Şimdi Ara

GIRAKON KRALLIK SEÇİMİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: LoNg_SuFfeRinG

clan başkanın die nie söylüyosun elinde +7 cleawer larla dolaşan birini kral mı yapcaz exp event yapalım diyince yapılmıyo önce savaş kazanıp kraliyet para kazanması lazım

benim adayım SweN daha krallığa aday deil ama düşünüyo yeterince sağlam

+7 raptor 2 parça shell pad ve göğüslük dier parçalar +7 çitin roc ve wp war

kim ne derse desin bana kral AdonisHit gibi gelio

BU ŞEKİLDE DÜŞÜNMEN YANLIŞ BELKİ O +7 RAPTORLU SHELLİ ADAM KRAL OLACAK AMA KRALLIK SAYESİNDE İRON NECKLACE FULL SHELL SET +7 GİGA YAPACAK İYİ İTEMLİ OLANIN BÖYLE YAPMIACAĞI NE BELLİ BU OLSA HOŞUNA MI GİDER
  • quote:

Orjinalden alıntı: ano16

quote:

Orjinalden alıntı: LoNg_SuFfeRinG

clan başkanın die nie söylüyosun elinde +7 cleawer larla dolaşan birini kral mı yapcaz exp event yapalım diyince yapılmıyo önce savaş kazanıp kraliyet para kazanması lazım

benim adayım SweN daha krallığa aday deil ama düşünüyo yeterince sağlam

+7 raptor 2 parça shell pad ve göğüslük dier parçalar +7 çitin roc ve wp war

kim ne derse desin bana kral AdonisHit gibi gelio

BU ŞEKİLDE DÜŞÜNMEN YANLIŞ BELKİ O +7 RAPTORLU SHELLİ ADAM KRAL OLACAK AMA KRALLIK SAYESİNDE İRON NECKLACE FULL SHELL SET +7 GİGA YAPACAK İYİ İTEMLİ OLANIN BÖYLE YAPMIACAĞI NE BELLİ BU OLSA HOŞUNA MI GİDER

SweN i az çok tanıorum iyi bi insan ama madem o kadar sağlam nerdeydi dun gece sawasda ?
    orclar emc nin içinde pazar kuruoken ne SweN ordaydı ne adonishit odaydi.... madem bu kadar sağlamlar neden sawaşmıolar yardım etmiolar ????

• Elektirik'in bir zararını görmedim daha..

Sana burdan söyliyim oyunda iletirsin.Bilirsin priestlerin master derdi var.Şuan en zor priestler master açıyor.Obl leri orclar kesiyor obl bulsakta adam toplayana kadar kesiliyor.

Eğer priestlere yardım yaparsa (mesela Ronark'dı sanırım kral orda priestlerin masterını açıyordu)ona yaklaşık 20 oy attırırım..Ki diğer mastersız priestlerde cabası.Ama şuan öyle bir dönemdeyiz ki seçimlerde adaylara ne dersen yapıcam diyorlar.

Savaş konusunda dün gece 4 savaşında 6k bastık emc'de KissedBy clanı ile.. ^^

tHeBuFFeR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tHEbUffeR08 -- 23 Ağustos 2007; 12:57:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tHEbUffeR08

Elektirik'in bir zararını görmedim daha..

Sana burdan söyliyim oyunda iletirsin.Bilirsin priestlerin master derdi var.Şuan en zor priestler master açıyor.Obl leri orclar kesiyor obl bulsakta adam toplayana kadar kesiliyor.

Eğer priestlere yardım yaparsa (mesela Ronark'dı sanırım kral orda priestlerin masterını açıyordu)ona yaklaşık 20 oy attırırım..Ki diğer mastersız priestlerde cabası.Ama şuan öyle bir dönemdeyiz ki seçimlerde adaylara ne dersen yapıcam diyorlar.

Savaş konusunda dün gece 4 savaşında 6k bastık emc'de KissedBy clanı ile.. ^^

tHeBuFFeR

biz de elimizden geldiği kadar obl yakalamaya çalısıoruz , clanımızda 1 priest kaldi mastersiz , onuda açdıkdan sonra öncelikle clanı olmayan oyunculardan baslayarak masterlara yardım edicez , su anki planımız gunde 2 kişi gibi...

• quote:

Orjinalden alıntı: kosesamet18

quote:

Orjinalden alıntı: #KasaturacI#

quote:

kusura bakmaın arkadaslar internetim koptuğu için konuyla ilgilenemedim...

