< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (157. sayfa)
-
-
Ne yaparsam yapayım dns ile discord ve bazı yasaklı sitelere giriş yapamıyorum. VPN kullanımı zorunlu gibi ISS de bu durum çözülür mü bilmiyorum. Çözülmezse 90 gün sonra eski ISS geri dönmeyi düşünüyorum yasaklardan etkilenmeden yaşıyormuşum senelerdir...
-
Cloudflare DOH ve DOT olarak router'dan tanımlarsanız telefon uygulaması ve bilgisayarda tarayıcı ile sorunsuz çalışıyor.
Bilgisayar uygulaması "güncellemeler kontrol ediliyor" penceresinde kalıyor. Cloudflare WARP kurarsanız bu sorununuz da kalmaz. Uygulama açıldıktan sonra WARP'ı kapatabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 21 Aralık 2024; 21:3:28 > -
Router arayüzünden denedim keenetic modem kullanıyorum. Sitenin anasayfası açılıyor ama videolara tıklayınca bir şey olmuyor vpn üzerinden denediğimde tertemiz ulaşabiliyorum
-
Siz muhtemelen içerik filtreleme kısmından yada el ile dns girdiniz.
DOH ve DOT olarak tanımlarsanız sorun kalmaz.
-
DNS yapılandırması kısmından yapılmıyor mu ?
Bu şekilde olmayacak mı ? Sonrasında içerik filtreme kısmından cihazlara profil olarak ayarladım.
-
Doğru yerdesiniz ancak adguard dns DOH DOT yapmışsınız. Cloudflare değil.
içerik filtreme de devre dışı olmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 21 Aralık 2024; 22:9:0 > -
Ben sizde olduğu gibi gigaspeed dns sunucusunu kapatamıyorum
-
İSS Kimlik Doğrulama (PPPoE / PPTP / L2TP) gelişmiş - DNS'i yoksay kutucuğunu işaretleyeceksiniz. DNS olarak CF dns yazacaksınız.
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaptım bunu da fareli siteye bir türlü giriş sağlayamıyorum bununla beraber başka sitelerde aynı durumda.
-
Fareli köyün kavalcısı gibi mi?
Btk nın yasakladığı sitelere erişim sağlayıp, yasak ihlali yapan firma hangisi? Bende merak ettim, şimdi.
Opera'nın kendi VPN'si ile Discord'a giriliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 21 Aralık 2024; 22:35:15 >
Hocam ben ilk defa bu sitelere giremezlik yaşıyorum. İnternet'te bu kadar sansür olduğunun farkında değildim.
-
Sınırsız kaspersky var da rahatsız etti açıkçası VPN e mecbur kalmak. Eskiden modem arayüzünden dns giriyordum her şey çözülüyordu.
-
Dediğim gibi Opera'nın kendi Vpn'si ile tüm yasaklı sitelere girebilirsin. Ben de Gigaspeed kullanıyorum, bir sıkıntı olmuyor... Alternatif olarak 1.1.1.1+ warp uygulamasını kullanabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 21 Aralık 2024; 22:40:10 >
Belgesel kanalları var; sadece fare de yok, aslan, kaplan , puma, pars, çita, vaşak, geyik, ceylan hepsi var. Türksat Teledünya da. National Geo. , Wild. İnternete de gerek yok.
Şu Btk yasasını çiğneyen firmayı söylemediniz.
Ben Btk yasası vs anlamıyorum. Bu kadar derin takip etmiyorum bu olayları ufakken yasak sitelere dns değiştirince giriliyor dediler. Senelerdir bu şekilde dns değiştirip giriyorum, keenetic modem aldım arayüzden de değişiyormuş adguard vs öyle yapıp girdim. İlk defa böyle bir durumla karşılaştım dediğim gibi Türkiye'de internette bu kadar sansür olduğundan bir haber yaşamışım. Gigaspeed ISS de performans sorunu vs bir şey yaşamadım. Herhangi bir şekilde ISS te kötülemiyorum bu çıkışınız bu paranoyadan kaynaklıysa diye belirtmek isterim. Sadece VPN kullanmadan yapabildiğim şeylerin şuan kısıtlandığının farkında olmak ve elimden bir şey gelmemesi (ISS alakalı değil) rahatsız etti. F/P tan çok şuan buna karşı bir rahatsızlık duyuyorum. Yasa mı çiğniyorlar yoksa farklı bir şey mi var bilmiyorum. Türknet kullanırken yaşamadım bunu
-
Btk kuralları firmaları bağlayıcı; firmalarda kanunları uygulamakla yükümlü. Cezayı firmalar yiyor sonra. Misal illegal ip tv de sorun yaşarsanız; firmayı bağlamaz.
Param Oya'da değil; bankada bu arada. İçimdende geçmişti; t veya n ile başlayan firmaları söyleyeceğiniz.
Ayrıca; burası mazbut iss konusu. Lütfen; bu tip paylaşımlar yapmayınız.
-
Hahaha Bilmiyorum yani değişik. Bir problem yaşadım VPN siz nasıl çözebilirim bunu sordum. Firmaya geçmiş biri olarak fikrimi söyledim ilginçsiniz :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X