Şimdi Ara

GIRAKONDA DH CLANI BOZULUR!!!(İÇERİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bach bıshop kesın bakalım kac kişi db cakıp clandan cıkcak
    sizin ömrünüx 1 ay olmaz

daha np ye inanmmıolar işim olmaz
    ßß
  • Beyler Clanla ilgili şeyler Bizi bağlar. Gelip buraya Konu açıyosun kötülemeye hakkın yok clan diye inliyodun. Saygı çerçevesi içinde Yorum yapıcaksanız yapın yapmıcaksanız Diğer konulara geçin.

İyi günler.

@Qezzap

O seni ilgilendirmez o bizim içimizde olan bişey Biz kendi clanımızda onu hallederiz kafanız rahat olsun Sizide ilgilendirmiyo germeyin kendinizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 4 Ağustos 2007; 12:42:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: QezZzap

another siz cz ye gdin
    bach bıshop kesın bakalım kac kişi db cakıp clandan cıkcak
    sizin ömrünüx 1 ay olmaz

daha np ye inanmmıolar işim olmaz
    ßß

walla atilla kestik bir tane db yok

/KAP ak ! /xD
  • clan diye yalvarmadım
    benım clanımdayken cıkıom dedin ne malum dh clanınada bunu yapmıyacağan

1 ay sonra dh bozuldu derlerse cok gülcem

bu arada clanın yaş ortalaması 12 herkes 12 demıom ortalama 12
  • Burada adam gibi yorum yapıcaksanız yapın seviyesizleşmeyinş. Gerekirse Dh Adını siler yeni clan kurarız Susarsınız Seviyenizi düşürmeyin Hakaret amaçlı yorum yazmayın Bizim işimize karışmaya bizi eleştirmeye hakkınız yok cok biliyosanız gidin kendi clanınızı kurun Susun.

İyi günler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TechnicaL_TR

Beyler sağlam bir boss kesseniz sağlam drop gelse neler olacağını sizlerde biliyorsunuz...
    Tabii o konuda çok emin konuşmuyorum ama bu oyunun huyunu sizlerde biliyorsunuz...
    1 haftalık forumdan arkadaşlıkla sağlam clan kuramazsınız...

katılıyorum. boss kesmeye baslayın o zamn gorelım sızı
  • quote:

Beyler sağlam bir boss kesseniz sağlam drop gelse neler olacağını sizlerde biliyorsunuz...
    Tabii o konuda çok emin konuşmuyorum ama bu oyunun huyunu sizlerde biliyorsunuz...

çok dogru siz 60+ oldunuz SQ kestiniz iron neck. cıktı neler olur biliosunz dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karşıyakalı™

quote:

katılıyorum. boss kesmeye baslayın o zamn gorelım sızı

kimse merak etmesin boss konusundada o zmn görecez öle bişi olmadığı zmana bırakalım clanı kötüleyenler neler dicekler öle bişi olmucanı görünce ha bu arada benim clanıma güvenim tam saygılar

• Gzl bi dh clanı kurup birlikte kasalım oynun zevkini çıkaralım bu arada beni de kasın lvl 7 human asas
  • clandan np nin resmini istemişsiniz
    o clan dh den olanlara açık bi clan deilmi
    isterse np si 0 olsun siz almalısınız
    almazsanız clanın ismini nie dh koydunuz
  • Seviyeyi koruyalım.
  • ARKADAŞLAR DENİLCEK TEK LAF VAR O LAF KISKANANLAR ÇATLASINDIR...

CLAN GİTGİDE SAĞLAMLAŞIYOR...
    CLANDA KASA CHAR BENİM VE ÇOK GÜVENDİĞİM ADAMLAR VAR BU ADAMLAR HERGEÇEN GÜN DAHA FAZLA SAYIYA ULAŞIYOR
    GİTGİDE GÜÇLENİYORUZ
    NEYMİŞ EFENDİM Bİ BOSS KESSENİZ DROP KİMİN OLCAKMIS ? CEVAP ÇOK BASİT WARRİOR İTEMİMİ DÜŞTÜ CLANDA 3 WARİORUZ 1 İNE VERCEZ BAŞKA BİR BOSSTA DÜŞEN 2. WARRİOR İTEMİNİ 2. WARRİORA VERCEZ BU KADAR BASİT

CLANDAN ÇIKAN VE ATILAN ADAM DA HİÇBİRZAMAN ALINMIYCAKTIR

BU CLANIN ÇOK DAHA İYİ OLACAĞINA HERSEYİN DAHA GÜZEL OLACAĞINA EMİNİM

sizi çok seven lideriniz abeyiniz kardeşiniz dostunuz Courage

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -s-laughter -- 4 Ağustos 2007; 16:47:49 >
  • onlar benide almadılar clana hatta bir süre sonra kimse söylediğim şeylere cwp wermedi clan fl muş partye alın dedim fll dediler tmm dedim ama 2. party görmedim çünkü bam1a party de olmadığı için dolaşıordu oysaki o clan için girekona girmiştim
  • temizleniyo işte clan woodu alıp cıkan sensin unutma...
  • lvl 53 np 2567 clana alır mısınız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: karahanlilar

eger human olan varsa gelsın ben kurdum clan 4everTURK ardream clanı olarak kurdum.nick:WOLF

clanın iyiyse gelem kardes? lwl : 41 np :55 :D gelimmi pazartesi pre alınca clanca ex kasarız g1 de?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fearlessness

ARKADAŞLAR DENİLCEK TEK LAF VAR O LAF KISKANANLAR ÇATLASINDIR...

CLAN GİTGİDE SAĞLAMLAŞIYOR...
    CLANDA KASA CHAR BENİM VE ÇOK GÜVENDİĞİM ADAMLAR VAR BU ADAMLAR HERGEÇEN GÜN DAHA FAZLA SAYIYA ULAŞIYOR
    GİTGİDE GÜÇLENİYORUZ
    NEYMİŞ EFENDİM Bİ BOSS KESSENİZ DROP KİMİN OLCAKMIS ? CEVAP ÇOK BASİT WARRİOR İTEMİMİ DÜŞTÜ CLANDA 3 WARİORUZ 1 İNE VERCEZ BAŞKA BİR BOSSTA DÜŞEN 2. WARRİOR İTEMİNİ 2. WARRİORA VERCEZ BU KADAR BASİT

CLANDAN ÇIKAN VE ATILAN ADAM DA HİÇBİRZAMAN ALINMIYCAKTIR

BU CLANIN ÇOK DAHA İYİ OLACAĞINA HERSEYİN DAHA GÜZEL OLACAĞINA EMİNİM

sizi çok seven lideriniz abeyiniz kardeşiniz dostunuz Courage

Boss Konusunda Ben Diğer Ark. Lara Katılıyorum Şu Oyunda Ve Forumda Hep Beraber Neler Gördük Neler Çok Samimi Dediğimiz Adamlar Bile Birbirine Kazık Attı Neyse , 1 Shaula Kesseniz Ve SS Çıksa Eminim Partynin %70 ' i DB Çeker . . .

Sölediklerim Yanlış Anlaşılmasın Bu Her Zaman Böle Oluyor Forumda Abi Dediğiniz Adamlar Bile Zamanında Nelere DB Çekti Kondu Foruma 2 Haftaya Unutuldu . . .

İnş. Clanınız Dağılmaz ve Daha Sağlamlaşır Ve İnş. Dediklerim OLmaz Neyse Zaman Herşeyin İlacı

İyi Oyunlar İyi Expler . . .

• inşallah db çeken olur ve kimin ne olduğunu hemen öğrenir atarız clandan...
  • bu dh clanı + kaç acaba benim 40 lvl priestim var halada kasmaya devam ediyorum şuana kadar hiç görev yapmadım banada yer varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birlik001 -- 4 Ağustos 2007; 17:16:07 >
  • beyler clana alım işlerini gece yapıyoruz çok lag var şuan girmiyoruz oyuna
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.