Şimdi Ara

giresun universitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
11.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • varmı giresun kazanan...varmı giresunu biln nasıl bir yerdir

• Bende Giresun'a geliyorum. Hakkında bilgi sahibi olanlardan yorum bekliyorum.
  • gncl hangi bolum yorumut
  • Bende giresun işletme yi kazandım. Şehir olarak güzel sayılır 2 tane caddesi var denize kıyısı var bol bol cafesi var.Daha ne olsun. Başka Sorularınız varsa cevaplayabilirim.
  • @inoss
    Sınıf öğretmenliği bölümü hocam. Sizin nedir?

@shroud61
    Özel yurt kolayca bulabilir miyiz? 1 Eylül'de gelsek.. veya öğrencilerin kalabileceği pansiyon vs.. var mı?

Bu arada yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
  • 2 sene boyunca giresunda yaşamış biri olarak soyliyeyimki yanlış yere gidiyosunuz beyler.

küçücük bi yer her yer bayır yokuş tek bi caddesi var

kampüs yok diyebilirim güre mevkiiinde bi tane birde ana cad üstünde lisevari iki tane okul

gezilecek yapılabilecek hiçbişey yok. hadai var diyelim ama bunları 4 seneyle çarpmak lazım.

eğer ki ben okuluma gideyim bitireyim geleyim fikrindeyseniz iyi ama sosyal şeyler beklemeyin fazla
  • @neczer

Hocam garanti tercih olsun diye en sona yazdım hiç beklemiyordum Giresun geleceğini..Hep kendi ilime yakın, bilgi sahibi olduğum yerler yazdım Giresun hariç. Burası çıktı. Dönüş yok artık istediğim bölüm sonuçta okuyacağım. Eli yüzü düzgün bir yurt bulabilirsek, uzaklığı dışında bir sorun olacağını sanmıyorum. Okula gidip bitireyim fikrindeyim dediğiniz gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorUMut

@neczer

Hocam garanti tercih olsun diye en sona yazdım hiç beklemiyordum Giresun geleceğini..Hep kendi ilime yakın, bilgi sahibi olduğum yerler yazdım Giresun hariç. Burası çıktı. Dönüş yok artık istediğim bölüm sonuçta okuyacağım. Eli yüzü düzgün bir yurt bulabilirsek, uzaklığı dışında bir sorun olacağını sanmıyorum. Okula gidip bitireyim fikrindeyim dediğiniz gibi..

hayırlısı olsun... kendine bi kız arkadaş edin yoksa rahat edemezsin :) giresun kızlarının izmirden farkı yoktur :)

senin bölümm güre mevkiinde olacak. merkezden 15 dk uzaklıkta (minibüsle) sahil yolunun dibinde...ayrıca giresun orduya çok yakındır yarım saat falan olsa gerek kafan daralınca oralarada akarsın..
  • yorumut durumunuz AYNI heralde...bende 25 tercih yaptım ilk tercihlerimin gelecegini dusunuodum banada 25. tercihim olan giresun sınıf ogr geldi ama benimki 2. ogretim seninki ne
  • @yorumut:

Özel yurtlar konusunda pek bilgim yok.Bir tane biliyorum orasıda çabuk dolan bir yer hızlı olmak lazım:)

Ayrıca kalacak yer kolay bulursun bulamadın eve çıkarsın bir şey olmaz

İsterseniz ben yurt sordurabilirim nereler var diye.

Neczer'e katılıyorum kızları iyidir buraların.

Son olarak Giresun'da dolaşacağınıza gidin Ordu'da dolaşın çok daha iyi bir yer
  • Giresunluyum buranın gençleri buradan kurtulmak istiyor siz buraya geliyorsunuzvalla sosyal anlamda biraz gelişti gibi güzel cafeler var ama ne bileyim bu hangi şehirden geldiğinize bağlıSadece hayatın aktığı bir caddesi var orasıda gazi caddesi
    ahanda bu cadde
     giresun universitesi

Yağmur çok yağar alışmanız lazım buna
    Sahiller eskisi gibi değil karadeniz çevre yolu yapıldığında bir sürü sahil yıkıldı küçükken hatırlarım stadyumun karşısı kumsaldı denize girilebiliyordu ama hepsini yıktılar merkezde sadece Belediye plajı(yakında 1-2 tane kumsal var)birde çerkez diye yer kaldı(tam emin değilim buradan bilen birisi aydınlatsın plaj konularını)

Yukarıdaki arkadaş Orduya gidin demiş bencede Orduya gitmeye çalışın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henry Dorsett Case -- 14 Ağustos 2010; 12:31:24 >

• Giresun Karadeniz sahilde Ünye'den sonra en beğendiğim yerdir ufak, şirin, tipik aşırı nemli Karadeniz şehri.
    ama üniversitesi yok yol kenarında bir binaydı en son Giresuna maça gittiğimde 3-4 ayda kampüs yapılmadığına göre şartları oldukça yetersiz.
  • @inoss

Bende Sınıf Öğretmenliği (İÖ) 'deyim.. Tanışacağız demek ne güzel.

@shroud61 , SP3ctr3 , Black Sabbath , neczer

Hocam teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Bana göre Türkiye'nin en güzel ili olan Eskişehir'den geleceğim. Umarım alışmam zor olmaz.
  • iyii garanti tanısacagız o zmn yorumut belki aynı sınıfta olacagız:)
  • İşletme de okuyan olursa tanışırız onunla ben de oradayım

Eskişehirle buralar arasında dağlar kadar fark var hocam anca deniz sayesinde bir miktar kendinizi avutabileceksiniz
  • Giresunluyum ve istanbulda oturuyorum suandada giresundayim buralar sahil yerleridir yani sahil hosuna gider boydan boya yuru canin sikilcani sanmam guzel yerdir ama yukari yani koylere dogru ciktikca belki sehirden geldigin icin sana ters gelebilir aslina bakarsan bi anlamda sadece tatil bolgeside sayilir buraya sadece tatilde gelceksin deniz hava hersey muhtesem olur ozellikle merkez tirebolu gorele guzel yerlerdir insanlari huyuna gidersen cok rahat olursun ama tabi asabi sinirlidir tam bi makaradirlar:)
  • Aklıma gelenleri yazayım Esnafı iyidir kızları güzeldir de çok havalı
  • Konumuzu unuttuk yahu.. Uplayalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorUMut -- 10 Eylül 2010; 21:47:13 >

• metropolden geliyorsanız yanlış seçim derim :)) ama amaç gerçekten okumaksa evet eli yüzü düzgün bir şehir. Sahilden bahsedilmiş. 4 sene boyunca hangi insan o sahilden bıkmaz ki. karadeniz sahil şeridini turla gel yine de sıkılırsın aynı şeyler yani resmi verilen caddenin altı ve üstünde cafeler var ama dediğim gibi eh işte modunda herşey :=) Ben giresunluyum ve asla giresunda okumak istemezdim..
  • amaç okumak;)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.