Şimdi Ara

GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.623
Cevap
91
Favori
138.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hiç sorun yaşamıyorum Youtube'da, ileri düzey bir kullanıcı olduğunuzu yazmışsınız bir mesajınızda belki söylemem ayıp olacak ama ev ağınızdaki öncelikleri modemden değiştirmenizi tavsiye ederim, özellikle medya akış cihazları ile ilgili olan kısmı...

Mesh gibi ağlarda ayarlar çok şeyi değiştirir deniliyordu...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Forumda sistem ve network konusunda çoğu kişiye yardımcı olan kişilerden biriyim.

Mesajımı tekrar dikkatli okumanızı tavsiye ederim. "Hız testleri yada diğer web siteleri ile akalı bir durum yok. Diğer yayın yada video platformlarında sorun yok."

Route Trace yapınca bazen Turk Telekom üzerinden, bazen de diğer yabancı rotalardan veri aktarımı oluyor. Ara sunuculardan yanıt alamadığı ip adresleri oluyor. Siz standart bir kullanıcı olarak bunlara dikkat etmiyor olabilirsiniz. Haliyle farkı da hissetmeyebilirsiniz.

bu değerler akşam saatlerinde ve hafta sonları yükseliyor. Gündüzleri genel olarak normal.

GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 8 Nisan 2025; 11:47:30 >

• Ben de 3 aydır kullanıyorum. Fiber 100'lük paket. Yurt dışı çıkışları da dahil yoğun zamanda bile sorun yaratmadı. Enigma2 cihaz kullanan biri olarak bu sezonu çok rahat bir şekilde geçiriyorum. :) Olması gerektiği gibi hizmet veriliyorlar bence. Tek eksik yıllık ödeme sistemi yok ki zaten Comnet'ten yeterince ağzımız yandığı için yıllık peşin ödemeye bu aralar soğuk bakıyorum. He Haziran'da yine zam gelecek ama ne yapalım? Bir ölüme gelmedi zam.

• ru.celebi kullanıcısına yanıt

Cevabınız için çok teşekkür ederim hocam. Gigaspeed'in Retn üzerinden çıkış yaptığını bilmiyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Daha önce de belirttiğimiz gibi binlerce müşterimizden bugüne kadar bu yönde bir şikayet almadık. Hattınızda inceleme gerçekleştirip, güncellemeleri sağladık. Testlerinizi yapıp, tarafımıza dönüş yapmanızı rica ediyoruz.

Saygılarımızla
  • gigaspeed kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Bahsettiğiniz gibi genel değil münferit bir durum oluşmuş olabilir. Dün kayıt oluşturmanızdan sonra bugün bariz bir düzelme oldu. An itibariyle sorun çözüme kavuşmuş gibi görünüyor. Akşam ve hafta sonları da denemeler yapıp size tekrar dönüş yapacağım.

İlginiz için teşekkür ederim.

Size yazdığım mesajı umarım görmüşsünüzdür, siyasi içerikli olduğundan silindi. Kimi mihraklar anlık sansür denemeleri yapıyorlar ve kullandıkları yeni teknolojiler tahmin ötebileceğinizden çok ötede (bu konudaki "evrim"leri inanılmaz), Gigaspeed'in suçu yok şelale şu an...

Maddi kaynaklarımızı halkın refahını arttırmak için kullanacaklarına zaten kalitesiz olan Türk Telekom altyapı hizmetine de ara bir teknoloji yerleştirmek suretiyle ziyan ediyorlar

Port ya da santral kaynaklı olabilir.
    Santrale mesafemden dolayı 27/1mbps gibi hız alıyorum, 2,4ghz kablosuz bağlantı android TV ile (20hz bağlanabiliyor, 40hz değil) 2k (2560x1440) 60hz hdr+ olarak takılma olmadan izleyebiliyorum, 4k bu şekilde değil tabi. Bu özelliklerde 2k'da yaklaşık 20mbps hız yeterli oluyor.

• cyazici kullanıcısına yanıt

Sorun çözülmüş heralde

Ben de tv de 4 k denemesi yaptım test videolarını 100Fiber sorunsuz izleniyor

• Efe R.A. E kullanıcısına yanıt

selamlar, Rent nedir? iyi bir şey mi ? :)

• dreamblue35 D kullanıcısına yanıt

Selamlar. Retn uluslararası internet trafiğinde kendi altyapısı ile taşımacılık yapan firmadır. Yani kısacası yurtdışı çıkışı olarak tabir edebiliriz. Ülkemizde ping açısından en başarılı bağlantılar bu firma üzerinden sağlanıyor. Gigaspeed açısından bu durum geçici mi bekleyip göreceğiz.

GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ  teşekkürler

Tracing route to 146-66-155-1.valve.net [146.66.155.1]

over a maximum of 30 hops:

1  <1 ms  <1 ms  <1 ms 192.168.1.1

2   7 ms   7 ms   7 ms 100.65.243.198

3   7 ms   7 ms   7 ms 10.0.44.1

4   7 ms   7 ms   7 ms 10.10.40.9

5  15 ms  14 ms  14 ms 172.16.41.1

6  49 ms  48 ms  48 ms ae1-1753.rt.s3c.sof.bg.retn.net [87.245.230.180]

7  48 ms  48 ms  48 ms ae2-7.rt.irx.vie.at.retn.net [87.245.233.137]

8  37 ms  37 ms  37 ms 146-66-155-192.valve.net [146.66.155.192]

9   *    *    *   Request timed out.

10  34 ms  34 ms  34 ms 146-66-155-1.valve.net [146.66.155.1]

• bu iss de dns değişimi işe yarıyor mu? discorda falan giriliyor mu böylelikle?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deta53 -- 9 Nisan 2025; 21:4:22 >
  • deta53 kullanıcısına yanıt

DNS değişimi ile discord çalışmıyor.

tarayıcıdan da mı girmiyor peki?

Hocam dns ile sorunsuz çalılıyor bence kontrol edin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Herhangi bir ücret vs varmı geçiş yapicam tavsiye eder misiniz

• Yrs123 Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Geçişlerde herhangi bir ücret ödenmemektedir. Aşağıdaki adresten bilgi alabilirsiniz:

Gigaspeed Başvuru Yap

Saygılarımızla
  • 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.