ben aldim yazayim suana kadar sadece asus un kendi %10 unu denedim 2420mhz de stok sogutma 60 derece hot cpu 20 dakika calistiktan sonra ustunu denemedim cunku ramlarim cok dandik cikti oc icin hic uygun degil ramlari degisince tekrar deiniyicem bu arada tr den almadim
şu an amd firmasının bu cpu larının satışı türkiyeye yokmuş. yani gelen bu cpular büyük olasılıkla bavul ticareti yani kaçak. Ama yine de umrumda değil yakında kapıcam bir tanesini umarım stok hemen erimez.
gigatek kaçak satmaz
İlk başta büyük bir firma gibi gelmediği için soğuk bakıyordum. Birde üzerine İstanbul'da değilde Ankara'da olması. (Bende İzmir'deyim bu arada)
Ama sadece orada olması nedeniyle mecburen irtibat kurdum. Gözlemlerim ,yenilikleri takip edip gerçekten müşteriyle ilgileniyorlar. Elimdeki anakart ile ilgili problemler hakkında bilgiler bile gönderdiler. Bende bu problemleri nasıl çözebilecekleri konusunda bilgi göndermeyi düşünüyorum onlara. Sipariş verdikten 1 gün sonra öğlen kargo ile Cpu elimdeydi. Arızalı ürün konusunda tutumları bilmiyorum.
Şunu söyleyebilirim; müşterinin isteklerine göre değilde kendilerine yada toptancılara göre ürün getiren pek çok firmadan ilerideler. Kendilerini büyük firma olarak gören firmaların düşünmesi gerekiyor.
Rigorous +1 amd türkiye'de iş yoksa, suç gigatek'in mi?
Bavul ile gelen CPU sadece AMD değil Intel inde bavul ticareti var. Adamlar birde intel tray cpuları kutulayıp box olarak satıyor. Aman dikkat diyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme