Şimdi Ara

GIGASPEED ANA KONU [Gigaspeed] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
13
Favori
6.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de farkli bi firmadan kaciyordum sorgulamadim aynen kesinlikle zaten bircok kisi geçiş icin kullaniyor gigayi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • acebi kullanıcısına yanıt

Piyasada boşluk var. Bir zamanlar 24 ay taahhüt verenlere modemler hediyeler yanında uçuşurdu, 24 ay bir yere bağlanmak malum şirketlerin tutumu nedeniyle doğru bulmazdım ama şimdi 6 ay taahhüt verebilen yok.

Enflasyon böyle bir bela işte.

Yine de bari 1 yıllık kampanya yapın o da yok. Olanı da 35 mbit gibi internete 450 falan çekiyor acayip acayip işler. Yılda 3 defa firma değiştiriyoruz, modem sırtımızda göçebe olduk. Sanal göçebeleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 31 Mart 2025; 11:51:47 >
  • Noktasına kadar katılıyorum çok haklısınız. Eğer düşünüyorsanız taahhütlü firmalar mevcut hocam ben tavsiye almıştım detaylı bilgi için işin profesörünü asagiya ekledim

• acebi kullanıcısına yanıt

Hayırlı bayramlar.

• Merhaba paketimi 35 den 100 e yükseltmek istiyorum ancak online işlemlerden yapamıyorum ve telefon numaramızdan ulaşamıyorum buradan pm den bu konuyla ilgili mesaj gönderdim tarafınıza ?

• @gigaspeed iyi günler 2 gündür internetim yok. destek talebi oluştum ama ses seda yok. yardımcı olursanız sevinirim Abone Numarası:1302412875

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.