Standart bir kullanıcının her ihtiyacını karşılıyor. 10 gün oldu geçeli memnunum. |
GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (160. sayfa)
-
-
Gigaspeed'e geçmek için nedenleriniz.
- Görece yavaş internet özellikle akşam saatlerinde
- Müşteri hizmetlerine kesinlikle ulaşamazsınız (ben yaklaşık 20 kere aradım bağlanamadım)
- Faturayı benim gibi istemsizce son gününde ödemeyi unutursanız ise geçmiş olsun. (hem internet direk kesiliyor. hemde sonraki faturaya 40 tl ceza ekleniyor.)
- Faturayı özellikle tek banka alternatifi olan işbankasından ödediyseniz ertesi gün sisteme düşüyormuş.
- Dekontu sizden mail olarak istiyorlar. Ve buna bakacak arkadaşların sabah bakacaklarını söylüyorlar.
- Ödemeyi bugün öğleden sonra yaptım mesaj gelir gelmez. Şu an saat 21:40 ve söylediklerine göre yarın beyefendiler benim attığım dekontu görünce internetimi açacaklar.
- Üç kuruş ucuz diye girdiğim güne lanet olsun.
- İlk fırsatta kapatacağım.
-
Yavaşlık konusu firma bazlı olabilir.
Canlı müş. hizmetleri yerine, cansız müş. hiz. maliyetten dolayı.
Ödeme gününü geçirmek, kullanıcı hatası. Hat kısıtlanır. Bütün firmalarda böyle. 40 TL yine iyi. 200 civarı isteyende var.
Ödeme yöntemlerine alternatif eklenmeli.Faturamatikten de yatırabilirdiniz. Hiç alternatif ödeme yöntemi olmayıp, sadece oimden ödenmek zorunda olanlarda var.
Ödeme sisteme düştükten sonra, 24 saat içinde açılması gerekiyor galiba.
Pahalı olanda da benzer sorun yaşayan var.
Memnun değilseniz , dediğiniz gibi değişikliğe gitmek en mantıklı yol gibi.
-
Ödeme gününü atlamak tabi ki benim hatam. Unutabiliyoruz yada o sıra bir meşguliyet çıkıyor kalıyor.
Ben ilk defa internet kullanmıyorum. Çok firmadan hizmet aldım. İlk defa bu alt segment firmalardan birinden hizmet aldığım için bunları yaşamaya alışık olmadığımdan olabilir.
Turknet de de zaman zaman faturayı son gününde ödemeyi unuttuğum oldu ama internetim hiç kesilmedi. Fatura ödenmemiş şekilde öyle durdu son ödeme günü geçmiş bir şekilde.
Bu devirde hangi günlük ihtiyaç ödeme günü geçtiği gün anında kapanıyor allah aşkına. Hangi devirde yaşıyoruz.
Diyelim ki ödemediniz onlarda kesti. Ödediğiniz anda açılır internet bu kadar basit. Bunu bile yapamıyorlar.
Sistemi idame edecek alt yapı ve organizasyon yoksa yapmayacaksın bu işi.
Gerçi isim bulan internet servis sağlayıcı oluyor. 50 tane firma var belki daha fazla.
Ucuz etin yahnisi işte. İlk fırsatta kapatacağım.
-
Elektriği kesiyorlar , bizim burada. Ödeme sisteme düştüyse, açılmalı bence de, en kısa sürede.
Türknet'te de benzer şikayetler var. Abonelik iptali yapıp modemi iade yaptığı halde borç çıkarılan. Hatta icralık olacaksınız diye av. tarafından aranan. Şikayetvar'a bir göz atın. Ucuz pahalı olmasıyla pek alakası yok. Kapatmayın, geçiş yapın. Yeniden abonelik faturası çıkmasın.
-
Hocam anlık ödeme oimden direk işleniyor
Firma iş bankasını sadece otomatik ödeme için öneriyor
Kesildiği zaman ödenirse firmaya 1 sonraki iş gününde düşüyormuş.
Bu sebepten unutursanız oimden ödeme yaparsanız sorun yaşanmaz. @ gigaspeed bu şekilde bilgi vermişti daha önce -
internette kopmalar oluyor sanki yine. çok sıkıntı yaşadım bu gece. firma bu gece kesintilerini düzeltmeyecek gibi. Alternatif bulursam çıkacağım
-
Bölgesel olabilir kopmalar. Ben yaşamıyorum. Stabil ve hız sorunuda yok. Ben klasik bir kullanıcıyım. YouTube, internette üzerinden TV izliyorum bide film vb. Aynı anda 3 kişi kullanıyoruz. Hız düşüklüğü farketmedim. -
ilk 10 gün memnundum. Ama şu an çok yavaş, 7mbps civarı. Aslında geçtiğime pişman oldum. ilk fırsatta başka bir iss ye geçeceğim. Çok tavsiye etmiyorum.
-
Kablolu mu testler kablosuz mu
Test paylaşabilirmisin @gigaspeed ile iletişime geç yardımcı olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedMinner -- 27 Aralık 2024; 2:19:17 > -
Zırt pırt internet gitti son 1 saattir -
millenicomda 17 ile başlayan hizmet no nereden bulabiliriz adamlar taşımayalım diye numarayı saklamış sitede çıkmıyor faturadada yok yılbasından sonra 100 mbit 450 tl olcak diye mesaj gelmiş yeniden gigaspeede geçelim
arayp ögrendim sms olarak attılar ikna konuşması indirim vs yapmak için arattırıyorlar güzel taktik :D gigaspeedi vdsl olarak 6 ay falan kullanmıştım ayda 1-2 net gidip geliyordu sorun yaşatmadı fiber 100 ü denicem bakalım şimdide. vdsl kullanacaksanız mutlaka keenetic modem alın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuscleTower -- 27 Aralık 2024; 18:49:43 > -
Müşteri hizmetlerini arayıp öğrenebilirsiniz, edevlet üzerinden de öğrenebilirsiniz diye hatırlıyorum.
-
Şu ana kadar sıkıntı yaşamadım. 15 gündür kullanıyorum. Tarife geçişlerinin anlık yapılıp, fiyat farkı için fatura oluşturulması daha iyi olurdu. Tarife değişikliği bir sonraki fatura döneminde aktif oluyormuş. -
Gece 1:28 de internet gitmişti bugünde 16-17 gibi kesinti oldu. Kısa ama gidiyor arada.
-
kablosuz... cep telefonu ile modemin hemen yanından yapıyorum. ilk günler 106mbps görmüştüm. comnette de sürekli öyleydi ama dün gigaspeed ile 7mbps civarında idi. Başkaları da sürekli kesilmeler olduğunu söylüyor. Comnette iken, bir yıl boyunca sadece bir kere internetim kesilmişti, o da tam kesildi : )
Bu da ilk günler :, (
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guybru5h -- 27 Aralık 2024; 21:20:4 >
-
İnternet yok şu anda -
hocam sorun olduğunda kablolu olarak denemeni tavsiye ederim
bazen modemin kablosuzu sorun olabiliyor düşük test aldığında kabloluda sorun yoksa sorun modemden kaynaklı olabilir
100lük hatta 7-8Mbps alman normal değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedMinner -- 27 Aralık 2024; 22:55:30 > -
Devamlı internet gidiyor, illahlah ettik 10 günde. bu heriflerden çıkmak mümkün mü?
-
Merhaba,
Genel bir problem bulunmamaktadır. Bölgenizde problem yaşanıyor olabilir. Kontrol edebilmemiz için abonelik bilgilerinizi özel mesaj ile iletmenizi rica ediyoruz.
Saygılarımızla
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X