Merhaba yeni servera geçiceğim için 76 lvl archerımı satıyorum .. çok uygun bi fiyata > 50 ytl . Satış istanbuldan yüz yüze veya alıcak arkadaş kabul ederse önce havale etmesi koşuluyla satılacaktır. charın son hali >http://img17.imageshack.us/my.php?image=pbrushq.jpg
70 skill'i açılmış olup 72 75 açılmamıştır. Bankasında 9273 adet Soul pot bulunmaktadır
Exp Görevleri >>
Peace in Ronark Land > 7 / 100 bitmiş durumda 20m EXP
Patriachs Followers > Hiç yapılmamış durumda 100m EXP
Legen's Resurrection > Hiç yapılmamış durumda 46m EXP
Nightmare > 1/250 bitmiş durumda 67m EXP
Past Mistake > 2/250 bitmiş durumda 67m EXP
Fallen Spirit of Flame > 3 / 250 bitmiş durumda 82m EXP
+1 Rebirth Iron BOW +1 Rebirth Shell Pauldron +1 Rebirth Shell Gauntlet Black Dragon Neck +0 +9 Dex Ring Assasin Ring Assasin Earring +9 Dex Belt +6 Dex Küpe
Lupus Pendant +0 Warrior Chitin Pads Rebirth ( +1 ) 1 sayfa dolusu Shell +3 ( Warrior - Rogue ) 3 tane bus 2 tane bes bi tane blessed reduce Assasin dagger 44 ap // mp recovery +10 mp earring Bir çok essence Fang Of Bakirra
50 YTL 'ye satıyorum tüm bunları karakter 76 lvl %30 dur . Ciddi alıcılar msn eklesin veya telefondan ulaşsın .
murat.gul07@hotmail.com >> MSN 0539 517 76 07 >> GSM Numaram her zaman açık .
Avcılara gelebiliceksen alıcam
Şişli Beyoğlu Mecidiyeköy Kurtuluş Pangaltı Feriköy Fulya >> bu semtlerden birinde olabilir
charda +5 Flame Shard duruyo bu arada.
Önce char sonra para kabulünse charı alabiliriz. (Güvenilirlik konusunda referansda gösterebilirim.)
msn ekledim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme