Ödeme yapa gir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (132. sayfa)
-
-
Ödeme yap deyince kart no giriniz uyarısı veriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Senin internet varmı şuan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dün geciş yaptım sabah 7 den beri internet yok
-
şu an kesik mi gigaspeed? @Aaslan16
-
Bilemiyorum ama surec dedigim sekilde oldu gece 3-4gibi comnet kapatmis hesabimi
3 ve 4. Ay turknet oderim. Sonra diger firmalarin durumuna gore baskasina gecerim muhtemelen. Bu sekilde kullansam bile aylik 250 liraya geliyor
-
Biraz bekle istersen 1 saat sonra benim faturamda indirimi uygulamışlardı
-
@gigaspeed şu an internet kesik mi?
-
benim fiber online
Merhaba,
Bilinen bir arıza bulunmamaktadır. Arıza yaşayan abonelerimiz, özel mesaj ile abonelik bilgilerini iletmesini rica ediyoruz. Kontrolleri sağlayıp, sorunu çözmek isteriz.
Saygılarımızla -
İkisi de kolaylık sağlayan yapılması normal şeyler.. Kimlik bilgilerimiz zaten 300 liraya isteyene satılıyor .. Acı ama hala gerçek
Bu yılbaşı %70 zam yapacaklar deniyor ama onu düşünmedin galiba?
Ben ümidi kestim artık arasalar bile onat verneyeceğim çünkü 2 günder müşterileşme sürecinde bekliyo daha internet gelmeden müşteri hizmetleri bu haldeyse internet geldiğinde bir ton kişi nasıl idare edecekler bilmiyorum.o yüzden netgsm ye başvurdum bugün hemen hemen aynı iss ler. Birisinin davet koduyla her ay 40 tl indirim alabilirsin bir de orayı dene
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X