Şimdi Ara

Giresunlular yada Giresunu İyi bilenler baksın (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
6.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Türk kökenli diye bir ifade mi var orada? Bu ülkede yaşayan herkes Türk değil. Ayrıca Almanya'da milyonlarca gurbetçi var, onlar biz almanız mı diyorlar? Almanya'da yaşayan Türkler olduğu gibi Türkiye'de yaşayan da başka milletten, kökenden insanlar var. İfadelerimde bi yanlışlık mı var benim göremediğim?
  • 28tatar kullanıcısına yanıt
    aynen katılıyorum Türkiyedeki herkes türk değil kürt çerkez laz boşnak dolu adam var şuan cevabını cevapladıgım arkadaşın anlattıgı olay vatan sevgisi olabilir ama türk değildir diyor adam kürttür misal ama Türkiyeyi çok seviyordur kalkıpda ona türk diyemezsin yaşayan herkes de türk değil ayrıca sen Amerikaya gitsen adam sana dese amerika toprakları üzerinde yasayan herkes amerikalıdır diye he ben amerikalıyım mı diyecen? etnik yapı farklılığı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptex1915

aynen katılıyorum Türkiyedeki herkes türk değil kürt çerkez laz boşnak dolu adam var şuan cevabını cevapladıgım arkadaşın anlattıgı olay vatan sevgisi olabilir ama türk değildir diyor adam kürttür misal ama Türkiyeyi çok seviyordur kalkıpda ona türk diyemezsin yaşayan herkes de türk değil ayrıca sen Amerikaya gitsen adam sana dese amerika toprakları üzerinde yasayan herkes amerikalıdır diye he ben amerikalıyım mı diyecen? etnik yapı farklılığı var
    Bir lise ögretmeni olarak kızlarının çogunun gerçekten güzel oldugunu söyleyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 28tatar

quote:

Orijinalden alıntı: labidu

ne demek türk kökenli kafan yerindemi?türkiye toprakları üstünde yaşayan herkes TÜRK tür bu kadar net

Herkes Türk değildir. Köken olarak bahsediyorsak ülkemizde rum da var, ermeni de var, ingiliz de var, cermenikler de var var oğlu var. Millet bilinci olarak bahsediyorsan evet bence de bir ülkenin topraklarını işgal ediyorsan, ekonomisine ortak oluyorsan o millet ile entegre olmaya çalışmalısın. Fakat direkt olarak herkes Türk'tür demek doğru değil. Atatürk bile ne mutlu türk olana dememiştir, ne mutlu türküm diyene demiştir. Bu bağlamda bakmak lazım bence dostum.

Giresun konusuna gelecek olursak, giresun iyidir hoştur. Şehirleşme olarak da güzel adımlar atılmakta. Bence yaşanabilecek bir yer. Doğayı seviyorsan özellikle, mutlu olabilirsin.

Kafam yerinde, konu dağılmasın. Başlığı açan arkadaşın mesajına göre yazdım. Yoksa Türk bir ırkı değil, bağlılığı ve vatandaşlığı ifade eder. Hoş buna bile tahammül edemiyorlar ya...

Giresun olmasa bile Kastamonu yerleşmek için ideal bir yer olabilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5D1EACCB3

quote:

Orijinalden alıntı: 28tatar

quote:

ne demek türk kökenli kafan yerindemi?türkiye toprakları üstünde yaşayan herkes TÜRK tür bu kadar net

Herkes Türk değildir. Köken olarak bahsediyorsak ülkemizde rum da var, ermeni de var, ingiliz de var, cermenikler de var var oğlu var. Millet bilinci olarak bahsediyorsan evet bence de bir ülkenin topraklarını işgal ediyorsan, ekonomisine ortak oluyorsan o millet ile entegre olmaya çalışmalısın. Fakat direkt olarak herkes Türk'tür demek doğru değil. Atatürk bile ne mutlu türk olana dememiştir, ne mutlu türküm diyene demiştir. Bu bağlamda bakmak lazım bence dostum.

Giresun konusuna gelecek olursak, giresun iyidir hoştur. Şehirleşme olarak da güzel adımlar atılmakta. Bence yaşanabilecek bir yer. Doğayı seviyorsan özellikle, mutlu olabilirsin.

Kafam yerinde, konu dağılmasın. Başlığı açan arkadaşın mesajına göre yazdım. Yoksa Türk bir ırkı değil, bağlılığı ve vatandaşlığı ifade eder. Hoş buna bile tahammül edemiyorlar ya...

Giresun olmasa bile Kastamonu yerleşmek için ideal bir yer olabilir...
    Nem istiyorsan tam aradığın gibi nemi bulacaksın haberin olsun. Deniz konusuna girmiyorum zaten. Gece kızların dolaşacağı demişsin gece erkekten çok kız dolaşıyor gibi . Kapalı vs demişsin evli bayanlar genelde kapalı oluyor gençler normal açık. İnsanın iyiside vardır kötüsüde hepsi iyii olacak diye bir şey yok. Doğalgaz yeni döşeniyor Giresuna çok gelişmiş bir yer bekleme enson şehirin içi inşaat hali gibiydi düzeldimi bilemem şimdi . Evlilik konusunda illa Giresun içi evlenecek diye bir şey yok.

