Gigaspeed Kayıp
-
-
web sitesi çalışıyor şuan.
-
Online işlemler kısmı çalışmıyor bağlı oldukları şirketin Sitesi tamamen çalışmıyor saçma sapan şeyler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir iki saat sonra geldi internet.
aramıştım, size döneceğiz deyip kapattı telesekreter. az önce aradılar, aradan 12 saat geçiyor sonra arıyorlar.
hiç aramasalar da olurdu yani.
-
Geçtiğime pişman ettiler. Gün içinde tekrar tekrar internet 3-5 saniyeliğine kesilip geri geliyor. Konuyla ilgili yaptıkları tek şey, ttnet arıza ekibi yollamak. Ttnet arıza ekibi de komşum, adam ttnet kısmında kim varsa araya soktu, sordurdu hiç bir arıza ve kopukluk yok, sağlayıcınızın serverlarında sıkıntı olabilir dediler. Arada tamamen şansa modem bozuldu, o zannettik değilmiş. Şimdi arıyorum ttnet ekibini göndermeyin sıkıntı yok orada diye, yine ttnet ekibini gönderip konuyu kapatıyorlar. İnşallah ilerde serverlarını düzeltirler.
-
Merhaba,
Aboneliğinizi incelemek ve detaylı bilgi için abone bilgilerinizi özel mesaj ile iletmenizi rica ediyoruz.
Saygılarımızla -
2 gündür netim yok . Forum üzerinden kayıt alındı cevap yok , online destek üzerinden mesajlar atıldı . En kısa sürede döneceğiz dediler 7 saat oldu . Ne cevap var ne haber …
Şimdi size sorum şu . .
Geçiş yapalı 15 gün oldu , cayma hakkımı kullanırsam 12 ay kalma sözü verdim ordan belirli bir indirim yaptılar onu zorla benden talep edebilirler mi ?
-
1 hafta kullanıp telekomdan gelenlerin abi iss kullanıcı adı ve şifre silinmiş ve elindekini kabul etmiyor demesi ?
Bunun modem üzerinden yapılacak bir yolu var mı ? Gigasppeddd telefonlara ve destek talebime cevap vermiyor . Verse de 2 gün içinde cevap veriyor lütfen yardım
Adamlar bayram günlerinde çalışmıyor. Comnet İSS bayram günlerinde bende ulaşamıyorum.
-
Tüm bayram ugrastirdilar ama 5 gün sonra hallettiler . Umarim tekrar yaşamayız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X