Şimdi Ara

GIRAKON KRALLIK SEÇİMİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar hepinizden oylarnızı beklioyruz... yarın seçimler baslıyo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kosesamet18 -- 23 Ağustos 2007; 20:00:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TechnicaL_TR

Oyumu kimseye vermiyorum...
    Ezikten 2 tane kolu yanan clanımızı var...
    Savaşta yeniliyoruz adamlar geliyor emc' ye hani kolu yanan clanlarımız nerde?
    Ya g2 g3 yaparlar ya da moradon' a giderler...
    Yüksek level ve ya sağlam clanların hiç bir oyuncusundan adam gibi yanıt gelmez...
    Birisi ks yapar birisi küfreder birisi tersler...
    5 senedir humanım hiç bu kadar pişman olmamıştım...

kardesım biz varız savaslarda. sıradakı savasları daha ii takip edersen gorursun.

Nick: KamanitzAxD

suan adonıspowerdeyım ve sadece 1 party magelerle bişiler yapmaya calısıyoruz onlar bizi basınca!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fantasy

quote:

Orjinalden alıntı: TechnicaL_TR

Oyumu kimseye vermiyorum...
    Ezikten 2 tane kolu yanan clanımızı var...
    Savaşta yeniliyoruz adamlar geliyor emc' ye hani kolu yanan clanlarımız nerde?
    Ya g2 g3 yaparlar ya da moradon' a giderler...
    Yüksek level ve ya sağlam clanların hiç bir oyuncusundan adam gibi yanıt gelmez...
    Birisi ks yapar birisi küfreder birisi tersler...
    5 senedir humanım hiç bu kadar pişman olmamıştım...

kardesım biz varız savaslarda. sıradakı savasları daha ii takip edersen gorursun.

Nick: KamanitzAxD

suan adonıspowerdeyım ve sadece 1 party magelerle bişiler yapmaya calısıyoruz onlar bizi basınca!

sizi biliorum sen humansociety nin baskanı deilmiydin ?

bz dun akşam sawasında re-spawnı asga olarak ayarlayıp orc lar townu basdığında arkadasn kısdırdık , tabi 2 parti ile butun orclari öldüremedik ama buyuk bi kısmını temizledik , o esnada bizimle birlikde girmeye çalısan tek clan kissedby di , açik konusim basmaya geldiklerinde adonispower clanından mageler hariç bi kişi bile görmedim.. sizin neden adonishit'in clanına katıldığınızı da anlayamıorum ne guzel mage clanın wardi bi problem oldu heralde ki clanı bozdunuz ama onlara katılmanız bni gerçekden şaşırttı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kosesamet18 -- 23 Ağustos 2007; 20:41:37 >

• diger servelardada oluyomu bu?ben lwl 43 cyperdayım np 600 aday olabilirmiyim?
  • kral olmak için kendi serverındaki en iyi 10 clandan birinde olman we clan baskanının seni aday göstermesi gerekir
  • 5m gerekliydi galba aday olmak için de olup para israf edersin
  • Her secim oncesi vaatler :) haylada inanan var helal olsun :) 15 gunde kasada 15gb birikiyor.. bu hesaba gore exp event istese bile yapamaz. boşuna milleti kandırmayın. 30 dk için 15 gb %50 exp event. yani ayda 2 kere %50 event yapılabilir. Simdi dersin %10 %30 yaparım onalrda 10gb civarı. Bide üstüne master acacakmıssınız helal olsun :) kısaca şöyle yazsanızda olurdu, her hafta clanımızdaki 15 kişinin masterini acacaz diye :) . Savaş kazanmaya gelince, orclar aşırı üstün, yani kısaca boş vaatlerle geliyorsunuz. Zaten şu da bi gercekki cok char kasan kral olur...

Ayrıca kral seçildikten sonra, kral secilen kişi önce kendini serverın en saglamı yapar. SOnra etrafındakilere item vs. yapar. İsteyenler artınca da clan bozulur. :) Genelde hep böyle olur örnekleride bolca mevcut.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkowarss

Her secim oncesi vaatler :) haylada inanan var helal olsun :) 15 gunde kasada 15gb birikiyor.. bu hesaba gore exp event istese bile yapamaz. boşuna milleti kandırmayın. 30 dk için 15 gb %50 exp event. yani ayda 2 kere %50 event yapılabilir. Simdi dersin %10 %30 yaparım onalrda 10gb civarı. Bide üstüne master acacakmıssınız helal olsun :) kısaca şöyle yazsanızda olurdu, her hafta clanımızdaki 15 kişinin masterini acacaz diye :) . Savaş kazanmaya gelince, orclar aşırı üstün, yani kısaca boş vaatlerle geliyorsunuz. Zaten şu da bi gercekki cok char kasan kral olur...

