Şimdi Ara

Girdiği iddia sonucu felç kalan genç (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
4
Favori
29.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
390 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sonda değil dostum o aspiratör.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antikaruh

Doğal seleksiyon ... Sadece şu kızın ses tonundan gülüş şeklinden bile ne olduğunu anlayabiliyorsunuz. Bunun gazı ile o suya atlayan eleman için söylenebilecek bir şey yok. Herkesi de kurtarmaya gerek yok. 8 milyara ulaştı insanlık nüfusu. Bırakın böyle aptal olanları üremesin bari.

Bizde ergen olduk, bizde kavga ettik, bizde tartıştık, bizde karı kızla haşır neşir olduk, bizde iddiaya girdik ama bu nedir ?
    Hocam kavga sırasında manyağın bir tanesi demirle falan kafanıza vursa, veya kaldırım taşını arkadan boynunuza vursa siz de aynı durumda olabilirdiniz. Dediğinize göre bu durumda siz de çok zeki sayılmazsınız, sadece şansınız yaver gitmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 28 Mayıs 2019; 3:22:18 >
  • bakılabilecek gibi değil Allah yardımcısı olsun
  • Çocuğun annesinin ne kadar sevgi ve şefkatle yaklaştığını görünce duygulandım.Çok güçlü bir kadın.Benim annem sapasağlam halimde öyle yapmıyor.Kendisi her zaman evlat ayırıyor.Videodaki çocuğun durumuna düşsem düşünmek bile istemiyorum.
  • Videoyu çeken arkadaşa helal olsun.Başta kaç kere uyardı girmeyin diye,ayrıca felç olan çocuğu farkeden ilk o oldu hemen diğerlerini yanına yolladı.Diğerleri de hala gülüyor.İşte ergenlik zor,biraz galeyana getirmenin sonucu felaket olmuş.Allah yardımcısı olsun...
  • bu çocuğu bu hale getiren arkadaşları şuan ne düşünüyor acaba !

bu konuyu tüm gençlere göstermek şart. birilerinin gazıyla , kızlara hava atacam diye hayatınız böyle kararır işte.
    ne olursa olsun. isterse rezil olun ama kimseyle iddaaya girmeyin.
  • Gençliğin ve tecrubesizligin kurbanı olmuş. Kızların zaten umurunda değil kalan sağlar bizimdir mantığında devam eder belki içinden 1 vefalı çıkarsa çıkar.

• Bir Beşiktaşlı futbolcu çıkıp bu çocuğu tedavi ettirmezse yazık. Tamam bir hata yapmış kezbanların gazına gelmiş ama geçmişe takılmamak lazım.

Para ile oynayan Beşiktaşlı futbolculardan biri çıkıp şu çocuğa destek olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Bir Beşiktaşlı futbolcu çıkıp bu çocuğu tedavi ettirmezse yazık. Tamam bir hata yapmış kezbanların gazına gelmiş ama geçmişe takılmamak lazım.

Para ile oynayan Beşiktaşlı futbolculardan biri çıkıp şu çocuğa destek olsun.
    Niye sadece beşiktaşlı bro

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oh be aradığım cevap

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videoyu sonuna kadar izlediyseniz içinizin ağlamaklı olacağını hissedersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Kappa Face

Niye sadece beşiktaşlı bro

Alıntıları Göster
    Çünkü genç fanatik Beşiktaşlı.

Zaten futbolcular ve satançılar bu tip olaylara direkt müdahale etse bu gibi anneler ağlamazdı.

• Kızların tutuklanması lazım. Ölüme davetiye çıkarmışlar.

• İçim parçalandı. Allah şifa versin

• çok çok üzücü bir durum allah bol şifa versin gecmiş olsun.bu tip kızların gazına gelmeyin.hormonlarınızla değil beyninizle hareket edin.kızların bir taraflarını kaldırmayın.bir vicdaları varmıdır kızların hiç zannetmiyorum.kızların oyuncağı yapmayın kendinizi.
  • Allah yardım etsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

Çocuğun annesinin ne kadar sevgi ve şefkatle yaklaştığını görünce duygulandım.Çok güçlü bir kadın.Benim annem sapasağlam halimde öyle yapmıyor.Kendisi her zaman evlat ayırıyor.Videodaki çocuğun durumuna düşsem düşünmek bile istemiyorum.
    Anneler evlat ayırmaz, sana öyle gelmiştir emin ol Annenin kıymetini bil.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.