Şimdi Ara

GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.228
Cevap
84
Favori
116.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1302412596 çarşamba günü başvurdum. Sesli onaydan sonra yaklaşık 40 saat geçti hala şifre gelmedi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • paket değiştirme mevcut mu. Bir fiber hattı 35mbit, 100e dönüştürme mümkün mü? sitede paket değiştirme göremedim.@gigaspeed

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmasevmem -- 14 Aralık 2024; 16:7:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, comnet ten bugün geçiş oldu, İnternet geldi yalnız gigaspeed 299 lira fatura çıkardı ilk günden anlamadım bu normal mi, sizde de böylemi

• Merak etmeyin arkadaşlar açılır internetiniz dün akşam onay vermiştim bugün az önce açıldı internetim hızda iyi hattımın desteklediği hızı alıyorum yeni abonelik hepimize hayırlı olsun

• marseltalon M kullanıcısına yanıt

Evet 1 aylik on ödemeli bu.

• 12 aralık öğlen başvurmuştum 1 gün sonra sesli onay için aradılar bugün öğlen de mesaj atmışlar internetim geldiGİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ 

telefona dönüş yapamazsanız tekrar sıraya alıyor sanırım çağrıyı kaçırmamaya çalışın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aramis327 -- 14 Aralık 2024; 18:12:16 >
  • Geçen hafta gigaspeed'e geçtim ilk 1-2 gün iyidi ama son günlerde çok fazla kopma yaşıyorum sık sık internet gidip geliyor. Eski servis sağlayıcımda böyle bir sıkıntım yoktu yardımcı olabilir misiniz? @gigaspeed

Abone No: 1302412969
    Hizmet No: 8859384361

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JabbaWockeeZ -- 14 Aralık 2024; 18:24:15 >
  • Aramis327 A kullanıcısına yanıt
    Tam olarak öyle yapıyorlar. Bazi kisilerde 0850li numaralar engelli bile olabilir. Ancak mesaj giriş sıklığına bakarsak konunun yoğunluk bitmiş gibi görünüyor.

• 35mbit vdsl değerlerim. sıkıntı yok şu anlık. teşekkürler @gigaspeed .

GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ
  • Hizmetiniz aktif edilmiştir diye mesaj geldi , DSL ışığı yanmıyor ama. Kurulum yaparken internet bağlantınızı kontrol edin uyarısı veriyor

• TuNcİx T kullanıcısına yanıt

web sitesinden oim'e tc kimlik no'nuz ve şifreniz (muhtmelen telefon numaranız) ile girin. eğer aktifse sisteme girmeniz lazım. değilse daha açılmadı demek ki hattınız

• doctorfizik kullanıcısına yanıt

Sistem açılıyor ödenmemiş faturanız bulunuyor yazıyor. Ödemeden açılmıyor mu acaba

yok sorun yok. ön ödemeli olduğu için öyle. o zaman modemi resetleyip en baştan başlayın kuruluma. muhtemelen olacaktır.

Resetledim , dsl ışığı yanmıyor.kurulum için gelen kullanıcı adı şifreyi giriyorum, internet bağlantınızı kontrol edin uyarısı veriyor. Modemim Keenetic hooper dsl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuNcİx -- 14 Aralık 2024; 20:18:37 >

modemde dsl bağlantısı görünüyor mu

• GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ

benim hat akifleştirmeden önce de dsl durumu bu şekildeydi. dsl logunuza bir bakın.

• Microsoft store uygulamasında ve Xbox uygulamasında hesaplara giriş yaparken girmiyor hata da vermiyor bomboş beyaz ekran geliyor. Telefonumun internetine bağlanınca düzeldi. Sorun Gigaspeed'de sanırım. Bunu yaşayan var mı nasıl çözülür?

Comnet transferi onaylayana kadar DSL ışığı sabit kırmızı yanıyordu. Bu sinyalin olduğunu ama internetin olmadığını gösteriyordu. Şuan Comnet ile ilişik kesildi gigaspeed e geçildi DSL ışığı tamamen söndü. Buda hiçbir sinyal gelmediğini gösteriyor. Kurulumu yapıyorum kullanıcı adı şifre giriyorum internet bağlantınızı kontrol edin uyarısı veriyor

• gigaspeed kullanıcısına yanıt

Merhaba internet aktif edildi mesajı geldi. Kullanıcı adı şifre mesajı geldi ama eve sinyal gelmiyor yardımcı olur musunuz

Hizmet no 1302412334

• Cuma günü sabah 11:00 gibi başvurdum. Aynı gün Öğlen 13:00 gibi e-devlet başvurusu için sms geldi. Aynı gün akşam saat 19:45 gibi sesli arama yapıldı. Onay verdim. Bugün sitelerinden abonelik kısmına baktığımda bir şey yazmıyor. Kullanıcı adı, şifre sms'i daha gelmedi. Ne zaman gelir acaba?

• 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.