GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (2. sayfa)
-
-
Ön ödemeli normal tarife de depositosuz 100 vdsl 194.90. Ön ödeme yapıp o ayı kullanıyorsun.
-
Merhaba,
Depozito konusunu sizin için tekrardan anlatmak isteriz. Depozito sistemi şu şekilde çalışmaktadır:
Giga 35 Mbps VDSL tarifemizin fiyatı normalde 174.90TL'dir. Depozitolu fiyatı ise 149.90TL'dir. Siz 3 aylık fatura olan(149.90TL X 3) 449.7TL'yi depozito olarak öderseniz, indirimli fiyattan kullanabilirsiniz. Ek olarak paketlerimiz ön ödemeli olduğu içinde +1 fatura daha ön ödeme yapmanız gerekiyor. Toplam 4 fatura bedelini girişte ödüyorsunuz. Ancak 3 fatura bedeli, depozito olarak içeride beklemektedir. Abonelikten ayrılma durumunda, herhangi bir borcunuz yoksa koşulsuz şartsız iade edilecektir.
3 aylık depozito ödediğinizde, 3 aylık indirimden faydalanmazsınız. Depozitolu fiyatlardan sürekli faydalanırsınız. Uzun bir süreç içerisinde zam düşünmüyoruz. Ancak zam gelmesi durumunda yine depozitolu fiyatlardan yararlanabilirsiniz. Zam durumlarında yine en cazip sağlayıcı olacağımızdan emin olabilirsiniz.
Saygılarımızla
-
Yanıtınız için teşekkürederim. İlk ay depositosuz kullanacağım. Düzeltme yapılabilir mi? -
Merhaba,
Evet istediğiniz kadar depozitosuz fiyattan ödeme yaparak kullanabilirsiniz. Depozito ödediğinizde, depozitolu fiyata geçiş yapabilirsiniz.
Saygılarımızla -
Merhaba,
3 ay depozito içeride tutmak için ödüyorsunuz. Ek olarak 1 fatura bedelini(ön ödemeli sistem) ödeyip, internetinizi kullanmaya başlıyorsunuz. Daha sonraki aylarda ise aylık fatura bedelinizi ödüyorsunuz. Fatura bedelinizi düzenli ödediğinizde, indirimli fiyattan yararlanabilirsiniz. Abonelikten istediğiniz zaman ayrılabilir, ayrıldığınızda ise herhangi bir borcunuz yoksa depozito bedelini iade alırsınız. Herhangi bir borç durumunda ise depozito bedelinizden düşülüp, iade edilecektir.
Saygılarımızla -
Çorba olmuş, vazgeçtim.
-
Ne çorbası hocam; tavuk mu mercimek mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 7 Kasım 2023; 9:52:58 > -
Hız testti ve ping gayet başarılı
Merak edilen başka bir şey varsa test edebilirim.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedMinner -- 7 Kasım 2023; 18:46:11 > -
Ping iyi. Ama ip turknet görünüyor. ASN sorgulamada hangi firmaya ait ipniz? Beni bugün baya aramışlar. Bende aradım. Ama buluşamadık. Biz arayınca sadece kayıt alındı deyip kapanıyor.
Buradan sorgulama yapabilirmisiniz?
-
merhaba ben de merak ettim ip türknet değil tbtnet görünüyor
ben de başvuru yaptığımda kayıt bıraktım hemen aradılar bilgi vermek için
-
-
-
Sonuçlara göre temiz Gigaspeed (Tbtnet) gerekli önlemleri almış görünüyor.
-
Sayın Gigaspeed; Ds-lam kilidi gibi bir durum var mı?
Mesela; benim altyapım 73 ama 96-97 tanımlanan hız.
Bazı firmalar 80 e sabitleyip, üstü olmaz diyorlar.
Siz de böyle birşey yoktur diye umuyorum.
-
Bence yardımcı olabilirler
benim bağlantım fiber FTTH öyle bir derdim yok ama
şu anlık çok ilgililer böyle devam etmesini temenni ederim
maç saatinde bile hız düşmesi yaşamadım.
-
Merhaba,
Talep olarak bize iletebilirseniz, kaldırılması noktasında size destek olabiliriz. Memnuniyetiniz bizim için çok önemli. Bu konuda da destek olacağımızdan emin olabilirsiniz.
Saygılarımızla -
Hocam yeni abonelikte 12 ay kalma sözüne Kurulum 12*30=360, aktivasyon ücretsiz.
Normal tarife 100 için 194.90, depozitoluyu seçersen 169.90 (Fiberde 204.90 normal / depozitolu 179.90)
Fiberde modem kirası yok. İlgini çekerse incele istersen.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X