Dün akşam onay verdim, başvurudan itibaren 54 saat olmuş |
GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (145. sayfa)
-
-
Hahaha lafin gelisi yaw. Ama sago sola face baktigimda milleti hizli hiz gecirmisler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yoğunluk en çok 3 firmada.
Geçirdiler, geçirmişler, geçiriyorlar.
-
Turknet milleni netspeed
Efsanenet, Gigaspeed, Netgsm
-
Bilemedin. Dedigim siralama :)
Sondan 3 mü?
-
Ister inan ister inanma 🤣
İnandıramadın.
-
Ayip ettin ben yalan soylermiyim 🤣
Kendin emin değil misin; sorgular gördüm seni.
-
Yok ben neyse o soylerim. Inanip inanmamak sana kalmis.Kendimi sorgulamiyorum. 😀 Fixnette almis diyebilirdim ama yalan olurdu. 😅
Yok ki; inanalım.
-
Ok. Sektorden bir tanidik bulursan sorarsin. Ben kacar long pozisyonlarimi takip etmem lazim. Guzel firsatlar var. :)
Hoşçakal.
-
Bugün internetim aktif oldu. Bir mesaj geldi ve faturamın 369 TL olduğu yazıyordu.
Sisteme girdim ve kontrol ettim. ilk 3 ay 289.90 + 50 TL olacak denmişti ve bunu telefonda onay alan m. temsilcisi söyledi. İnternet daha bugün aktif olmasına rağmen aralık ayı faturam nasıl 369.90 TL oluyor?
Bir açıklama yaparsanız sevinirim. Çünkü telefon ile sizlere ulaşmak pek mümkün değil.
Teşekkürler.
-
internetim sonunda geldi teşekkürler @gigaspeed. hızı da ayarlarsanız sevinirim comnette 100/20 alıyordum şu an 70/8 geliyor.
-
@gigaspeed 1302412653 hizmetim nihayet az önce açıldı. upload 8 ayarlanmış gözüküyor, sınırı kaldırabilir misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmasevmem -- 14 Aralık 2024; 0:36:32 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X