Şimdi Ara

GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.241
Cevap
84
Favori
116.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aaslan16 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Kontrolleri sağlayabilmemiz için, abonelik bilgilerinizi özel mesaj ile iletmenizi rica ediyoruz. Yapabileceğimiz bir şey varsa, hızlıca müdahale etmek isteriz.

Saygılarımızla
  • Valla geçtik buna ama yurtdışı çıkışları bariz kötü bu ISP'nin. Black Ops 6 oynuyorum, paso packet loss, packet burst vs. takılmalar. Comnet'te hiç böyle sorunlar yaşamıyordum. En kısa sürede başka ISP'ye geçeceğim.

• KovenanT kullanıcısına yanıt

hep diyordum millet gülüyordu comnet bu konuda işinin en piri isp idi, gpon veya istikrarlı bir vdsl altyapın varsa kullanacağın comnetti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert KÜÇÜKUNCU -- 5 Ocak 2025; 1:55:13 >
  • KovenanT kullanıcısına yanıt

hocam bende turbonet fiber baglattim sözde 1000mb hız var ama packed loseden oyun oynanmiyor yurtdısı cıkıslari test edicek bir site vardida adını unuttum

• @Mert KÜÇÜKUNCU Kesinlikle. Keşke bireysel kullanıcıya hizmet vermeye devam etselerdi. Saçma sapan süreç yürüttüp adeta "dükkanı kapatıyoruz" deyip gittiler.

@MrWest Aynen hocam. Ping, tracert yapına sonuçlar fena değil ama dediğiniz gibi packet loss'dan oyun oynamak işkence haline geliyor. Yurtdış çıkışlarda bir sıkıntı olduğu kesin.

• Firmaya geçmeyi düşünüyorum, İPTV için sorun yaşayan var mı?
  • MrWest kullanıcısına yanıt

Şu mu?

tr.packetlosstest.com
    Packet Loss Test – Bağlantı Kalitenizi Test Edin
    https://tr.packetlosstest.com
  • Ben de Comnet'ten gigaspeed'e geçenlerdenim. Genel kullanıcı olarak memnunum fakat online oyunlarda comnetteyken 1 tık daha memnumdum. Kendi adıma konuşacak olursam Fifa oynayan biriyim ordan örnek vereyim. Comnet kullanırken Pingim 38-42 arasıydı. Gigaspeed'e geçince pingim 43-50 arası oldu. Ayrıca comnetteyken daha stabildi pingim sürekli oynamıyordu. Gigaspeed de ise pingim bazen anlık 70 80 lere yükselip geri gelebiliyor. Ping yükselirken anlık takılıp gelebiliyor oyun. Bu da can sıkıyor açıkçası. Bunu düzeltmenin benim altyapım ile alakası olduğunu düşünmüyorum.

• JabbaWockeeZ kullanıcısına yanıt
    Ping değerleri en yakın comnete hangi İSS var billiyor musunuz? Türknet olabilir mi?
  • umutkara742 U kullanıcısına yanıt

Ben de bilmiyorum hocam.

• Başvurulara dönüş konusunda yavaş olduklarını görüyorum maalesef. Bir saattir kimlik onayını yapamadılar. Daha bunun edevlet sözleşme onayı falan var. Şu anki iss şirketinde iki saatte tüm işlemler bitmiş, internet açılmıştı.
  • yasin613 Y kullanıcısına yanıt

2 farklı panel kullanıyorum. ikisinde de sorun yok.

• alicengiz32 A kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam bu hafta içinde geçiş yapayım ben de.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

bu degil hocam misal türk tekekomun 7 cıkısı varsa kücük firmalarda 1 tane vardır oda yogundur vs takılma yapiyor kabaca tabiri bu . bu konulari uzmanlar daha iyi bilir

O zaman şu. 

bgp.he.net
    AS211709 TURBO NET TELEKOMUNIKASYON ELEKTRONIK HABERLESME BILISIM HIZMETLERI SANAYI TICARET LTD STI - bgp.he.net
    https://bgp.he.net/AS211709#_graph4
  • HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

aynen hocam bu tarz bişeydi ben 10 aydir gigaspeed vdsl kullanıyorum mükemmel olmamakla birlikte şuan baglattıgım turbonet fiberden iyi o yüzden fiberi iptal ettiricem

Kendi altyapısından hizmet veren isslerde de sıkıntı olabiliyor demek ki. Adı fiber; 1 ileri 2 geri gider. 

Hakkınızda hayırlısı olsun.

• gigaspeed şimdilik memnunum kolay gelsin

• 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.