Şimdi Ara

GİGASPEED İNCELEME (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
3.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dns değiştirmek işe yaramıyor, iptv vs soran arkadaşlar 1. mesajı incelesin.

10 aralık akşamı cloudflare dns almanyadan dönüyor.

GİGASPEED İNCELEME

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 11 Aralık 2024; 18:49:29 >
  • dün akşam cloudflare almanyaya gidiyordu bugün gündüz durum bu. diğer ayrıntılar için ilk mesajı inceleyin.

GİGASPEED İNCELEME
  • gigaspeed kullanıcısına yanıt
    Vpn free yoksa yokuz
  • keşke bunu dün bilebilseydim. iptv yoğun izleyen biri olarak mokoko oldum öyleyse.

şifre yeni geldi. deneme fırsatım olmadı. eğer akşamları bant daraltma varsa 2. hesabımı geçirmeyeceğim. şuanki hesabımı da 3 ay sonra başka yere taşırım. @gigaspeed

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicengiz32 -- 12 Aralık 2024; 14:49:56 >
  • iptv de sorun mu oluyor ? dün başvurdum ama henüz dönüş olmadı iptal edip başka iss bakayım o halde ?

sansür konusuna biraz detay verebilir misiniz, mesela goodbydpi ile discord açılmıyor mu ? @PowerPC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRYGZ -- 12 Aralık 2024; 18:11:29 >
  • MRYGZ kullanıcısına yanıt
    şuanda malmo-gs maçını yüksek kalite izliyorum. sorun yok. asıl ölçü süperlig maçları. haftasonu görmek lazım.
  • şuanda 5g panel üzerinden fb-başakşehir maçını yüksek kalite izliyorum. herhangi bir donma kasma bant daraltma yok.
  • alicengiz32 A kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de anlamadım arkadaşın sorununu
    Bende full iptv youtube netflix gibi uygulamaları kullanıyorum evde 5 kişi kullanıyoruz 100mb fiber sorunsuz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.