Online işlemler kullanıcı adı: tc numarası, şifresi: telefon numarasını başında 0 olmadan. Online işlemlerde telefon ve mail adresinizi tekrar doğrulayın, bunu da abone olurken yapıyoruz tekrar niye istiyorlar anlamadım da. Ödeme yaparkende kartınızı kaydedin, otomatik olarak ödensin. Banka olarak sadece iş bankasında vardı en son. Güncel durum nedir sormak lazım. |
GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (150. sayfa)
-
-
İş bankası int. bankacılığı veya atm den, TbtNet seçerek, Faturamatik'ten TbtNet seçerek.
Sorun çin Gigaspeed'e pm den de yazın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
İnternet sitemizde bulunan OIM(Online İşlem Merkezi) ile ödeme yapabilir veya İş Bankası üzerinden yapabilirsiniz. Eğer aktivasyonunuz yapıldıysa ve internete erişebiliyorsanız, OIM'e giriş yapabilmeniz gerekir. Eğer giriş yapamıyorsanız, 0850 860 00 06 numaralı iletişim merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz.
Saygılarımızla -
Merhabalar 13 aralıktan beri bekliyorum. Ont cihazı üzerindeki LAN ışığı fiber kabloyu takınca lan kablosu sönüyor. Lütfen ekip gönderir misiniz? Arıza No: 2412000242
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sistemden modem vs verilir mi diye kontrol ederken 11738995 numarası ile işleme aldı. abonelik başlayacak deniliyor. iptal eder misiniz?
-
Selamlar,
Fatura ödeme - kredi kartı bilgileri sayfasında isim hanesinde 2 harf eksik olduğu için bilgilerimi giremediğimi belirtmiştim. Faturayı ödemek için iş bankasından sorgulama yaptığımda da "borç yoktur" şeklinde bilgi çıkıyor. Sorun nedir?
-
Merhaba;
Comnet in kapanmasından sonra Gigaspped e başvurdum ama bağlantım yapılmadı. 4 gün oldu bekliyorum. e devletten onayladım, sesli onay için arandım ama herhangi bir gelişme yok. Müşteri hizmetlerine zaten ulaşılmıyor. En kısa sürede size dönüş sağlayacağız diyor sesli yanıt sistemi ama arayan soran yok. Benden sonra geçiş için başvuru yapan arkadaşlarımın işlemleri tamamlandı, ben hala bekliyorum.
Yardımcı olurmusunuz @gigaspeed
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gakgosh -- 16 Aralık 2024; 12:51:57 > -
Evet hocam öyleymiş, bende sonradan fark ettim. Teşekkürler.
-
Bende bugün taşıdım sesli onay alındı 48 saat diyorlar geçiş için. comnet hizmetim sonlanmış gözüküyor.
edit: benim geçiş işlemlerim tamamlandı kullanıcı kodu da geldi ancak ödenmemiş faturanız bulunmamaktadır diyor. ödemeyi önümüzdeki ay mı yapacağım bilgisi olan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dronebey -- 16 Aralık 2024; 15:13:44 > -
İş bankası int. bankacılığı ve atm den fatura öderken; abone no önüne ne ekliyorduk? Yazarsan iyi olur.
-
bikaç güne çıkıyor hocam fatura, 10 gün de ödeme süresi veriyorlar
-
İnternet hizmetim bugün açıldı. Online işlemler merkezinden faturayı bankamatik kartımla ödemek istediğimde işleminiz gerçekleştiriliyor lütfen bekleyiniz yazıyor öyle kalıyor. Sorunu nasıl çözebilirim
cevabınız için teşekkür ederim fatura geldi şimdi ancak 259.90 tl olarak gözüküyor. ilk 3 ay telefonda 229.90 tl olacağını söylemişlerdi sizinde böyle mi
-
Mesai saati bittiği gibi internet de gidiyor. İkinci comnet vakası geliyor galiba. Akşam kesintileri rutin oldu
İş bankasından sorgulama yapınca da borç gözükmüyor. Ödeme sisteminde bir sorun var muhtemelen. Fatura son ödeme tarihine 2 gün kaldı. Destek kaydı açtım sorduğum soruya alakasız bir cevap yazılmış.
-
Arkadaşlar indirme test sonuçlarınızı paylaşır mısınız ? Benim şuan 69 mb görünüyor
Geçiş sonrası Zyxel arayüzüne giremiyorum Chrome saçmalıyor ama Edge problem yok... Neden olabilir?
Evet, +50 modem ücreti hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X