Şimdi Ara

Girdiği iddia sonucu felç kalan genç (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
4
Favori
29.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
390 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kadrajda gozukmeyen o kiza coi kizdim cok sinir oldum allah yardimcisi olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agladım ya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anlamadığım diğer elamanda girdi bişey olmadı
    Bu çocuk da niye oldu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • belki o kıza küçük düşmemek için yaptın canım kardeşim ergenlik işte, ama o kız şimdi hayatını sürüyor sen ise
  • Allah yardımcısı olsun. Böyle arkadaş çevrelerden özellikle sağlığına zarar vermesine sebep olacak arkadaşlıklardan uzak durmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marty.McFLY

Gençliğin ve tecrubesizligin kurbanı olmuş. Kızların zaten umurunda değil kalan sağlar bizimdir mantığında devam eder belki içinden 1 vefalı çıkarsa çıkar.
    Yukarıda bir adı lazım değil bir de sövmüş şahsıma.Ama düşünmekten yoksun kişiler bilmezki bir kişinin lafına böyle kanıpta birşeye atılırsan yeri gelir kendine zarar verirsin yeri gelir başkasına.Kobay faresi olarak kullanılmak sana hoş geliyorsa yaparsın.Herkesin bilinci kişiliği oturmalı yapmam demeli.Bu gaza gelme kör göz cesaret yüzünden pek çok kişi hayatının diyetini ödüyor.Doğal seleksiyon demek istemiyorum ama.Kendine bedenine şahsiyetine önem veren bir kişi bireyin ve kendinin kendi kararlarının öncelikli olduğunu bilmelidir.Sen başkalarının kölesi değilsin değil mi öyle bir ülkede yaşamıyoruz.Özgür bir insansan neyi yapıp neyi yapmayacağına kendin karar verirsin.Onun bunun lafına kalıp birşeyler yaparsanda bedelini böyle ağır ödersin.Bu dediğim kötüleme değil.İnsan kendine değer vermeli.Önemli olan sensin.Ona buna değer biçer onun bunun lafına takılır kalırsan.En büyük zararı illa görürsün.Gençlikte böyle şeyler var ama deli cesareti işlere bulaşmamaktada insan biraz bilinçli olmalı.Tamamen kendi hatası.Zaten yeni gelen genç nesil kavgalar o bu şu görüyoruz.Tasvip edilecek durumlar değil bunlar bizde onca şey yapmışızdır ama kendine başkalarına zarara verecek bir şeye bulaşmak saçmalıktan başka birşey değil.Bu sebepten ölende çok var.İnsan bir canına sevdiklerine değer versin.Yanınızdakiler her zaman olmayacak.Acınızı sevdikleriniz çeker üç beş saf kız erkek ne varsa sözlerine kalmakla yalnız kalan gene sen olursun.İnsan es vereceği yeri bilmeli yaşı ne olursa olsun.Sonuçta ne yaptığını bilecek yaşta bir genç görünüyorki 3-5 yaşında çocuk değil.

Şu kızlara kölelik yeni nesilde beliren aşırı ağır abazalığa meriçliğede katlanamıyorum bunların çok çekeceği var ayrıca.Kızın aslında tahrik unsurundan ceza alması gerekirde neyse neye ceza verildiki bu ülkede adabı ile pek çok suçlu sokaklarda serbest.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 28 Mayıs 2019; 13:13:43 >

• Son zamanlarda izleyip etkisinden kurtulamadığım haberlerden bir tanesi.
    Annesi ise üzüntüsünü belli etmemek için elinden geleni yapıyor, oğlunu mutlu etmek için.

Liseye giden,üniversiteye giden delikanlılara söylüyorum. Ciğeri beş para etmez kızlar için yapmayın böyle şeyler.
    Özellikle ''Yazın deniz daha soğuk oluyor'' diyor ya tutup saçlarından atacaksın denize.

Umarım o kök hücre tedavisi gerçekleşirde şu masum çocuk iyileşir.
  • Umarım o kızlar bulunup gereği yapılmıştır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Çünkü genç fanatik Beşiktaşlı.

Zaten futbolcular ve satançılar bu tip olaylara direkt müdahale etse bu gibi anneler ağlamazdı.

Alıntıları Göster
    Bunun gibi olayları sosyal medyada kınıyorlar ya arada bir bro yetmez mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kızın ismi cismi belli değilmi soylesinlerde nasil bir karaktersiz olduğunu gorsun dunya

Ayrıca o kızın tck 84 den ölüme teşvik suçundan yargılanmasi lazim kanıtda var bu kızı şikayet etmeyende onun kadar suçludur

• Annesi başarılarını anlatınca ağlaması, onun yıllarca bakması, insanın ailesinden başka hiçbir şeyi yokmuş, arkadaş ortam falan yalan. Bu haber de en büyük örnek olsun size, bir iki kişi için özellikle bir kız için geleceğinizi yakmayın ve ailenizi kırmayın. Merak ediyorum o çocuğu gaza getiren o videoda ki kişiler, çocuğu o hale getirince vicdanları rahat mıdır veya gece gözlerine uyku giriyor mu? Umarım tez vakitte iyileşir hayata kaldığı yerden devam eder.

• 1 satoshi benden işler.
  • ÖlüyenYörüler kullanıcısına yanıt
    Kadının aspiratörün ucuna bağladığı steril kısım F14 aspirasyon sondası bro. Tabi eliyle dokunduğu an sterilliği gitti ama olsun.

• yazık ya neler olmuş oyle. allah sabır versın ailelerine
  • "girmeyin hasta olursunuz" diye bağırıyor arkadaşları
    yazık çok yazık
  • yazık ama sadece yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kappa Face

Bunun gibi olayları sosyal medyada kınıyorlar ya arada bir bro yetmez mi

Alıntıları Göster
    Anca kınarlar zaten. Gösterişi severler.

• Konuyu açan arkadaşin eline sağlik.Uzun zamandir ilk defa adam gibi bit konu gordum.Çok üzücü bir durum insallah eski sagligina kavusur.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.