Şimdi Ara

GIGASPEED ANA KONU [Gigaspeed] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
9
Favori
5.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

1-2 hafta sonra ben de bir operatör seçmek durumunda olacağım. sıfırdan ilk kurulum olacak. ben Efsane-net'i daha uygun buldum, ona geçmeyi düşünüyorum.

• 2021'den bu yana gibirnet denilen firmayı kullanıyordum

6 7 gün önce gigaspeed'e taşıdım hattımı nedenlerini yazıyorum

2025 Ocak ayından Şubat ayına kadar internetim aşırı yavaş normalde almam gereken hız veya aldığım hız 90 - 95 mbit yıllardır böyle stabil bi şekilde hızım böyledi.

100 mbit paket kullanıyorum.

1 aydır 10 - 30 mbit arası sürekli değişen aşırı yavaş aşırı dalgalanma olan bir hız alıyorum

Bu sorunu 1 aydır cözmeye çalışıyorum kendilerini gün aşırı arıyorum ama cözüm bulamadık daha doğrusu onlar bulmak istemedi.

İlk aradığımda klasik modeminizi resetliyorum inceliyorum onu yapıyorum bunu yapıyorum diyerek boş boş herkese yapılan yorumlardan yapıldı ve değişen hiç bir şey olmadı

Sonraki aramalarda herhangi bir düzelme olmadığını senelerdir sabit olarak 90 - 95 mbit aldığımı söyledim ama denildiki hızınız normal 10 - 30 arası hız almanız normal bir şey biz bakıyoruz bir sorun göremiyoruz

Cahillik olurda bu kadarı olmamalı diye düşünüyorum

Sonrasında sert çıkışlarım nedeni ile tamam o zaman biz teknik ekibimize yolluyalım onlar incelesin dendi

Telefonu kapattığım an mesaj geldi hattınızda bir sorun bulunmamaktadır tarzında ulan ne ara teknik ekibe ilettinizde incelediler buda yalan dolan otomatik atılan mesaj

Sonrasında bir daha aradım dedim ki benimle dalgamı geçiyorsunuz incelediğiniz hiç bir şey yok ve düzelen hiç bir şeyde yok.

Bana test yapıp wp üzerinden onlara iletmemi söylediler.

Wp üzerinden hız testi yaptım ilettim bana otomatik bir mesaj geldi

Sikayetlerinizi sadece çağrı merkezlerinden yapabilirsiniz numaramız budur diye

Anladım ki bu firma daha firma olamamış rezil bir oluşumun içindeyim

Tekrar ve tekrar aradım 1 ay boyunca her gün aradım hep aynı şeyleri yaptırmaya kalkıyolar ve sonunda biz sorun göremiyoruz diyolar

En sonunda ben teknik ekip istiyorum dediğimde biz sorun göremiyoruz o yüzden ekip yollamayıza döndürdüler

Galiba 2 hafta boyunca her aradığımda teknik ekip yollayın ana kutuda veya binanın kutusunda sorun var dedim

Bu sefer dedilerki iç hattınızda kablolarınızda veya modeminizde sorun olabilir.

Modemde sorun yok çok eminim ama dedim ki tamam ben yeni modem alıcağım

Gittim yeni modem aldım biliyorum modemimde sorun yok çok eminim ama aldım

Geldim taktım eve kurdum hız yine 10 - 30 arası stabil değil

Wifiden deniyorum yok pc'den deniyorum yok tv'den deniyorum yok laptop'dan deniyorum hatta gittim kabloları değiştirdim yok değişen bir şey yok

Aradım ve dedim ki bakın ben modem aldım kabloları değiştirdim bu benlik bir sorun değil ana kutuda sorun var veya binadaki kutuda sorun var bana teknik ekip yollayın.

Yine aldığım cevap biz burdan bakıyoruz sorun göremiyoruz o yüzden teknik ekip yollayamayız sorun göremiyoruz

1 ay sürdü bu konuşmalar ve en sonunda gigaspeed'e geçiş işlemi başlattın 2 günde bana şifremi verdiler

Şifre geldi modemi resetledim sıfır kurulum yaptım

Sorun hala devam ediyor hız 10 - 30 mbit arası değişen hiç bir şey yok

Aradım daha doğrusu gigaspeed'e arama diye bi şey yok siz arıyorsunuz çağrı bırakıyorsunuz onlar dönüyor

Dönüş yapıldı 30 dakika içinde modeminizi resetliyorum denildi ve telefonu kapattım ne modem resetlendi ne sorun giderildi ki zaten biliyorum sorunu ordan gideremez eminim ekip yollanması lazım

Bir daha çağrı bıraktım dönen olmadı

Sonrasında sitelerinden sikayet kaydı oluşturdum 5 dakika içinde dönüş yapıtılar site üzerinden yazılı olarak

Hattınızda bir sorun yoktu iyi günler dileriz tarzında

Cevap olarak yazdım hattımda sorun var modemden veya benden kaynaklı değil bundan eminim bana teknik ekip yollayın

5 dakika sonra cevap attılar bu arada bu firmaya geçicek olanlar kesinlikle sitelerinden üzerinden ulaşssınlar cünkü telefon ile geri dönüş yok ama site üzerinden hemen geri dönüş yapıyolar

Teknik ekibimize ilettik konuyu tarzında bir mesajdı

Ertesi gün yani bugun teknik ekip geldi Türk telekom'dan adam geldi yani

Ben dedi sorun göremiyorum modemden kaynaklı olabilir dedim olamaz gelin binaya yada gidin kutuya sorun sizden kaynaklı eminim

Yok modem falan filan dedi ama geleyim dedi

Geldi binadaki kutudan portu değiştirdi sorun cözüldü

Şu an aldığım hız 94 mbit

Yani kısacası özeti şudur

Gigaspeed'e sorunu yazdım ertesi gün teknik ekip yolladı ve sorunu cözdü

Bu ultra iyi gibirnet firması 1 ay her gün aramama rağmen sorunun bende olmadığını söylememe rağmen bana yeni modem aldırsalar bile sorunun bende olduğunu söylemelerine rağmen yollamadı o teknik ekibi

Yeni bi firma olabilir ama en azından cözüm odaklı bir firma sağolsun gigaspeed ben teşekkürlerimi iletiyorum çok hızlı bir şekilde aksiyon alıp sorunu cözdukleri için umarım uzun yıllar kullanıcağım bir firma olur

Sağolsunlar tekrardan.

edit

Az önce gigaspeed tarafından ulaştılar telefonumdan hattımda sorun olduğunu ve türktelekom ekipleri tarafından giderildiğini söylediler

Kendilerine tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi söny -- 5 Şubat 2025; 14:38:12 >

• söny kullanıcısına yanıt
    Sorununun çözüldüğüne sevindik ama çok uzun yazmışsın 🤣
    Yılan hikayesine dönmüş 🤓

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.