Bu tarz aksaklıklar olur hocam, sonuçta alışılmışın dışında bir durumun içindeyiz şu an, biraz zaman tanımak lazım. Yanlış anlaşılmasın firmayı savunmuyorum, 40 saattir henüz hizmeti açılmamış bir müşteriyim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulmicort -- 13 Aralık 2024; 8:11:56 > |
GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (130. sayfa)
-
-
Dün akşam sesli onay verip, bu sabah şifre kullanıcı adı sms'i alan oldu mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün sesli onay verdim, henüz comnet bile kapanmadı
-
Beni dün 2 kere onay için aradılar. Fakat hala sms ile kulanıcı adı ve şifresini yollamadılar. Bu gün 3. Günün başlangıcı. Bi de şimdi araya hafta sonu sokarlarsa ohooo.
Benim comnet sesli onaydan birkaç saat sonra kapanmıştı. Şu an modemde net var görünüyor, ama şifre kullanıcı adı olmadığı için nete giremiyorum normal olarak.
Evet ben de de durum bu şekilde. Ama modem arayüzü hala eski comnet uzantılı adres
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulmicort -- 13 Aralık 2024; 8:17:24 > -
Gigaspeedin şifre+kullanıcı adı
"adsoyad4@tbtnet" "10haneli kayıtlı telefonunuz"
şeklinde. Deneyin ama sanmıyorum açıldığını
Yararlı bilgi fakat şu an işteyim:)
adsoyad@tbtnet şeklinde. mevcutta kayıt varsa 1,2,3 diye gidiyor.
-
Yeni güne başladık bakalım bugün ne olacak
Benimde 3. gün oluyor hala hareket yok gigaspeed den, valla pişman oldum buraya geçtiğime.
-
dakka 1 gol bir bu ölücüler önce netgsm mi şimdide en ucuz olan gigaspedi hiç ettiler bravo
Ne ölücülüğü zaten dünyada en pahalı ve dandik internet Türkiye'de
Başvuru tarihim 11.12.2024 18:16:08.
12.12.2024 saat 11 civarlarında onay için arandım.
13.12.2024 saat 09.00 kullanıcı adı ve şifreyi atmalarını bekliyorum.
Hizmet Numarası
1302412479
-
Cahilliğimi bağışlayın, kimlik fotoğrafı yada bilgilerini vermek risk taşır mı? E başvuru olması daha mı güvenilir kılar?
-
yaw o kadar isp varken neden gigaspef e geliyonuz türknet var işte kampanya yapmış
Turknet 500mbps veriyoda biz mi gitmedik?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X