Şimdi Ara

Gırakon buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar gırakonda oynıyanlar varmı ve clanınız varmı?

yüksek lvl ler varsa beni kasa bilirmi ben logosu bıraktım 25 gb para vardı 130 ytl ye sattım şimdi gırakonda onamak istiyorum pre alıcam varsa item alıcam . ve beni kasıcak lar varmı lütfen kasın benide oyundan ii anlıyorumda ezik olunca kasılmıyo sinir oluyorum sıkılıp bırakıyorum.

şimdiden teşekkür ederim.

konu ile alakalı deil diye bilirsiniz bence alakalı.

o konuile alaka lı deil bu konu ile alakalı deil ne yazıcaz buraya.
    yöneticilerde lütfen hemen kilitlemesinler

saygılarla şimdiden tşk ederim

• DH gırakon clanı vardı heralde konu dışında bi ara onlarla iletişime geç
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaPB0Y

DH gırakon clanı vardı heralde konu dışında bi ara onlarla iletişime geç

hımm bakim bi ama buradada varsa söyleyin varsa kasıcak kassın oyundan anlarım ama ezikken yükseğe doğru kasmayı sevmiyorum ya :(

bro söylediğin için saol
  • Aposa git kasarlar ezuklari
  • Bnmm war Dh die bi klanım orc um ama hiç kimse yok
    girersen yardımcı olurum Pm AT g1 IIMaRRoWII
    Bu arada eger forumda üst klan sahibi warsa lütfen bana alyy konusunda yardımcı olabilir mi gzl bi ardream klanı kurmayı düşünüyorum yada ardream car kascak olanlar pm atsın klana alim yoksa bozup bir üst klana girmeyi düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: semphatic_52

Bnmm war Dh die bi klanım orc um ama hiç kimse yok
    girersen yardımcı olurum Pm AT g1 IIMaRRoWII
    Bu arada eger forumda üst klan sahibi warsa lütfen bana alyy konusunda yardımcı olabilir mi gzl bi ardream klanı kurmayı düşünüyorum yada ardream car kascak olanlar pm atsın klana alim yoksa bozup bir üst klana girmeyi düşünüyorum

saol knkda ben human olucam ya
  • oke kardes sen bilirsin ama humanlar acayip ezik Cz yi bilmiyorum ama ardream da towndan dısarı cıktıkları yok sıkıldım cıktım az önce bir admamın peşine 10 kişi kosuyorBu arada su ardreamde tas içine gecen humanlar ın ss warsa biri pm den msn verirse sevnirim yeter gınaga geldii tas yanından gecemez olduközelliklede Koor die bi warior war onun ss si cok öenmli
  • Clan wardı Dhnin
  • quote:

Orjinalden alıntı: RhythmOfTheStorM

Clan wardı Dhnin

Evet klan bnmdi 0 elemanla tek kelimeyle muhtesem bi klan böle giderse tek basıma g4 yapcam
  • quote:

quote:

Clan wardı Dhnin

Evet klan bnmdi 0 elemanla tek kelimeyle muhtesem bi klan böle giderse tek basıma g4 yapcam

senin lvl kaç ?
  • BecauseOfYou İn Gırakon Clan Colera '' Human:) dekkelirsen pm at kasarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: MyNaMeIsPriest

quote:

quote:

Clan wardı Dhnin

senin lvl kaç ?

59

• Human clanimiz da wardi ama bazi oyuncularim FORUM'DAN BİZİ SATİKLARİ İÇİN cLANİ dağittik Humanlar'da. acldinda clanda 33 kişi wardi 3 gün sonra 5 kişi kaldiK .Demekki Alayi 3 gün preciymiş...Aslinda Konuşacak çok şey war ama nese Human Dh clan yok ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.