Şimdi Ara

GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mustifanci , zekicalik Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.241
Cevap
84
Favori
116.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hahhahaha inanılmaz bu saatte internetim açıldı adamlara laf ettiniz falan ama küçük firma hakketten cuma günü bu saatte bile çalışıyor adamlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gms10ur kullanıcısına yanıt

Benimki hala aktif edilmedi

• Yujibey Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Yoğunluk sebebiyle tanımlamalar gecikmeli olarak yapılmaktadır. İlk faturayı bu şekilde ödeyebilirsiniz. Sonraki 3 aya yansıtma yapılacaktır. Herhangi bir problem yaşamazsınız.

Saygılarımızla
  • Comnet Bilgi İletişim Teknolojileri Tic. A.Ş. firmasının Şirketimiz altyapısı üzerinden sunduğu IP-VAE Fiber/VDSL internet hizmetine ilişkin faaliyetlerini 11.12.2024 tarihi itibariyle sonlandırdığı bildirimine istinaden, RIPVAET Ek-4 3.14 maddesi kapsamında İşletmeci Değişikliği başvurularında uygulanan “90 gün kuralı” abonelerin mağduriyet yaşamaması amacıyla ilgili firmaya yönelik yapılan başvurularda uygulanmayacaktır.

Comnet için 90 gün şartı esnetilmiş.

• Gece 1de mesaj gelmiş. Bu mesajı gigaspeed den yazıyorum. Şimdilik sorun görünmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benden 1gün sonra tanıdıklara bizzat abonelik başlattım onlar geçti bem daha bekliyorum. Bakalım yıl içerisinde geçebilecekmiyim

• Gece 02:36'da SMS ile bilgiler gelmiş ama başka bir arkadaşın bilgileri. GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ 

Modeme adsoyad@tbtnet ve şifre için de telefonumu girmiştim. şu anda bağlantım aktif.

@gigaspeed

1-) "Altyapınızın desteklediği en üst hızları vermeye çalışıyoruz. Bu konuda herhangi bir kısıtımız bulunmamaktadır." demiştiniz.

35838/12285 olarak bağlantı yapılmış. Sonradan upload hızının arttırılması mümkün mü?

2-) Abone olurken zaten GSM ve EPosta adres doğrulaması yapıldığı halde OIM'nizde tekrar doğrulama isteniyor. Örneğin abimin 2 aboneliği mevcut ve ikisi içinde GSM ve E-Posta doğrulama istendi. Bu normal prosedürünüz mü yoksa gözden kaçmış bir durum mu?

3-) Önceki mesajlarından gördüğüm kadarıyla faturalarda düzeltme olmayacak ve bu şekilde ödeyeceğiz herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkforce -- 14 Aralık 2024; 8:58:20 >

• Merhaba 23.12 son ödeme tarihli 369.90 tllik fatura çıkmış görünüyor. Tmm indirim sonra yansıyacak fakat, 13-23 10 günlük süre için neden tam fatura çıkıyor. Veya 13 ünde işlemim tamamlandı 13.01 e tam fatura çıka daha mantıklı değil mi? @gigaspeed

• Ont cihazı arızam var fiber kablosunu taktığım zaman ont cihazındaki LAN girişi pasif hale geliyor. 2412000242 numaralı arıza işlemini Telekom ekiplerine bildirmenizi rica ediyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gigaspeed kullanıcısına yanıt
    Şifre SMS i gelmedi ama modemin ışıkları yanıyor. Pazartesiye mi kaldı internet yoksa hafta sonu gelir mi? Kontrol edebilir misin

GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caloom -- 14 Aralık 2024; 9:52:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alper52 kullanıcısına yanıt

Öde kullan usulü çalışıyorlar hocam. Başlangıcın 13 ünde ise diğer ödemen Ocak 13 ünde olacaktır. 10 günlük fatura çıkmıyor yani.

• Ocak Şubat Mart indirimli fatura olacak

• Merhaba tek ödeme kanalı site üzerinden kredi kartı ile mi? Sitede iban banka hesap no vs göremedim. Eft havale ile ödeme yok mu?

• gigaspeed kullanıcısına yanıt

#215785579 benden sonra başvuranların açıldı, kullanıma başladılar çarşamba günü başvurdum sesli onay da verdim, hala müşterileşme sürecinde yazıyor, onay SMS de gelmedi. Acilen yardımcı olur musunuz?

• Cudana kullanıcısına yanıt

Evet sadece kredi karti ile ödeme seçeneği var

• Cudana kullanıcısına yanıt

İş Bankası; internet bankacılığı, Atm'den Tbtnet seçerek, Faturamatik'ten fatura ödemesi yapabilirsiniz.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Arkadaş siteden demiş sanirim

• doctorfizik kullanıcısına yanıt

Olabilir; ben farklı ödeme yöntemi olarak anladım.GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ 

• 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.