Şimdi Ara

GIRAKON'DA ; Ardream mi? ***-*** Cz mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar girakondaki charım 26 level oldu(asas) pre. bitmesine 14 gün var ayrıca bu yıl sınavlarım olduğu için günde max 3-4 saat online olabilicem bu yüzden charı ardream yapıyım diyorum ama kime sorduysam sakın ardream yapma cz yap diyo sorduğum 22 kişiden hepsi cz charı yapıcam dedi ßende kararsız kaldım acaba cz mi yapsam ardreammi aklımdan ardream geçiyo ama siz ne dersiniz okullar açılana kadar günde max: 3-3.5 saat açılınca max: 2-2.5 saat online olabilicem 60+ ya zor kasarım gibime geliyo ardream charı mı yapıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PsychoSéxy_2 -- 2 Ağustos 2007; 13:39:15 >

• Yukarı
  • tabiki Ardream Czde süren az oldugu icin adamlar gelisir ama ardreamda ole bir sanslari yok ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RhyN

tabiki Ardream Czde süren az oldugu icin adamlar gelisir ama ardreamda ole bir sanslari yok ...
    quote:

Orjinalden alıntı: ferra_deco

tabiki Ardream Czde süren az oldugu icin adamlar gelisir ama ardreamda ole bir sanslari yok ...

Ardreamda Öyle Bir Şansları Yok Demişsin Kesinlikle Katılmıyorum.

Zamanına Göre Ayarla Eğer O Kadar Kısıtlı Bir Süre İse Ardream Yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RhyN

ardream sen cz de ex kasamayacaksın ama adamlar 80e doğru gidecekler np kasman zorlaşacak en idealı ardream
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeJaVu00038

ardream sen cz de ex kasamayacaksın ama adamlar 80e doğru gidecekler np kasman zorlaşacak en idealı ardream

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: DeJaVu00038

Tamam ßeyler Ardream Yapıcam O zaman YorumLar İçin Herkese TeşekkürLer...

• quote:

Orijinalden alıntı: PsychoSéxy_2

quote:

Orjinalden alıntı: DeJaVu00038

Tamam ßeyler Ardream Yapıcam O zaman YorumLar İçin Herkese TeşekkürLer...

Alıntıları Göster
    70+

• quote:

Orijinalden alıntı: st-so

70+

Alıntıları Göster
    ben ce sınavların warsa hiç ugraşma oyunu bırak (benim gibi) sadece bir oyun için hayatınızı mahvetmeye deymez. yeni serwer ler sürekli çıkaracktır!!!
  • ben olsa cz yapardım yenı serwer oldugu ıcın daha cok partylere gırersın paramun,brahman,tc vs vs ama dıer serwerlerde ole sansın yok 2 grup war bi sabahcı bi aksamcı party bulamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: PWN_Sta_®

ben ce sınavların warsa hiç ugraşma oyunu bırak (benim gibi) sadece bir oyun için hayatınızı mahvetmeye deymez. yeni serwer ler sürekli çıkaracktır!!!

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kvbatu3

Zaten sınawlarım oldugu için aza indirdim yoksa günde 5-6 saat

• Cz için Suan LvL 55 Yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jump3r

Cz için Suan LvL 55 Yeterli
    ardream
  • quote:

lvl ini kas 59 a kadar o sıralar cz de takıl baktın diğerleri yavaş yavaş gelişiyor o zaman ardreame in
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: KobeİsBacK

Haklısın da 10 günde anca 50 olurum

Tabi buq yapmassan

• quote:

Ben Ardream Charı Yapmanı Öneririm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PsychoSéxy_2

quote:

Orjinalden alıntı: KobeİsBacK

Haklısın da 10 günde anca 50 olurum

Tabi buq yapmassan

Alıntıları Göster
    şuan hiç np kasma bencefukll ex yap bi 60+ ol biraz ara verirsin hem itemde yaparsın o arada

• quote:

Orijinalden alıntı: arseniCem

şuan hiç np kasma bencefukll ex yap bi 60+ ol biraz ara verirsin hem itemde yaparsın o arada

Alıntıları Göster
    ARDREAMDA Kİ ZEVKİ HİÇ Bİ ŞEY VERMİYOR BENCE ARDREAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

lvl ini kas 59 a kadar o sıralar cz de takıl baktın diğerleri yavaş yavaş gelişiyor o zaman ardreame in

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: NGabbyNGaGe

Hocam olabilir aslında bu

@Dignity;

Teşekkürler hocam

@arseniCem;

Hocam fazla online olamıcam

@aresligenç;

Hocam 60 lvl magemi tam tersi yüzünden bıraktım ronarktaki

• quote:

Orijinalden alıntı: aresligenc

ARDREAMDA Kİ ZEVKİ HİÇ Bİ ŞEY VERMİYOR BENCE ARDREAM

Alıntıları Göster
    Valla ben kendi adıma söyliyeyim ardreamda cz de aldığım tadı alamıyorum amk.Cz de rekabet çok olduğu için işin içine hırsta giriyo ve her oyunda yapabileceğinden daha fazla performans sergiliyor
  • ben normalde hep rogue açar ardream kasardım ilk kez 60+ için çar kasıcam mage açtım ve karar verdim bu sefer +60 inşallahta 70
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.