline yada kablonete geçmek istiyorum o zaman burayla bir işim oluyor mu üç ay olayına takılır mıyım ? Bina da kablonet ve superonline şu anda aktif 1000'e kadar fiber sağlıyorlar ben ise vdsl kullanıyorum .
-
Önden ödemeli'nin güzelliği bu işte önceden ödüyorsun bir problem çıkarsa yapacak birşey yok çünkü zaten önceden ödemiş oluyorsun.. O yüzden iyi ki gigasspeede geldik.. Waaait a minute!!?
soyluyorum iste size aksam 8de bavsuranlarin bu sabah 8de acildi. Onay aramasi yapilmadi. Benimde gecirdigim bir vdsl var oraya 2 ay kampanyasi olmadan basvurmustum sms gonderdiler sizi de dahil ettik diye
Ben sizin durumunuzu anlıyorum ve hak veriyorum; normal şartlarda da firmalarda genelde geçişler ortalama 48-72 saat arası geçekleşiyordu.
Bekleyin sonuç alamazsanız farklı firmaya başvuruda bulunun.
-
sesli onayı dün öğlen vermiştim, e devleti zaten öncesinde onaylamıştım, comnet te dün bilgilerim silindi. her şey hazır ama kullanıcı adı şifre yok. standarta bağlasa adsoyad@tbtnet ve şifre olarak telefon numarası şimdiye çoktan bağlanmıştım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X