Şimdi Ara

gillette mach3 krom kaplama 20 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.727
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kozyatagi cafur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root 1987 -- 1 Aralık 2019; 12:58:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• şimdi sen izmirden kalk git kozyatağına... kim gidecek ? yok mu online ? :)
  • fotoğraflardan nerede olduğunu anlamak zorundayız diyorsunuz.
  • Tek bıçak galiba

• Geçen gratis’de görmüştüm 24.90₺ fiyatıyla ilgimi çekmemişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiseass -- 1 Aralık 2019; 16:44:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krom saplı olunca noluyo, daha mı iyi kesiyo?
  • ysuleymany kullanıcısına yanıt
    Tutan daha iyi kavriyo sapini hocam

• Migrostan neredeyse yari fiyatina almistim :)

• Buna bu kadar para verdim diye atamazsın sonra içi mikrop yuvası olur :D en iyisi plastik olanlar kullan at içi mikrop yuvasına dönmeden
  • crazyvz C kullanıcısına yanıt
    Hocam arada diş fırçasıyla yıkasan mikrop dediğin "sabun kalıntısı" kalmaz. Birde sapla değil, kartuşla tıraş oluyoruz, saptaki kalıntılar vs çok da mühim değil yani :) o kullan atlar asla ama asla mach3 gibi olamıyor maalesef, bu da dip not.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 3 Aralık 2019; 16:22:16 >
  • photo_canon1 P kullanıcısına yanıt
    Sizin tercihinizdir bişey diyemem ama hiç bir özelliği olmayan bir sapı yıllarca kullanmak bana çok mantıksız geliyor. Bence tamamen bir pazarlama mantığı, sap çok değerli satın aldın sonra yedek kartuş satalım diye düşünülmüş. Diş fırçasıyla biraz uğraşarak tabi ki hijyen sağlanabilir ama bunu yapacak çok insan var mı bilemiyorum :)
  • crazyvz C kullanıcısına yanıt
    Özelliği ağırlık dengesi hocam, ayakkabıyı bağlamak ve bağlamamak gibi düşünebilirsin. Sen hangi i ni tercih edersin bilmem ama ben bağşamayı yanı ağır bir sapı tercih ederim. Tercih mevzusu. Öte yandan elbette bir de pazarlama taktiğidir. Fayda/zarar hesabını iyi yapmak gerek. Ben 5 senedir aynı mach 3 turbo sapı kullanoyorum. Arada sabunla yıkıyorum o kadar. Kalıntılar da çıktığı kadar. Bana bir zararı yok, yüzüme değmiyor... Fırçayla ben de uğraşmam sadece titiz insanlar için çözüm önerisi...

• standı cok iyi ağır diger türlü tras olunca direk ıslak şekilde çantaya atıyordum bunda direk stand koyuyorum herhangi bi yere temas etmeden kalıyor stand icin bile alınır

• root 1987 kullanıcısına yanıt
    Stand cidden güzel, ağır. Ama sapı çok hafif kaçmış... İşi boş yada plastik sanırım.

• sapı karbon kadro yapmalılar daha hafif olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.