Şimdi Ara

Girdiği iddia sonucu felç kalan genç (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
4
Favori
29.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
390 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah yardımcısı olsun inşallah iyileşir. Evlatlarımıza her konuda ozelliklede nasıl insanlar ile birlikte olmaları hakkında egitim vermeliyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle çok üzücü bir olay olduğunu belirtmek isterim. Umarım şifa bulur.

Videodaki bulunan gençler aynı cahillik seviyesine sahip. Gaza getireninden atlayanına. Dolayısıyla gaza getirenleri kınamak da çok anlamlı değil. Herkes bilinçsizce hareket etmiş ve böyle sonuçlanmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E7830F89C

Bu mesaj silindi.
    Yüzmeyi iyi biliyormuş annesi videoda söylüyor, yüksek ihtimalle atlasam mı tereddütünde kaldığı için adrenalin yüzünden soğukla beraber şok etkisi yaşıyor ve ayağına kramp giriyor, sonrası malum. Çok üzücü bir olay bugün uyandığımda gördüm bu haberi hala etkisinden çıkamadım, boynumu sağa sola döndürürken bile korku yaşar oldum felç kalmak çok kötü bir şey.

Bu konunun da fazla ilgi görmemesi çok üzücü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay Robot

Birçok kişi sanıyor ki hipotermiden olmuş yada hipotermiden felç mi olunur ve saire gibi sorular yöneltmiş.

Hayır, hipotermi yüzünden değil boğulduğu için felç oluyor...(kramp girmiş olabilir)

Not: Denizcilik lisesi okuyup yüzme bilmemek de eğitim sisteminin mükemmelliği kim gelip de kurtardı dakikalar sonra Allah bilir...

Not2: Denize kıyısı olmayan bir şehirde fen lisesi okudum ve bana bile 9 ve 10. sınıfta sağlık dersi altında boğulan birini (yüzme biliyorsak tabii ki, bilmiyorsak çalışmamamızın yoksa daha tehlikeli olacağı) üstünkörü de olsa öğretildi ve gösterildi ki denizcilik lisesinde okuyorsun hayatın belki denizcilik üstüne gelişecek nasıl yüzme bilmezsin arkadaşım...

Ediyt: boğulandan değil boğulrken seyreden sınıf arkadaşlarından bahsediyorum.
    hocam yüzmeyi iyi biliyormuş çocuk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur3435 -- 27 Mayıs 2019; 8:18:16 >

• Yazik
    Kimsenin gazina gelip riskli iddialara gjrmeyin

• Ben boğulandan bahsetmiyorum zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Robot -- 27 Mayıs 2019; 8:39:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • biz yardımcı olalım. Resmi bir şekilde.
  • Bakın 45 yaşındayım şu zamana kadar kızları şımartan nesil ne duydum ne gördüm. Yeni nesilde öz güven eksikliğimi var nedir. Bakın görüyorum suruyeli olsun ıraklı özbek vs adamlar, spor salonuna gelip kendilerine vakit ayırıp vucut yapıyorlar. Onlar bile kız arkadaş yapıp şımartmıyorlar. Elin mültecisi bile antreman yaparken, ikidebir telefona bakıp yeter be bu kızlar yüzünden bu gün biceps giremedim diyor. Adamlar kaba saba lakin kızlar nazik olanı değil kabasaba olanı istiyor, suriyeli bile olsa

• allah acil şifa versin.

cehalet en büyük sorun bu ülkede. O kızlarda ayrı suç var, ergenlik döneminde kızlara hava atacağım diye gaza gelen elemanda da ayrı suç var. Yazık olmuş gül gibi gençliğe.
  • şu kızın bulunup hapse atılması lazım aslında şuna bak
  • doğal seçilim
  • Bu konunun en tepeye çıkarılması lazım. Yukarı.

• Videodaki labne peynirleri nasılda gaz veriyorlar.

Videonun ilerisindeki kadınında elleri öpülesi bir anne.

İkiside kadın ; Birisi anneniz videoda göründüğü gibi her durumda sizi seven koruyan tırnagınıza zarar gelse üzülen birisi.

Diğer Labne peyniri ise sırf eğlenecek diye arkadaşının canının tehlikeye girmesine müsade ediyor.

Yazık ya inşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşur.Rabbim şifa versin.
  • Konunun yukarı çıkması lazım.Elimizden geleni yapmalıyız arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: TAHDİK

Videodaki kızları bulup tek tek tutuklamak lazım, o kızlara hava atacam diye gaza gelip de denize giren bu iki erkeği de tutup psikoloğa götürülmeli. Kızlar zaten ilgi manyağı birisi benim için bir şey yapsın da kalçalarım havaya kalksın diye kuduruyorlar bir şey olmaz atla atla diye gaza getiriyorlar, şimdi evinde rahat rahat uyuyabiliyorsanız yazıklar olsun size lanet kızlar.
    evinde oturmuyordur o kızlar , başka birinin arabasında yanlaya yanlaya geziyorlardır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acil şifalar diliyorum

• Kancik birde ehehehe boğuluyor diyor ya. Gelde sevme
    Youtube yorumlarını okudum herkes destek çıkmış. Arada 1 2 tanesi böyle cinsiyetçi söylemlerde bulunmanız hiçte hoş değil yazmışlar. Cinsiyetini

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.