< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (133. sayfa)
-
-
Merhabalar PM atamıyorum mail adresi rica edebilir miyim intenet transfer sürecim çok uzadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Babam için 2 gün önce başvuru yaptım hala müşterileşme sürecinden işin kötü tarafı başka firmalara bakayım dedim altyapinizda port yok diyor ne olacak şimdi
Hocam siz adı duyulmamış bir şirket görece de olsa değildiniz nasıl hazır olmazsınız böyle bir zamanın gelebileceğine..
2-3bin kişiyle kıt kanaat gül gibi geçinir gideriz mi diyordunuz ?!
Ahan da işte karşınıza çıktı.. O vakit geldi ..... Başvuralı onaylayalı 43, sesli arama 16 saat oldu bu arada
info@gigaspeed.com.tr
-
@gigaspeed bizim süreç sonlandı abonelik başlatıldı. Teşekkürler
-
Perşembe sabah 10:30 da aradılar ve sesli onay istediler. Hala internetim yok.
İnternet geldiğinde sms ile bilgilendirme mi yapıyorlar.
Başvurumda bir sıkıntı olup olmadığını nasıl öğrenebilirim.
-
çarşamba başvuru yaptım, perşembe öğlen sesli onay. Perşembe akşam 10 civarında kullanıcı adı ve şifre geldi. Kalanları bugün temizlerler herhalde.
-
Merhaba, ne zaman sesli onay verdiniz ve onayınızdan sonra ne kadar sürede internetiniz açıldı.
İnternetinizin açıldığına dair sms ile bilgi verildi mi.
-
İnternetsizlikten ölüyorum birileri üzerime internet atsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
10:21 de id-pw geldi kullanmaya başladım
şu anda gigabit internet olarak geçmeme rağmen 490-500 veriyor en fazla
'' lütfen e-posta ve cep telefonuzu doğrulayınız.'' telefon tamam ama e-posta sıktınılı hala halledemedim
-
Hayırlı olsun, bir kaç test paylaşabilirsin. Günün birinde fiberlenmen dileklerimle
-
sms ile kullanıcı adı ve şifre bilgileriniz gelecek. o zamana kadar beklemekten başka yapacak birşey yok
-
11.12.2024 saat 13 civarı başvurdum. akşam 20 civarı arandım. dün 16.00 civarı comnetten bildirim geldi.ve üyelik düştü. 17.00 civarı müşterilenme süreci kısmı yazısı silindi ve boş kaldı. bugün 17.00a kadar sanırım kullanıcı adım gelir. yada bugün 13e kadar. ama neye göre yaptıkları belli değil. rasgele ilerliyorlar :)))
-
@gigaspeed bağlantım yok sabahtan beri.kontrol edebilir misiniz
-
bu arada comnete geçtiğim gün. ttnet gelip bağlantı yaptı ve fiber modem taktı. şimdi comnete bu modemi iade edecek miyim? edeceksem siz modem verecek misiniz? yoksa yeni modem alacağım. @gigaspeed
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekmez -- 13 Aralık 2024; 11:5:26 > -
Eğer comnet uygulamasında hala kaydınız varsa zaten portunuz vardır siz imternetiniz transfer edeceğinizi söyleyin ve uygulamada kaydınıza tıklayın ve hizmet nosunu sizin portunuzdur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X