Poyraznet'te online işlemlerden yapılabiliyordu. Oim'e böyle özellikler eklenirse; iş yükü azalır hem de işlemler daha hızlı gerçekleşir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (153. sayfa)
-
-
gigasped mh yetkilisi burdan veya numaradan mesajı dönmüyor destek sıfır bilginiz olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz hangi firmayı kullanıyorsunuz?
gigasped ayın 13 den beri merkür net geçiş talebime onay vermiyor şimdi kalkmış geçersen fatura iade olmaz ayın 13 de geç diyor niye o zaman geçiş talebine onay vermedin valla uzak durun
Merkürnet'e neden geçmek istiyorsunuz? Merkürnet ne diyor; geçiş neden onaylanmamış. Abone numaranızı yazsanız daha hızlı geri dönüş alırsınız belki.
-
Merhaba,
Tarafınıza dönüş sağlandı mı ? Sağlanmadıysa, tekrardan kayıt oluşturabiliriz.
Saygılarımızla -
Merhaba,
Konuyla ilgili bilgi talebinde bulunduğumuzdan dolayı, mesajınıza dönüş sağlayamadık. Ancak burası asıl başvuru noktamız değil ve durumunuzu müşteri hizmetlerimiz ile çözümlemeniz gerekiyor. Ön ödemeli sistem olduğumuzdan dolayı, faturanız tam olarak yansıtılıyor. Bu sözleşmenizde ve internet sitemizde belirtilmektedir. Ekipler sizi arayıp, bilgilendirme sağlamış ve size dilerseniz abonelik tarihine kadar kullanabileceğiniz belirtilmiştir.
Saygılarımızla -
neden onay vermedin daha önce diye sorarlar adama ben faturayı ödücem neden içerde param kalsın
bugun ya onay verin yada vermeyin artık kıymeti yok
Haklısınız; geçişin olduğu süreye kadar olan kısım fatura edilip, kalan kısım iade edilmeli.
-
iade yok diyo o yüzden ya bugun onay verin dedim yada vermeyin hiç
gerekli bigilendirme yapıldı şimdilik burdayım iyi günler
Merhaba,
Ödememe gibi bir durum söz konusu değildir. Eğer borç yoksa, kalan tutar aboneye iade edilir. Ancak ilgili kullanıcı yeni abonelik olarak bize başvurmuş. Kendisi kampanya kapsamında kurulum ve aktivasyon ücretinden faydalanmış. 12 ay'ı dolmadığı için, abonelikten ayrılma durumunda kampanyasız tutarlar tarafından tahsis edilecektir. Bu sebeple müşterimizin transferi hemen gerçekleşmemiş olup, fazla ücret ödememesi adına kendisinden onay alınmak suretiyle bekletilmiştir.
Saygılarımızla -
Cevap için teşekkürler; sorun hakkında detay vermemiş arkadaş. Beyan üzerinden yorum oluyor.
-
yok 2 ay daha kalma sözüm varmış ona istinaden caydım yoksa süreç uzamazdı bu kadar
Onu bilemeyeceğim; Çin işi Japon işi; bu sorun kimin işi?
-
Acil bir durum var. PM attım. Dönüş yapabilir misiniz?
-
Poyraznet kullanıyordum çokta memnundum. Kapanınca atlantis'e geçtim ama akşam bu saatler bir yavaşlık oluyor ve bazen kopmalar yaşıyorum. FTTH alt yapım var.
Gigaspeed kullananlar memnunlar mı? kısaca bir yorum yazabilirlerse. Tracert bilgileride paylaşan olursa çok güzel olur aslında.
-
Merhaba,
Özel mesaj ve müşteri hizmetlerimiz ile sizinle iletişime geçmiş bulunmaktayız.
Saygılarımızla
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X