Ayrıca kral seçildikten sonra, kral secilen kişi önce kendini serverın en saglamı yapar. SOnra etrafındakilere item vs. yapar. İsteyenler artınca da clan bozulur. :) Genelde hep böyle olur örnekleride bolca mevcut.

1 ) bizim clanımızda 2-3 kişi kaldi masteri olmayan her hafta calanımızdan 15 kişi master açıcaz gibi saçmalık yok yani !

2 ) sawaş konusnda , su anda nation change in aktif olmasını bekleyen war , orclar da memnun deil bu esitsizlikden , görüceksinki sawaşlarda esitlik oluscak , sadece nation change nin aktif olmasını bekle !

3 ) clanımız senn o gördüğün bildiğin sıradan clanlardan deil , 1-2 deişiklik haricinde aynı tayfayla ronark da 1.sıradaki clandık bi süre boyunca... simdi hep birlikde gırakondayız , öle para için daılcak bi clan deil bu sen içini rahat tut !

4 ) çok çar kasan kral olur demissin ki buna sölliebiliceğim tek sözüm yok , tek bi char bile kasmıcaz , gelen oylarla kral olabilirsek olucaz olmadi yapabilcek bişi yok

• quote:

Her secim oncesi vaatler :) haylada inanan var helal olsun :) 15 gunde kasada 15gb birikiyor.. bu hesaba gore exp event istese bile yapamaz. boşuna milleti kandırmayın. 30 dk için 15 gb %50 exp event. yani ayda 2 kere %50 event yapılabilir. Simdi dersin %10 %30 yaparım onalrda 10gb civarı. Bide üstüne master acacakmıssınız helal olsun :) kısaca şöyle yazsanızda olurdu, her hafta clanımızdaki 15 kişinin masterini acacaz diye :) . Savaş kazanmaya gelince, orclar aşırı üstün, yani kısaca boş vaatlerle geliyorsunuz. Zaten şu da bi gercekki cok char kasan kral olur...

dedik darphane lazım die ama yok dinleyen yok

Hikâye

• quote:

Orjinalden alıntı: Junger

quote:

dedik darphane lazım die ama yok dinleyen yok

Hikâye

Junger baskalarını kötüleyerek bi yere waramazsın... sölediğim her kelimenin sonuna kadar arkasındayım... madem senin clanının da kral adayı war elektriK i kötülemek yerine siz napıcaksınz onları söyle !!!

• La bırak ya..ben galiba adonise vercem yavus abiye saygılar
  • herkese hayırlı uğurlu olsun seçimler basladi... oylarınızı beklioyruz >>elektriK<<
  • Ben de oyumu Elektrik e vereceğim
  • saolasın yumusakG

bombcreator ronarkda yapdığı gibi 100 lerce çar açıp kasıp oy attırmazsa bu seçimde krallığı alıcaz gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kosesamet18 -- 24 Ağustos 2007; 10:57:53 >
  • Zzz Zzz Zzz bu laflardan sonra bişi demicem... senin oy werdiğin adam kral olunca napcak !! ?
    bu konuyu silsin adminler , gereksiz artık burda durması , sizin gibi insanlar warken bu foruma da bidaha girmiyorum.. bi bok bildiğniz yok , işiniz gucunuz çamur atmak... sen çok biliosan kur clanını çıkar aynı sembolu sok clanını ilk 10 a ondan sora burda gel adama laf at !!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: kosesamet18

Zzz Zzz Zzz bu laflardan sonra bişi demicem... senin oy werdiğin adam kral olunca napcak !! ?
    bu konuyu silsin adminler , gereksiz artık burda durması , sizin gibi insanlar warken bu foruma da bidaha girmiyorum.. bi bok bildiğniz yok , işiniz gucunuz çamur atmak... sen çok biliosan kur clanını çıkar aynı sembolu sok clanını ilk 10 a ondan sora burda gel adama laf at !!!!

Biz +60 a kasıyoruz.Oyumuzu bize masterda yardım edecek birine vereceğiz.Şimdi forumdaki tüm girakonlu humanlara güvence vermeniz lazım ki herkes size güvensin.Kral olmadan önce yardımlara başlayacaksın ki herkes senin kral olduktan sonra da item veya para yardımı yapacağına inansın...
  • Ben orcum ve oyumu FLyFF'ye verdim hayırlı olsun.
    Forumdan orc kral adayı olan verse ona verirdim.
  • bugunki savaşdan bir ss yarım saat olmadan hemen bastık humanları ve şu an emc deyiz

buda kral adayı
    savaşlardan para cok zor alacaksınız.

• inşallah bi karus kral olur
  • ilgilenicez diyorsun ama merak ediyorum ilgilendiğiniz bir dh üyesi varmı

varsa göster kanaatimizi o yönde kullanalım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.