Şimdi Ara

GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.311
Cevap
83
Favori
121.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gebze istanbul'a bağlı diyebiliriz :) Ancak benim lokasyon Kartepe'ye geleceğini düşünmüyorum, buralara gelse gelse arap turistler gelir.

Sözde tanımlı 100/20 paketin karşılığı dediğiniz gibi 1000/50 olmamalı ki çoğu 100 abonesi upload olarak 50 civarı alıyor.

Ultra'nın SFP desteği 1Gbit. Neyse bakacağız artık, takıldığım yerde destek atarsınız :)

• ru.celebi kullanıcısına yanıt

Seve seve hocam, biraz niş hobilerim var genelde eve gelenler bana uzaylı / şımarık gözüyle bakıyor ne gerek var gibisinden.. Anlatamıyorum insalara GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ  Dolayısıyla sizin gibi insanlarla karşılaşınca insanın hoşuna gidiyorGİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ  Şöyle bi rehber var sanırım trdeki en kapsamlısı belki işinize yarayabilir:

https://techolay.net/sosyal/konu/ftth-altyapida-sfp-gpon-ile-internete-nasil-erisilir.66094/

• gms10ur kullanıcısına yanıt

Hayat hobilerle güzeldir. Anlatmanıza da gerek yok. İnsanlar istiyorki araba konuşalım, maç konuşalım, siyaset konuşalım :)

Sizin kadar farklı alanlarda çalışmalarım yok ama genel olarak network işini seviyorum.

Keenetic grubu sayesinde haberdar olmadığımız konu kalmıyor çok şükür, bu konudan da haberdarım. Harika bilgiler var ilgilenenler için.

• gms10ur kullanıcısına yanıt

Maşallah diyorum GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ 

O taş atacak %98'in başında ben gelirim lütfen GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ 

• turkbayrak T kullanıcısına yanıt
    Spamlayip durma sunu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gigaspeed kullanıcısına yanıt

Merhabalar,

Bugün arkadaşlar hat güncellemesi yaptılar. 4 ten 11 e çıktı. Daha sonra ben modemimi değiştirdim şu anda 49 alıyorum. Dilerim benzer problem yaşayan arkadaşlara çözüm olur. Teşekkürler @gigaspeed

GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

numaralı dün başlattığım aboneliği iptal etmek istiyorum yardımcı olurmusunuz? Engelli indirimini kaldırmışsınız bu yüzden iptal edeceğim. Sizi 3 defa aradım ama dönen olmadı @gigaspeed

• Acilan ariza kaydi, telekom ekibi kontrole geldikten sonra musteri kaynakli diye sonuclanirsa ucret aliyor musunuz bizden? @gigaspeed

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unzip -- 20 Aralık 2024; 0:7:29 >
  • Unzip U kullanıcısına yanıt
    Şu zamana kadar öyle bir ücret alındığını duymadık

Ceza ücreti gibi

• Sn. Firma yetkilisi faturanın 270 lira gelmesi gerekiyordu eğer yanlış anlamadıysam, neden 299,90 geldi acaba yardımcı olur musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djinn_inc -- 20 Aralık 2024; 10:52:28 >

• djinn_inc D kullanıcısına yanıt

T.C numaranız gözüküyor, o kısmı sansürleyin isterseniz.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam düzelttim

• djinn_inc D kullanıcısına yanıt

Sonra ki 3 aya indirim yansıtılır, indirimli ödersiniz.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160242651

Siz özelden de Gigaspeed'e mesaj atın, bilgi verilir.

• GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ

Hız değerlerim inanılmaz kötu ve ilginç olan sadece tek dairemde değil 4 daireme de bağlattım farklı lokasyonlarda dördü de kötü

• ilk günler normal olan hız değerleri artık böyle olmaya başladı. genelde 20-30 arasına çıkıyor ama sonra yine düşüyor. 100 lük fiber hattım normalde. bir dalgalanma var bariz. arıza kaydı bırakıp çözüm bakacağız artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalema -- 20 Aralık 2024; 18:6:2 >
  • kalema K kullanıcısına yanıt
    Fiberde bu kesinlikle normal değil...

Tabii fiziksel bir sorun yoksa ...

Muhtemelen Gigaspeed kaynaklı dns yada server kaynaklı bir durum...

1.1.1.1 adresine "traceroute " ne gibi sonuç veriyor acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 20 Aralık 2024; 19:21:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • micro77 kullanıcısına yanıt
    Bence sorun yok

Siz cihazlarınızı kontrol edin bence

Gayet stabil hızlar kayıpsız test yaptım

• Uygulamaları üzerinden fatura ödeyebileceğimiz anlaşmalı bankaları hangileri?

• 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.