• Deniz konusuna girmediğine göre süper olmalı D: ya sehir güzel kötü diyemem ama beni gelismislik düzeyi etkiliyor yani ekonomik acıdan :) yoksa cennet gibi yer vallaha :D
  • Hocam hoşgeldiniz öğretmenlere her zaman saygım olmuştur tabi öğretmen gibi öğretmen olanlara :) Giresunda maddiyat nasıl orada yasıyorsunuz galiba yani bana önerir misiniz orayı misal Zaten Samsun Giresun arası gidip geliyorum :) Giresundaki manzara Samsunda yok gibi
  • quote:

Deniz konusuna girmediğine göre süper olmalı D: ya sehir güzel kötü diyemem ama beni gelismislik düzeyi etkiliyor yani ekonomik acıdan :) yoksa cennet gibi yer vallaha :D
    Yüzebilecek yer bulursun diye girmedim zaten bulamazsan intihar edersin olur biter. Birde yukarıda sex felan yazmışsın o buralardada var haberin olsun Zate davranışlardan anlarsın nasıl bir kız olduğunu
  • abi her yer de var Ankarada da var sen hayat kadınlarını mı diyorsun yoksa normal kızı mı diyorsun orayı anlamadım :D he birde travesti var mı travesti :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahezlada

Bir lise ögretmeni olarak kızlarının çogunun gerçekten güzel oldugunu söyleyebilirim

adam sübyancı çıktı iyimi
  • labidu kullanıcısına yanıt
    ahaha öyle deme le :D her güzel diyen sübyancı mı oluyor ayrıca öyleyse onun yatacak yeri yok :D
  • quote:

Hocam hoşgeldiniz öğretmenlere her zaman saygım olmuştur tabi öğretmen gibi öğretmen olanlara :) Giresunda maddiyat nasıl orada yasıyorsunuz galiba yani bana önerir misiniz orayı misal Zaten Samsun Giresun arası gidip geliyorum :) Giresundaki manzara Samsunda yok gibi
    Giresunluyum giresun insanını hiç sevmem. Karadenizde giresun kızlarınında adı çıkmıştır..

Ktü.de mühendislik okuyorum. Pdr dediğin gibi akçabatta. Ana kampüs güzeldir ama kız sayısı azdır. Akçabattaki kampüsün %70i kızdır. Belki fikrin değişir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raznurk -- 11 Temmuz 2013; 14:28:08 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahezlada

adam sübyancı çıktı iyimi

Alıntıları Göster
    Travesti var mı dikkat etmedim Hayat kadını değil normal lise-üni karışık bu işin içinde olan var öyle diyeyim tabi genelleme yapmak olmaz .

Edit: Azımsanmayacak kadar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l053r -- 11 Temmuz 2013; 14:28:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Raznurk

Giresunluyum giresun insanını hiç sevmem. Karadenizde giresun kızlarınında adı çıkmıştır..

Ktü.de mühendislik okuyorum. Pdr dediğin gibi akçabatta. Ana kampüs güzeldir ama kız sayısı azdır. Akçabattaki kampüsün %70i kızdır. Belki fikrin değişir
    Niye adı çıkmış :D ayrıca neden sevmiyorsun paylaş lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptex1915 -- 11 Temmuz 2013; 14:33:40 >
  • amanın zaten küçük yer le :D nerden bulucaz bir çuval incirde taşı o misal aynı bu olay :D yani iyisini nerden bulacaz demek istedim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tutkulu Manyak

bende sizle aynı fikirdeyim biraz ciddi olmayı unutuyolar
  • FifaPesFifa F kullanıcısına yanıt
    %70 kızsa %30 kızlık uçmuş demektir o %70 lik kesimlik kız varya Ankarada %25 ancadır bilmem anlatabiliyor muyum :D
  • quote:

Hocamızın dediği gibi kızların güzellik potansiyeli yüksektir. Kendilerine bakarlar. Adı niye çıkar. Kaşarlardır ondan çıkar

Giresunun genç nesli boş beleş insanlardır ama sen üni.ye geleceğin için bu insanlarla pek muatap olmayacaksın. senin çevren Türkiyenin her yerinden gelip üni.de toplanan insanlar olacak. Bunu çok dert etme..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raznurk -- 11 Temmuz 2013; 14:45:09 >
  • hmm senin yorumlar düşündürdü şimdi Samsuna hafifden kayıyorum gibi :D ben orada yasamayı da planlıyorum üni ile birlikte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptex1915 -- 11 Temmuz 2013; 14:43:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raznurk

quote:

Hocamızın dediği gibi kızların güzellik potansiyeli yüksektir. Kendilerine bakarlar. Adı niye çıkar. Kaşarlardır ondan çıkar

Giresunun genç nesli boş beleş insanlardır ama sen üni.ye geleceğin için bu insanlarla pek muatap olmayacaksın. senin çevren Türkiyenin her yerinden gelip üni.de toplanan insanlar olacak. Bunu çok dert etme..

Alıntıları Göster
    Demin ki konuda samsuna b*k atıyordu bu şahıs.Yok sağa sola attıyorlarmış yok tecavüz ediyorlarmış.Yolda yürürken tecavüz edecek halleri yokya.
    Kapalı kızlar açıklara göre daha namuslu oluyordur yazmış yukarda.Acaib insansın.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.