Şimdi Ara

GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.228
Cevap
84
Favori
116.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam yine sana bişey danışcam babamgilin hizmeti daha şimdi başlatmamıza rağmen aralık faturanız 259 diye mesaj geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • calculus07 kullanıcısına yanıt

Abonelik aktif olunca başlıyor; ön ödemeli. Misal 14 aralıkta başladıysa, 14 Ara. -14 Ocak arasını kapsıyor.

• Firmadan arıza kaydı açtılar 48 saat içinde dönüş yapacaklarmış. Benim için süreç -1 olarak başladı

• Arkadaşlar bildiğiniz gibi comnette hiçbir site için yasak bulunmuyordu. Herhangi bir modem ayarı ile bunu gigaspeedte yapabilmek mümkün mü

• Merhaba,

Yoğunluk olarak büyük sorunları atlatıp, formlar ve arıza kayıtlarına tekrar dönüşlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu süreçte mağduriyet yaşattığımız, dönemediğimiz tüm aboneler ve abone adaylarından tekrar özür diliyoruz. Kademeli olarak tüm sorunların çözümünü sağlayacağımızdan emin olabilirsiniz. Sizleri seviyor, teşekkür ediyoruz.

Saygılarımızla
  • Geçiş yaptık. Tıklanet aradı, 14 günlük fatura çıkardı, onu ödedim.Tıklanet internetimizi de kesti. Geçişin yapılmasını bekliyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _THANOS_ _ kullanıcısına yanıt

Hayır hiç bir sorun yok. Hem pc hem Xbox üzerinde sorunsuz giriş yapıp kullanıyorum.

• Xbox da filan bende sorun yaşamıyorum. Microsoft store pc de sorunsuz. Bir kez tarayicidan bir giriş yaparken yaşadım bir daha denk gelmedi.

• gigaspeed kullanıcısına yanıt

ben borcumu ödemesem özür dilesem olur mu

• Özür dliemeyenler daha makbul galiba.

Şikayetin var mı; iptal küt.

Geri iade var mı; yok küt.

• İşini en iyi yapanlar en makulu. O dediğiniz firmalar düzgün yapmadıkları için battılar. Arkadaşın özür yerine hizmet beklemesi gayet normal.

• Herkesin neti açıldı galiba. Kimse birşey yazmıyor artık

• doctorfizik kullanıcısına yanıt

Çok şükür dün itibariyle açıldı. Kullanacakların dikkatine. İsteyene test yapılır. Hemen teslim edilir.

• İnternet arızam devam ediyor. Eve hiçbir şekilde sinyal gelmiyor DSL ışığı yanmıyor. Alamadığım hizmet için fatura çıkarılmış ama. Öncelikle insanlara hizmeti sunup akabinde fatura kesilse daha doğru olurdu diye düşünüyorum. 48 saat süre verdiler eğer sorunum düzelmezse alamadığım hizmet için cayma hakkımı kullanacağım

• TuNcİx T kullanıcısına yanıt
    Hocam modemin adsl mi vdsl mi
    Geçiş yapıldığı için sinyal ile sorun olmaması lazım

Kablolar doğru takılmış mı kontrol et bence

• benim 1000mbs açıldı.comnet sonrası geçiş yaptım. 10 saatlik deneyimim şöyle

comnet 1000mbs den daha stabil gibi görünüyor. whatsapp görüntülü görüşürken aldığım bir geri bildirim bu.
    comnet de download 90-95mbs görürken bunda 110mbs snye gördüğüm oluyor. (tam 1000mbs alıyorsunuz yani)
    ip tv de sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caloom -- 15 Aralık 2024; 20:55:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • doctorfizik kullanıcısına yanıt

Bu hangi test Sitesi?

• klonwars K kullanıcısına yanıt

nperf

• Bugün 2. Güne girdik ve halen modeme gireceğim bilgiler iletilmedi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnternet kesintileri mi başladı? Yoksa 100mb için talep açtım onun kesintisi mi?

• 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.