öncelikle sunu açıklığa kavusturalım , biz humanız...

genel olarak " parayı kendine atıcak" seklinde dusunmekde haklısınız çnkü çoğu serverda bunu bu sekilde yapıyolar... ama biz de böyle olmicak , demek istediğim biz kendimize bi kurus para almıcaz felan deil. tabiki biz de para alıcaz kendimize , öncelikli amacımız humanları serverda daha ii bi yere tasımak , bu sebeple elektriK her hafta 15 kişiye master açıcak , böylece humanlar daha fazla sawaş kazanabilcek we kasaya daha çok para giricek , bu da exp eventlerin bi hayli artması anlamına geliyo...

bi kere kral olalım sora köseyi döneriz gibi bi durum yok bisde , bis surekli we uzun süreli bi krallık istioruz , herkez çok ciddi olarak oynuyo , eğer elektriK kral olabilrse bunu hepiniz göruceksinz , dediğim gibi her hafta 15 kişinin master açma işiyle bn bizzat ilgilenicem...

önce hakaretlerine cewap wermicem bunu bil.... elektrik e eziq dien bi arkadas olmus yukarda , elinde clever+8 we clever +7 war 83k np ile en iyi 3. np sembolune sahip ( kırmızı renkli olan )

bu onun eziq olduğunu deil oyunu ne kadar iyi bildiğini gösterir , adonis hit dediğiniz adam shell+7 set we gigia +7 ile kareli

De get Eziq.Şunada verin item millete kral olunca zaten para alıcaksın vermesende olur.Siz kimi keklioyrsunuz ya.Kendiniiz ne zannediyorsunuz.Elektirik bende tam bi ş...... daha kimsede item yokken adam mükemmle item koymuştu merc.onunla 1 item takas etmek istedim iyide teklifti dalga geçti.
    gidin hakknızla yapın kimseye vaad vermeyin.Belki beni tanır o noob hırsız "NewName".

Elektirik vermeyin.....Bu kadar söleyem Herşeyi ylana kendi aralarında prayı kırışacaklar.

BU FORUMDAKİ ADAMLARI KULLANMA MASTER AÇICAM YOK EVENT YAPICAM DİYE.KRAL OLMADAN YAP
    MİLLET SENİ SEVSİN OY İSTEMENDEN DE KRAL OLURSUN.

önce hakaretlerine cewap wermicem bunu bil.... elektrik e eziq dien bi arkadas olmus yukarda , elinde clever+8 we clever +7 war 83k np ile en iyi 3. np sembolune sahip ( kırmızı renkli olan )

bu onun eziq olduğunu deil oyunu ne kadar iyi bildiğini gösterir , adonis hit dediğiniz adam shell+7 set we gigia +7 ile kareli M harfine sahip , o itemlerle o kadarcık np olan adam eziq deil clever +7 ile 83k np si olan elektriK eziq ölemi ??? daha bişi demiorum sana

su anda serverda kimde para warda sana para daıtıcak , bn bizzat kefilim dediğimiz seylerin hepsini yerine getiricez...

BENCE O İTEMLERLE KIRMIZI İŞARET ÇIKARAN ADAM YA KS'CİDİR YADA TRANSFERCİDİR!!!

KİMSE KENDİNİ KANDIRMASIN İTEMSİZ COMBO YAPILMAZZ

• quote:

Orjinalden alıntı: Oripxnot

quote:

quote:

quote:

genel olarak " parayı kendine atıcak" seklinde dusunmekde haklısınız çnkü çoğu serverda bunu bu sekilde yapıyolar... ama biz de böyle olmicak , demek istediğim biz kendimize bi kurus para almıcaz felan deil. tabiki biz de para alıcaz kendimize , öncelikli amacımız humanları serverda daha ii bi yere tasımak , bu sebeple elektriK her hafta 15 kişiye master açıcak , böylece humanlar daha fazla sawaş kazanabilcek we kasaya daha çok para giricek , bu da exp eventlerin bi hayli artması anlamına geliyo...

bi kere kral olalım sora köseyi döneriz gibi bi durum yok bisde , bis surekli we uzun süreli bi krallık istioruz , herkez çok ciddi olarak oynuyo , eğer elektriK kral olabilrse bunu hepiniz göruceksinz , dediğim gibi her hafta 15 kişinin master açma işiyle bn bizzat ilgilenicem...

bu onun eziq olduğunu deil oyunu ne kadar iyi bildiğini gösterir , adonis hit dediğiniz adam shell+7 set we gigia +7 ile kareli

De get Eziq.Şunada verin item millete kral olunca zaten para alıcaksın vermesende olur.Siz kimi keklioyrsunuz ya.Kendiniiz ne zannediyorsunuz.Elektirik bende tam bi ş...... daha kimsede item yokken adam mükemmle item koymuştu merc.onunla 1 item takas etmek istedim iyide teklifti dalga geçti.
    gidin hakknızla yapın kimseye vaad vermeyin.Belki beni tanır o noob hırsız "NewName".

Elektirik vermeyin.....Bu kadar söleyem Herşeyi ylana kendi aralarında prayı kırışacaklar.

