merhaba kimlik onaylama işlemi ne kadar sürmekte @gigaspeed < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilgeff -- 27 Mart 2025; 12:44:30 > |
GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (178. sayfa)

-
-
Hocam ben 12araliktan buyana kullanıyorum,
Sabah 9-10gibi basvurmustum,comnet(kapanınca)
Geçiş için akşam ,4-5 gibi onay oldu....
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Abone no: 2405015
internet yok, kesildi. Modem de DSL ve internet ışıkları yanmıyor. Acil Yardım lazım tam da bayram zamanı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
geldi geldi
-
Arkadaşlar son durum nedir? Geçiş yapmayı düşünüyorum. Abone çoğalınca hızlarda sorunlar oldu mu?
Merhaba,ben 100 fiber kullanıyorum,12Araliktan beri,
O zamanda bugünde wifi ile 90-92 alıyorum....
Ben yaşamadım 1 sene olacak iyi gidiyor.
Fiber bağlantısı olan türktelekom altyapısı üzerinden bu hızları alabiliyormuyuz?
-
Merhaba paketimi 35 den 100 e yükseltmek istiyorum ancak online işlemlerden yapamıyorum ve telefon numaramızdan ulaşamıyorum buradan pm den bu konuyla ilgili mesaj gönderdim tarafınıza ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 31 Mart 2025; 20:26:5 >
Geçen hafta içi Türknet 100mb ten giga 1000 e geçiş yaptım. Altyapı telekom fiber, modem de zte 298A idi. Sadece laptopu kablo ile bağlayınca 900 lü hızları gördüm. Bunun dışında s23 ultra 500-600, A13 telefon 200-300 civarı hız aldı. Modemin eski olduğunu düşünerek cuma günü modem değişikliği talep ettim. Cumartesi telekomdan ekip geldi, zyxel marka wifi 6 modem bağladı. S23 ultra telefonun hızı 900 lü hızlara çıktı. Yüksek hızlara ulaşmak evde kullanılan cihazlarla modeme de bağlı gibi. Bayram sebebiyle evde olmadığım için çok fazla test yapamadım ama sanırım diğer cihazlarda wifi6 desteği olmadığı için pek etkisi olmayacak. Bu arada eski modemle fb maçını, yeni modemle de derbiyi sorunsuz izledim.
Geçiş kaç gün sürdü hocam
Salı günü öğleden sonra başvurdum, akşam e devlet onayı, çarşamba öğlende de aktivasyon gerçekleşti. Edevlet onayını kararsızlıktan geç yapmasam belki daha da erken geçiş olabilirdi.
@gigaspeed iyi günler 2 gündür internetim yok. destek talebi oluştum ama ses seda yok. yardımcı olursanız sevinirim Abone Numarası:1302412875
-
Zam ne kadar gelir?
Bende Turknet kullanıyorum; geçip geçmemekte kararsızım şahsen.
Ping süreleri açısından bir değişim oldu mu?
-
Zam geldi zaten
Sitelerinde 3 ay geçerli 100/20 megabit VDSL 269.90 TL'ydi, şimdi 299,90 TL oldu.
Aynı şekilde 100/20 megabit fiber 289,90 TL'ydi şimdi 319,90 TL olmuş.
Şimdilik 30'ar TL zam gelmiş görünüyor.
Modem kira ücreti 50 TL
Ben Netgsm kullanıyorum, 10 şubat 2025 tarihinde geçmiştim, (299 TL'ye) 24 Şubat'ta 40 TL zam yaptılar. 339 TL.
24 şubattan önce abone olanlar Haziran sonuna kadar bu fiyatla devam edecekler, ben 2 hafta önce abone olduğum için zamdan etkilenmedim.
Çoğu firma Mart ayının sonuna kadar indirimli fiyatla 3-6-12 ay kullanın diye kampanya yaptı, 1 Nisan olunca çoğuna zam geldi.
Demek ki 1 temmuzdan itibaren çoğu firma yine zam yapacak.
Zam yapılmadı. Kampanya vardı 3 ay boyunca 30TL indirim yapılıyordu o bitti. Fiyatları normalde döndü.
Haziran'da zam yapacaklarını da 3 ay kadar önce yazdılar zaten. Eğer yapabilecekleri bir şey olursa bir kaç ay daha ertelemeye çalışacağız gibi bir şey yazmışlardı buraya.
-
Tmm, doğrusu buymuş, ben de zaten çoğu firma Mart ayında kampanya yapmıştı diye yazdım.
Altyapı sağlayıcı Türk Telekom, port kira ücretlerine 6 ayda bir ya da yıllık zam yapıyor, ( yıllık enflasyon oranında) kiralayan firmalar da mecbur zam yapacaklar.
Merhaba,
Henüz zam çalışması yapmadığımızı belirtmek isteriz. 31 Mart'a kadar süren 3 aylık indirim kampanyamız son bulmuştur. 6. Aydan itibaren zam yapmama gibi bir durumumuz olursa, bizde yapmak istemiyoruz. Ancak şartlara ve sürdürülebilirlik durumuna göre yapmamız gerekirse, bunu bildireceğiz. Şunu da belirtmek isteriz: Gigaspeed olarak amacımız uygun fiyatlı ve kaliteli interneti kullanıcılarımıza sağlamak. Zamlardan sonra yine en uygun fiyatları sunmaya çalışacağız.
Teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X