Şimdi Ara

GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.317
Cevap
84
Favori
121.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Taşıma olarak farklı bir firmaya geçtiğiniz için iade etmenize gerek yok. Aynı cihazları kullanacaksınız.

• bekmez B kullanıcısına yanıt

Fiber geçişte; aynı cihazı kullanmaya devam ediyorsunuz. İptal de en son hangi firmada iseniz ona geri gönderiyorsunuz.

• illsucceed kullanıcısına yanıt
    En fazla 1 ay o ücreti alirlar. 500 lira olur 850 lira yine ortalamam 300 e gelir sonra gecerim farkli firmaya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aaslan16 A kullanıcısına yanıt

2 gündür müşterileşme sürecinde bekliyorum..

Sırf bu yüzden bugün ararlarsa onay vermeyeceğim çünkü müşteri hizmetlerini bölümlere ayırmamışlar veya az sayıda görünüyor bir problem çıksa müşteri hizmetleri sistemleri çöker muhtemelen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e-posta ve telefon onayını hallettim ama tarife GİGASPEED 500 MB FIBER-PLATINIUM görünüyor  e ben Giga 1000 Mbps Fiber için başvurmuştum ?

• Turknet 12 saatte online ediyor. Hatta onay aramasi yapmadan online oldun2 arkadasim. Ben 2 hat icin bavurmustum. Biri acildi 2. icin aranmadim. Aransamda onay vermeyecegim.

• Aaslan16 A kullanıcısına yanıt

15 gün çok; 48 saat olsun. 

• Türknet nerede 12 saatte onay veriyor; Comnet geçiş ile ilgili anasayfada bilgi bile yok. Soru soranların çoğu cevap bile alamıyor.

• Hassas Kantar kullanıcısına yanıt

Çok sayıda misafir çat kapı; habersiz gelince, ikramda sorun olabiliyor. 

• Dün telefon onayını verdim, comnet hala açık görünüyor.

@gigaspeed

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    12 saate birsey diyemem ama dun 19.30 civari baslayan sure gece olmasina ragmen 09.30 civari 14 saatte sonuclandi. Ayrica turknet hesap sayfasinda 2 ay bedava kampanyasi da tanimli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bilen varsa ben başka bir şey sormak istiyorum comnet'den buraya taşımam oldu diyelim(Türk telekom alt yapısı ) Ben superonline yada kablonete geçmek istiyorum o zaman burayla bir işim oluyor mu üç ay olayına takılır mıyım ? Bina da kablonet ve superonline şu anda aktif 1000'e kadar fiber sağlıyorlar ben ise vdsl kullanıyorum .

• Önden ödemeli'nin güzelliği bu işte önceden ödüyorsun bir problem çıkarsa yapacak birşey yok çünkü zaten önceden ödemiş oluyorsun.. O yüzden iyi ki gigasspeede geldik.. Waaait a minute!!?

• soyluyorum iste size aksam 8de bavsuranlarin bu sabah 8de acildi. Onay aramasi yapilmadi. Benimde gecirdigim bir vdsl var oraya 2 ay kampanyasi olmadan basvurmustum sms gonderdiler sizi de dahil ettik diye

• burak.ozer B kullanıcısına yanıt

Ben sizin durumunuzu anlıyorum ve hak veriyorum; normal şartlarda da firmalarda genelde geçişler ortalama 48-72 saat arası geçekleşiyordu.

Bekleyin sonuç alamazsanız farklı firmaya başvuruda bulunun.

• sesli onayı dün öğlen vermiştim, e devleti zaten öncesinde onaylamıştım, comnet te dün bilgilerim silindi. her şey hazır ama kullanıcı adı şifre yok. standarta bağlasa adsoyad@tbtnet ve şifre olarak telefon numarası şimdiye çoktan bağlanmıştım.

• 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.