Şimdi Ara

GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.635
Cevap
92
Favori
138.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
Giriş
    5g çok ekonomik olacağını zannetmem

Mobilde sınırsız kullanmak mümkün olmaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • RedMinner kullanıcısına yanıt
    Biliyorum imkansız deniliyor ama bu yapılmalı artık...

Sadece bunun için bile tepki gösterilmeli, kablolu altyapın kötü bari kablosuzda telafi edecek bir paket olsun değil mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Halen soruma cevap alamadım.

Altyapı olarak hangi firma kullanılıyor? Türk Telekom mu Superonline mı?

Şuanda Turknet 100mbit abonesiyim, altyapı telekom. Ping olarak memnunum, daha üst hızlar olmadığı için değiştirmek istiyorum. Sorularıma cevap alabilirsem aksiyon almayı düşünüyorum.

@gigaspeed

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

Telekom altyapıdan hizmet veriyor, geçiş ücretsiz. Pingi ilinizi belirtin, kullanan arkadaş varsa cevap verebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Türk Telekom altyapısı ile hizmet veriyoruz. Altyapı sorgulama sistemimizi kullanarak, detaylı sorgulamaya ulaşabilirsiniz. Online başvuru ile evraklarla uğraşmadan, E-Devlet üzerinden onay verip, aboneliğinizi ücretsiz bir şekilde taşıyabilirsiniz.

Saygılarımızla
  • gigaspeed kullanıcısına yanıt

Çıkan sonuç bu şekilde. Akşam turknet ping bilgilerimi benzer şekilde kullanan arkadaşların yorumlaması için paylaşacağım.

GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ
  • Yahu bu Gigaspeed neden faturaları geç yolluyor? Ayın 10unda kestiğin faturayı 17sinde mail atmak neyin nesidir? Son ödeme gününde mail atıyorsunuz ! Bugün mesaj geldi faturanız ödenmemiş diye şimdi yatırdım. Faturayı 10unda kesiyorsan 10unda göndereceksin. 17 son ödeme tarihli fatura 17sinde yollanmaz.

• Efe R.A. E kullanıcısına yanıt

Gerçekten çok şanlısınız nerdeyse 1 saat sürmüş, benim süreç muazzam rezil geçti bu kadar s2tiri b*ktan bi başlangıç beklemiyordum (VDSL Konya).

14 Nisan Pazartesi 20.20 de başvuru yaptım akşam evde olayım ki şifre işlemlerini halledeyim mantığı ile

15 Nisan Salı 10.41 de edevlet onayı için mesaj geldi, ben de süreç farklı mı acaba diye bekledim, önceki firma aramıştı.

16 Nisan Çarşamba oldu bazı aksilikler yaşadım ne arayan var ne soran insan bi arar değil mi? Akşam onay verdim e devletten.

17 Nisan Perşembe 15.20 oldu işlem sürece alınmıştır diye mesaj geldi, arayıp onay aldılar zahmet edip.

18 Nisan Cuma saat 17.20 oldu şifre geldi vesaire, geçmiş olsun...

Yorumu sizlere bırakıyorum, hadi akşam çalışmıyorsunuz lan bari gündüz çalışın, şimdi ikinci bir hat var fiber düşünüyorum acaba geçmesem mi ki...

• Serhat5757 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Tüm abonelerimize faturalar SMS ve mail olarak gönderilmektedir. Kontrolleri sağlamak için abonelik bilgilerinizi iletmenizi rica ediyoruz. Eğer bir problem varsa, gidermek isteriz.

Saygılarımızla
  • 01Mrt kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Yaşadığınız sorunlar için üzgünüz. Bazı müşterilerimizde problemler oluşabiliyor. Bu sebeple de gecikmeler yaşanabiliyor. Geçişlerde en çok karşı firmanın onay süreçleri uzun sürüyor. Ekipler E-Devlet'e yönlendirme yaptığında, sizden onay beklemektedir. Ek olarak hatırlatma aramaları gerçekleştiriyoruz. Size ulaşamadığımız için hatırlatma yapamamış olabiliriz. Sesli onayınız alındıktan sonra 48 saatlik işlem süresi bulunmaktadır. Bu süre aşılmadan, geçişiniz yapılmıştır. Umarız bir daha problem yaşamazsınız. Herhangi bir problemde 0850 860 00 06 numaralı iletişim merkezimize kayıt bırakabilirsiniz.

Saygılarımızla

Atıyor gibi; 1 saat mi? Hangi saat; kol saati mi; guguklu duvar saati mi? GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ 

Arayıp onay alındıktan 1 saat sonra olmasın.GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ 

Geçmiş olsun. Ben daha önceden tecrübelendiğim için bilgisayarın başından hiç kalkmadan aşamaları devam ettirdim. Gigaspeed ve önceki firmam Türknet de geçiş için hızlıydılar. F/p açısından şuan memnunum. Bazen bufferbloat çıkıyor ama onu da kabulleniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Tamam aga o atıyor diyelim ama 5 gün de sürmez değil mi ya, fix nete ben yarım saatte geçiş yapmıştım, hadi bu da 2 gün olsun yaa...

Süreçin yavaşlığı; eski firmadan mı yeni firmadan mı bilemiyoruz. Süreç 2 firma arasında olduğundan.

Geç olsun güç olmasın diyelim; hayırlı olsun.

• 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.