Şimdi Ara

GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: medcezir55 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.308
Cevap
84
Favori
120.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba,

Şu anda İş Bankası problemi düzenlenmiş olup, ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Saygılarımızla
  • gigaspeed kullanıcısına yanıt

Sorun hala devam etmekte. Şimdi tekrar denedim fakat aynı mesaj çıkıyor.

GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ
  • İnternetim ilk bağlandığı dönem 48 saat sinyal sorunu sonucu bağlantım kurulamamıştı. Sorun düzeldikten 24 saat sonra tekrar aynı sıkıntıyı yaşıyorum. DSL ışığım yanmıyor, zaten mevcut hızdan memnun olmadığım için destek kaydı açmıştım o çözülmeden tamamen bağlantım tekrar kesildi. Süreç benim için çok kötü gidiyor. Muhtemelen cayma hakkımı kullacğım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TuNcİx T kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Abonelik bilgilerinizi özel mesaj ile iletmenizi rica ediyoruz. Probleme müdahale etmek ve çözümlemek isteriz.

Saygılarımızla
  • Bende gectim bugun, aslinda ne yalan soyleyim turknete gececektim 6 ay 250 tl kampanyasina ama turknet bir turlu gunlerdir 178 le baslayan fiber aboneliklere churn yapmayi beceremedi, bende gigaspeed gectim

Gecis 2 saat sürdü, benim icin churn cok onemliydi cunku ordaki adresime en az 1 ay gidemeyecegimden ekipmanlari iade edemeyecektim churn olmaliydi ekipmanlar gigaspeede devrolmalıydı

Herneyse looking glass verileri olumlu ve 2 saat icinde gecis tamamlandi ozetle, comnet muhtemelen birkac gune portlari komple kapatacak, devreyi kaybetmeden churn yapabildim,

Bakalim kullanmaya gittigimdede memnun kalirim inş.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Gece veri çekiyor İşbank, beklemeniz gerekiyor olabilir...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tubytube kullanıcısına yanıt

Mesajı yazdıktan 20dk kadar sonra tekrar denememi istediler ve ödemeyi yapabildim.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Otomatik odeme icin kredi karti ad soyad kisminin guncellenecegini soylediler. En temiz yontem bu sanirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ru.celebi kullanıcısına yanıt

İş bankasından kredi kartı ile ödemede 12.5TL komisyon kesiyor banka. Güncellenirse OIM'den ödeme yaparım.

• İş bankası hesabım yok, Gigaspeed in kendi sitesinden ödemeyi yapamıyorum. Nasıl ödeyeceğim bu faturayı

• Atm den kartsız işlemlerden deneyin; Faturamatik'den.

Kartı kaydedin daha sonra ödeme yapmaya çalışın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Merhaba,

OIM üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Nasıl bir problem yaşıyorsunuz ödeme noktasında ?

Saygılarımızla
  • gigaspeed kullanıcısına yanıt

İşleminiz gerçekleştiriliyor, bekleyiniz diyor ama hiçbir işlem olmuyor. Ekran öyle kalıyor sadece

• GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ

Arkadaşlar 100 mb vdsl kullanıyorum, Hız testim bu şekilde. Özellikle download hızı bana çok düşük geldi. Sizde durum nedir ?

SNR değerinizi kontrol edin. Yüksek ise biraz düşürüp test edebilirsiniz.

• 100 mbps vdsl paketinizi aldım, 70mbps altyapım destekliyor, buraya kadar sıkıntı yok. Fakat eve geldim farklı saatlerde 8 ile 11 mbps download alıyorum şaka gibi böyle bir uçurumun snr değeriyle alakası falan yok. Diğer firmalarda hiç böyle bir şey yaşamamıştım. @gigaspeed

• Çılgın Muhacir kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Arıza kaydı bıraktınız mı ? Eğer bırakmadıysanız 0850 860 00 06 numaralı iletişim merkezimize kayıt bırakarak, destek alabilirsiniz. Evet bu durum normal değil ve müdahale edilmesi gerekmektedir.

Saygılarımızla
  • @gigaspeed paket değişimi nasıl oluyor? 35mbit olan paketimi 100'e çevirmek istiyorum. destek kısmından yazdım, kayıt bıraktım aranmak için geri dönen olmadı. 1302412551 hesabımı 35mbit fiberden 100mbit fibere çevirmek istiyorum.

• 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.