BU FORUMDAKİ ADAMLARI KULLANMA MASTER AÇICAM YOK EVENT YAPICAM DİYE.KRAL OLMADAN YAP

bu onun eziq olduğunu deil oyunu ne kadar iyi bildiğini gösterir , adonis hit dediğiniz adam shell+7 set we gigia +7 ile kareli M harfine sahip , o itemlerle o kadarcık np olan adam eziq deil clever +7 ile 83k np si olan elektriK eziq ölemi ??? daha bişi demiorum sana

su anda serverda kimde para warda sana para daıtıcak , bn bizzat kefilim dediğimiz seylerin hepsini yerine getiricez...

elektriK gunde 18-19 saat online kalıo we bunun rahat 6-7 saati pk ile geçirio , henuz 1 tane bile sawaş kaçırdığını görmedim , itemleri pek sağlam kendisine ait en sağlam itemi chitin pad +8 ama clan pk parti yaparız genelde , 1-2 kere ölerek 1 sat içinde 2-3 k np kasdiimiz oluyo cz de , genelde slot basdiimiz için çok fazla ölmeyiz we herkes ventrilo kullandığı için anlaşma çok iiyiidr pk partisi içinde... np transfer felan yapdıımız da yok , sadece herkes işini yapıyo we takım olarak oynamayı bilio... durum bu

• her 2 günde bir peeh yemeyik...

Ha bu arada savaşı kaybetmemizde suç bizde degildir.

3 party olarak (kissedBy ; adayımız BurningTouch tır) savaştaydık fakat lag öyle idi ki... nova attıgımızda boş alana adam öldürüyorduk nasıl iş ise...

lag olmasa her savaş bizde olacak ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LimonKolonyasi -- 23 Ağustos 2007; 13:21:17 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Doğru ama eğer kral olup da yapmazsanız yarı yolda kalan biz oluruz

• quote:

Orjinalden alıntı: metal__king

quote:

quote:

quote:

quote:

Doğru ama eğer kral olup da yapmazsanız yarı yolda kalan biz oluruz

böyle dusunmekde haklısın , biz bunları yapmayı planlıyoruz , sawaşları kazanmayı basarırsak ( sağlam dediğinz insanlar g2 g3 e kaçmakdan wazgeçerse) bunu yapmanın hiç bi zorluğu yok , ama kaasa da para birikmezse kendi paramızı werip de yapabilcek durumda deiliz...

• @ Oripxnot

Transfer ya da ks yaptığını gördün mü de adama çamur atıyosun? Boş boş konuşma varsa kanıtın göster herkes bilsin elektriK in transferci olduğunu eğer konıtın yoksa da çamur atma.

Ayrıca itemsiz olmaz demişsin sana anca gülerim. Zamanında +7 mdlerle , +7 +8 fplerle dragon çıkaranlar oldu. Combo iteme bakmaz oyunculuğa bakar +7 cleaverla işaret çıkartabiliyosa o adama şapka çıkarmak gerekir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ße®k

@ Oripxnot

Transfer ya da ks yaptığını gördün mü de adama çamur atıyosun? Boş boş konuşma varsa kanıtın göster herkes bilsin elektriK in transferci olduğunu eğer konıtın yoksa da çamur atma.

Ayrıca itemsiz olmaz demişsin sana anca gülerim. Zamanında +7 mdlerle , +7 +8 fplerle dragon çıkaranlar oldu. Combo iteme bakmaz oyunculuğa bakar +7 cleaverla işaret çıkartabiliyosa o adama şapka çıkarmak gerekir

şunu anlamamakta ısrarlısınız

+7 cleaver girakon a göre normal bir item...

+8 cleaver shard gibi bişey girakonda

yani onu yapmak zor bişey degil...

pet mage ler yok zaten 1 rogue la mage karşılaştı mı direk np rogue da...

onun için kolay iş

• quote:

Öncelikle herkese meraba... arkadaslar bugun krallık seçimleri basladi we siz oyunuzu kime wermeyi dusnuyosunuz ?
    kral adayının klanında olanlar sanırım kendi adaylarına wericekdir...
    clanından aday çıkaramayan arkadaslar için oylarınızı elektriK e wermenizi rica ediyorum , biras önce konusduk we kral olduğunda her 2 gunde 1 exp event dusenliceğini
    her hafta 15 kişinin masteri için yardımcı olcağını söledi... ve bun bunların hepsine ben kendim kefilim , clanda asist bnm , elektriK kral oldukdan sonra master lara yardımla bn ilgilenicem...

hepinizden oylarınızı bekliyorum... herkese iyi oyunlar

Darphane niz mi var acaba?

15 master... 2 güdne bi event felan
  • Berk ve Junger gerekli açıklamayaı yapmıslar zaten teşekür ederim ... oynamayı ( özellikle combo yapmayı ) iyi bildikden sonra np kasmak zor bi olay deil...

zaten gırakon da henuz çok sağlam itemli oyuncular yok , kimsede yok demioyurm ama chitin 7 set le gezene way bea sağlammıs adamın itemleri seklinde bakılıyo...

elektriK e ks ci ya da np transferi yapıo seklinde laf atan arkadas için 1-2 hafta içnde clan pk videosu çekicez we buraya linkini koyar gösteririm , ks ile mi takım oyunu ile np kasdıımızı
  • sawaşları k
    quote:

Orjinalden alıntı: Junger

quote:

Öncelikle herkese meraba... arkadaslar bugun krallık seçimleri basladi we siz oyunuzu kime wermeyi dusnuyosunuz ?
    kral adayının klanında olanlar sanırım kendi adaylarına wericekdir...
    clanından aday çıkaramayan arkadaslar için oylarınızı elektriK e wermenizi rica ediyorum , biras önce konusduk we kral olduğunda her 2 gunde 1 exp event dusenliceğini
    her hafta 15 kişinin masteri için yardımcı olcağını söledi... ve bun bunların hepsine ben kendim kefilim , clanda asist bnm , elektriK kral oldukdan sonra master lara yardımla bn ilgilenicem...

hepinizden oylarınızı bekliyorum... herkese iyi oyunlar

Darphane niz mi var acaba?

15 master... 2 güdne bi event felan

sawaşları kazanbildikden sonra darphane olmasına gerek yok , sen de biliosundur zaten sawaş kazanan ırkın kasasına 10 gb para girer ,
    haftada 6 sawaş oluyo 3 ünü kazandıımızı warsayarsak sadece sawaşlardan 30 gb gibi bi miktar yapıo...
    bir oyuncunun masterini ortalama 100m say 15gb haftalık master a gider... görduğun gibi çok zor bişi deil , ki bunun pot parasi npc parasi felan da war bunları hiç hesaba katmadık bile...

• her savaşı kazanıcaksınız ?

eger oteki büyük clanlara yardım ve destek olmassa zor... ha 21 kişiyi süper hale getirip alabileceginizi de sanmıyorum

1-2 kişinin ugrasıyla savaş alınmaz

özellikle şu lag olayına çözüm bulunmalı

ve büyük clanlar dayanısma içidne olmalı ki zor biraz..
  • Darphaneye gerek yok...
    Oyunca npc vs. giden bütün paralar, abyss krallığı vs. paraları kralda toplanacaktır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Junger

her savaşı kazanıcaksınız ?

eger oteki büyük clanlara yardım ve destek olmassa zor... ha 21 kişiyi süper hale getirip alabileceginizi de sanmıyorum

1-2 kişinin ugrasıyla savaş alınmaz

özellikle şu lag olayına çözüm bulunmalı

ve büyük clanlar dayanısma içidne olmalı ki zor biraz..

lütfen dikkatli okursan biaz daha 6 sawaşdan 3ünü kazanırsak dedim... her sawaşı kazanabilcek durumda deil humanlar...
    human clanları sawaşa girdikden sonra 3 sawaş kazanmakda bi sorun yasicağımızı sanmıorum
  • @ kosesamet18

Peki haftada 3 swavaş kazanabilecekmisiniz ki? Sonuçta elektrik kral olunca savaş kazanıcaksınız diye bir şey yok
  • ewt burda da haklısın , bizim dusuncemiz kral konusmasından herkesi çaırdığımızda daha çok insan toplayabilceimiz.... orcların sawası almasındaki en önemli sebep sayıca çok fazla olmaları... elektriK kral olursa özellikle ilk 20-25 deki clan baskanları ile konusup sawaşa gelmelerini rica edicez... 1-2 gun bu sekilde denicez olmazsa insanity clanının csw sawasında yaptığı gibi kendilerine yardım clana 1 gb weriolar biz de bu sekilde , +25 oyuncu ile birlikde sawaşa gelen ilk25 deki clanlara 50m gibi bi para wermeyi düsünüyoruz... bu fazla bi para deil ama sawaşa girmeyen clanlari tesvik etmeye yeterli olucağını tahmin ediorum... çnkü gırakonda herkesin tek kurusa ihiyacı war :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: amj

quote:

orjinalden alıntı:mmtcesaaa

saol ben girakonda oynamıom ama oynayanlara ilgilensin

madem girakonda değilsin cvp yazma arkadaşım.sanki sen söylemesen girakondakiler ilgilenmicekler.bu kadarda post kasılmaz ki

aynen madem gırakonda değilsin ne cevap yazıon

ayrıca elektrik orc mu humanmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lBuLuTl -- 23 Ağustos 2007; 14:17:58 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.