Yani maneS'de de Krallar Türk playerlar oLuyor. 4Ever TÜRK
quote:
Orjinalden alıntı: manindark
xigenonda kral türk herkeste memnun eventlere ve yapılan duyurulara önem veriyo ilgileniyo türk kral forever ghirekondada öle olur
quote:
Orjinalden alıntı: xxAziZxx
quote:
Orjinalden alıntı: L.J
quote:
Orjinalden alıntı: xxAziZxx
türk yabancı ne fark edecek ki türk krallarıda gördük
Sen git çinli kral seç
seçerim
ondan sonra yukardan F türk yazar bakar kalırsın öle
artık gırakonun human kralı yüzünden oynu bıraktım
adam kral oldugundan beri humanların potları hep pahalı gece gündüz oyundaydım bi sefer normal fiata pot göremedim hep büyük manalar 16,5k yazık günah paraların hepsi ona gidiyo hiçbi exevent felanda yaptıgını, hatta para dagıttıgını görmedim bence yazık humanların ayakta kalması için malzemelerin normal fiatından satılması gerekiyo o yüzden şu anki human kralı kınıyorum
Karus ol pathosun kralı her sabah günaydın dio ardından sesseda yok
quote:
Orjinalden alıntı: xeptoponic
artık gırakonun human kralı yüzünden oynu bıraktım
adam kral oldugundan beri humanların potları hep pahalı gece gündüz oyundaydım bi sefer normal fiata pot göremedim hep büyük manalar 16,5k yazık günah paraların hepsi ona gidiyo hiçbi exevent felanda yaptıgını, hatta para dagıttıgını görmedim bence yazık humanların ayakta kalması için malzemelerin normal fiatından satılması gerekiyo o yüzden şu anki human kralı kınıyorum
Galiba Sen Mandrakeden Bahsediyorsun... Çünkü En Son Yapılan Seçimde Humanlarda AdonisPower Kral Oldu Adam Clan Başkanlarına Yardım Etti Pelerin Alması İçin Potlar Pahalı Değildi Bir Sürü Para Ve Pm Eventi Exp Eventi Yaptı Eylülün 15 inde oyunu bıraktım eylül 15 e kadar çok güzel bir kraldı gerisini bilmiyorum
korkarım görünen tablo insanity kral olucak adamların elinden delosu alamadık bide krallığı verelim tam olsun
resmen biz oyun bilmiyoruz siz çok iyisiniz alın herşey sizin olsun diyoruz adamlara
bencede türk olsun
türk olsun deyip geçmeyin oyları kime atacaksınız ve nedeninide yazında bizde ona göre hareket edelim
Konunun Güncelleme/Haber/Duyurular ile ilgisi yoktur. Uygun bölümü kullanınız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme