Şimdi Ara

GIRAKON KRALLIK SEÇİMİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

clanda saolsun priestler hallediyor olayı oteki potlar da harpy felan işte gelen drroplar halledyirouz...

ki pot parası bile zor buluyor millet

3 savaşı kazanmanız için gene bi topluluk lazım kolluk yakan clanların en azından savaşa girmesi lazım.

ben geçen savaşta göremedim elektrik i ?

Swen EA7(kissedBy alt clan lideri ) felan vardı da .

O.o 2. lige düşmüşüz girip np kasam

lag saolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LimonKolonyasi -- 23 Ağustos 2007; 14:25:12 >
  • junger sawaş için dusundüğümüz sey i sennkinden 2 mesaj önce yazdım

lBulutl , elektriK human
  • oyum elektriK indir
  • kim olursa olsun

tabii ki burning touch olursa benim için daha iyi olur ama hayırlara vesile olsun
  • haklısın junger işalah hayrlisi olan olur... :)

ama istemediğim bişi warsa o da adonishit in kral olmasıdır... üstüne item dizip çok sağlamım die ortada gezinip sawaş wakti g2 g3 e kaçan bi kral olmaz... kral dediğin sawaşda millete yön wermeli topluca hareket etmeyi sağlamalı... bu adamdan kral olursa hiçbiseyin deişceine inanmıorum...

burning touch ile ilgili bi yorum yapmıcam çnkü tanımorum kendisini , yeni bi clansınz işalah birbirinizr uyum sağlar böle ilk5 de kalmaya dewam edersinz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kosesamet18 -- 23 Ağustos 2007; 15:14:48 >
  • Oyumu kimseye vermeyecem cunku gelen kral nasılsa bugun ku siyasetcilerimiz gibi hazineden surekli yiyecek.Ben neden oyumu bana hiçbir yararı olmayacak sadece kendine calısacak bir adama atayım ki?Benim oyumla zengin olsun diye mi?Oyundan arkadasım aday olmadıkca krallık secimlerinde oy kullanmadım kullanmayacam da...
  • Neyse güvenimi kazandın girip oy attırayım bari ^^

tHeBuFFeR/Vengeance
  • tabiki senn de görusune saygı duyuyorum... oy kullanmak zorunda deilsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: tHEbUffeR08

Neyse güvenimi kazandın girip oy attırayım bari ^^

tHeBuFFeR/Vengeance

teşekkür ederim :) oyunda görmusluğum war ama dh den olduğunu bilmiodum ^^
  • Forumdan aday olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vLkN! -- 23 Ağustos 2007; 15:35:03 >
  • bnde oyumu kullanmaya gittim simdi , millet pazar kurmus oraya elektriK hilekar yazmıslar :D nesini gördunuz diorum adama o kadar np nasıl kasıcaki baska turlu dio bna... böyle insanlarla aynı oyunu oynadığıma şaşırıyorum bazen

bu arada sanırım henuz oy werme dönemi baslamamıs , oyumu weremedim , su anda aday gösterme aşamasında oy werme dönemi başladığında yine aynı topicden bunu haber wericem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kosesamet18 -- 23 Ağustos 2007; 15:42:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: RhythmOfTheStorM

Forumdan aday olan?

Valla foruma girenler oyuna girince bayağı değişiyor zaten...
    Forumdan birisinin kral olmasını asla istemem...
    Server açılırken forumun büyük bir kısmı girakona geçiyordu...
    2 hafta sonra başladım servere...
    Dh clanı vardı bozuldu DH' den kimseyi tanımıyorum oyunda...
    Dignity, ExeptionalStiletto ve Premus dışında yardım edende yok konuşanda...
  • Kimseye Oy vermicem
  • technical tr senin human sın sanırım , oyundaki nickin ne ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kosesamet18

technical tr senin human sın sanırım , oyundaki nickin ne ?

Kinesiss 51' im fazla giremiyorum oyuna günde 1 2 saat...
    Sakin sakin kasıyorum 1 hafta oldu başlayalı...
  • Oyları yarın verilmeye başlancak bildiğim kadarıyla.

Dh de fazla yorum yazmam.Bu accountu alalı 2 yıl olmuştur.Sadece konuları okurum yararlı bir forum.

Umarım kazanırsınız.Az önce obl kesmeye çalıştık orclar sağolsun kesemedik. -_-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tHEbUffeR08 -- 23 Ağustos 2007; 16:22:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tHEbUffeR08

Oyları yarın verilmeye başlancak bildiğim kadarıyla.

Dh de fazla yorum yazmam.Bu accountu alalı 2 yıl olmuştur.Sadece konuları okurum yararlı bir forum.

Umarım kazanırsınız.Az önce obl kesmeye çalıştık orclar sağolsun kesemedik. -_-

genel olarak bowl da orc ların üstünlüğü war... ama doğru zamanı yakalayabilrsen sakin sakin kesebiliosun... biz clanmızdaki 8 priestin 7 sine çkardık holy water... eğer yardım lazım olursa bna pm atabilrsin , exp partide deilsem yardım ederim size... oyundaki nick Fors4keN
  • quote:

Orjinalden alıntı: TechnicaL_TR

Oyumu kimseye vermiyorum...
    Ezikten 2 tane kolu yanan clanımızı var...
    Savaşta yeniliyoruz adamlar geliyor emc' ye hani kolu yanan clanlarımız nerde?
    Ya g2 g3 yaparlar ya da moradon' a giderler...
    Yüksek level ve ya sağlam clanların hiç bir oyuncusundan adam gibi yanıt gelmez...
    Birisi ks yapar birisi küfreder birisi tersler...
    5 senedir humanım hiç bu kadar pişman olmamıştım...

Savaşta 2 clanında başkanına pm attım

Failed to connect for private chat...
  • nası oy verecez???/
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasin0021

nası oy verecez???/

oy werme sanırım yarın baslıyo... basladığında elmorad castle daki en arkadaki [election official]Roben ' e gidip election for king a tıklayıp sonra da election a tıklıcaksın... sora önüne adayların ismi gelicek , istediğin adayı seçip alttaki vote tusuna basıcaksın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.