Hocam yine sana bişey danışcam babamgilin hizmeti daha şimdi başlatmamıza rağmen aralık faturanız 259 diye mesaj geldi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Hocam yine sana bişey danışcam babamgilin hizmeti daha şimdi başlatmamıza rağmen aralık faturanız 259 diye mesaj geldi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Abonelik aktif olunca başlıyor; ön ödemeli. Misal 14 aralıkta başladıysa, 14 Ara. -14 Ocak arasını kapsıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Firmadan arıza kaydı açtılar 48 saat içinde dönüş yapacaklarmış. Benim için süreç -1 olarak başladı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hayır hiç bir sorun yok. Hem pc hem Xbox üzerinde sorunsuz giriş yapıp kullanıyorum. |
Xbox da filan bende sorun yaşamıyorum. Microsoft store pc de sorunsuz. Bir kez tarayicidan bir giriş yaparken yaşadım bir daha denk gelmedi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ben borcumu ödemesem özür dilesem olur mu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Özür dliemeyenler daha makbul galiba. Şikayetin var mı; iptal küt. Geri iade var mı; yok küt. |
Çok şükür dün itibariyle açıldı. Kullanacakların dikkatine. İsteyene test yapılır. Hemen teslim edilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caloom -- 15 Aralık 2024; 20:55:36 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu hangi test Sitesi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
nperf < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |