< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (146. sayfa)
-
-
Benimki hala aktif edilmedi
-
Merhaba,
Yoğunluk sebebiyle tanımlamalar gecikmeli olarak yapılmaktadır. İlk faturayı bu şekilde ödeyebilirsiniz. Sonraki 3 aya yansıtma yapılacaktır. Herhangi bir problem yaşamazsınız.
Saygılarımızla -
Comnet Bilgi İletişim Teknolojileri Tic. A.Ş. firmasının Şirketimiz altyapısı üzerinden sunduğu IP-VAE Fiber/VDSL internet hizmetine ilişkin faaliyetlerini 11.12.2024 tarihi itibariyle sonlandırdığı bildirimine istinaden, RIPVAET Ek-4 3.14 maddesi kapsamında İşletmeci Değişikliği başvurularında uygulanan “90 gün kuralı” abonelerin mağduriyet yaşamaması amacıyla ilgili firmaya yönelik yapılan başvurularda uygulanmayacaktır.
Comnet için 90 gün şartı esnetilmiş.
-
Gece 1de mesaj gelmiş. Bu mesajı gigaspeed den yazıyorum. Şimdilik sorun görünmüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benden 1gün sonra tanıdıklara bizzat abonelik başlattım onlar geçti bem daha bekliyorum. Bakalım yıl içerisinde geçebilecekmiyim
Gece 02:36'da SMS ile bilgiler gelmiş ama başka bir arkadaşın bilgileri.
Modeme adsoyad@tbtnet ve şifre için de telefonumu girmiştim. şu anda bağlantım aktif.
1-) "Altyapınızın desteklediği en üst hızları vermeye çalışıyoruz. Bu konuda herhangi bir kısıtımız bulunmamaktadır." demiştiniz.
35838/12285 olarak bağlantı yapılmış. Sonradan upload hızının arttırılması mümkün mü?
2-) Abone olurken zaten GSM ve EPosta adres doğrulaması yapıldığı halde OIM'nizde tekrar doğrulama isteniyor. Örneğin abimin 2 aboneliği mevcut ve ikisi içinde GSM ve E-Posta doğrulama istendi. Bu normal prosedürünüz mü yoksa gözden kaçmış bir durum mu?
3-) Önceki mesajlarından gördüğüm kadarıyla faturalarda düzeltme olmayacak ve bu şekilde ödeyeceğiz herhalde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkforce -- 14 Aralık 2024; 8:58:20 >
-
Merhaba 23.12 son ödeme tarihli 369.90 tllik fatura çıkmış görünüyor. Tmm indirim sonra yansıyacak fakat, 13-23 10 günlük süre için neden tam fatura çıkıyor. Veya 13 ünde işlemim tamamlandı 13.01 e tam fatura çıka daha mantıklı değil mi? @gigaspeed
Ont cihazı arızam var fiber kablosunu taktığım zaman ont cihazındaki LAN girişi pasif hale geliyor. 2412000242 numaralı arıza işlemini Telekom ekiplerine bildirmenizi rica ediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Öde kullan usulü çalışıyorlar hocam. Başlangıcın 13 ünde ise diğer ödemen Ocak 13 ünde olacaktır. 10 günlük fatura çıkmıyor yani.
-
Ocak Şubat Mart indirimli fatura olacak
Merhaba tek ödeme kanalı site üzerinden kredi kartı ile mi? Sitede iban banka hesap no vs göremedim. Eft havale ile ödeme yok mu?
#215785579 benden sonra başvuranların açıldı, kullanıma başladılar çarşamba günü başvurdum sesli onay da verdim, hala müşterileşme sürecinde yazıyor, onay SMS de gelmedi. Acilen yardımcı olur musunuz?
Evet sadece kredi karti ile ödeme seçeneği var
İş Bankası; internet bankacılığı, Atm'den Tbtnet seçerek, Faturamatik'ten fatura ödemesi yapabilirsiniz.
-
Arkadaş siteden demiş sanirim
Olabilir; ben farklı ödeme yöntemi olarak anladım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X