Sonunda benim de açıldı :) |
GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (143. sayfa)
-
-
indirimsiz bir şekilde 10 gün sonraya fatura çıkmış ! Bu nedir ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headkoc -- 13 Aralık 2024; 20:37:8 > -
Merhaba,
Belirttiğimiz gibi ilk ayın ödemesini gerçekleştirebilirsiniz. Sonraki 3 aya indirim yansıtılacaktır. Bu konuda herhangi bir problem yaşamazsınız.
Saygılarımızla -
Altyapım dolayısı ile 21 mbts internet alabiliyorum şuan sorunsuz iptv izleyebiliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Sizin için arıza kaydı oluşturmuştuk. Ekipler gelip, çözüm için yardımcı olacaklar. Eğer çözülebiliyorsa, daha üst hızları tanımlamayı çok isteriz.
Saygılarımızla -
Teşekkür ederim
Gel fixnete bak keyfine. Engelleme yok. Netflix sunucumuz var. Daha ne olsun. 🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dun kaldirdilar.
Fixnete basvursana 30dk da geciriyorlar.
Yahu iyilik yapacağım diye yasa dışı kullanım yaptığınızı resim ile beyan ediyorsunuz.
-
tam bir sigma arkadaş
Bende de tam tersi oldu. Turknet önce kapattırın sonra yeniden gelip biz bağlayalım kurulum ücreti de alırız dedi. Bir tek sizde böyle dedim. Arayın başka firmaları onlar da böyle söyleyecek dedi.
Gigaspeed'e başvurduktan 3 saat sonra kullanmaya başladım.
4 yıl kullandım Turknet'i. O zamandan bu yana hiç bir şey değişmemiş. Temsilcilerinin dünyadan haberi yok. Umarım sorunsuz bir kullanım sağlarsınız. Aksi halde derdinizi anlatamazsınız.
-
Neyi kaldırdılar net yazın şu mesajları allasen
-
Arkadaş türknete geçiş yaptı öyle birşey söylememişler şuan kullanıyor bağlantı ücretide vermedi sende sıkıntı var
Pardon abi bakar mısınız dilenci değilim ama varsa bir id şifrenizin olduğu SMS den alırım
Bir çok kişiye aynı şeyi söylediler. Comnet ile 2 aylık kampanya başlayınca kurulum ücretlerini iptal etmeye başladılar. Comnet konusunda okuyabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X